Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żonaty34

Fajne i nudzące się mężatki zapraszam na pogaduchy.

Polecane posty

Najlepiej to dawac cos w zamian. On mi wczoraj poukladal zdjecia w kompie bo mialam ekstra super syf, odkurzyl, pozmywal i zrobil obiad. No to ja cyk myk i poskladalam mu ciuchy do szafki, bo zawsze ukladam tylko swoje a jego leza az same znikna - no co, rece chyba ma?

I tym oto sposobem moj facet jest bardzo zadowolony gdy poskladam mu jego ciuchy i jest to dla niego swieto (potem wieczorem jest wdzieczny :P) a nie jak to bywa w malzenstwach, nawet tego nie zauwazaja, a sprzatanie to swiety obowiazek zony. Kurcze, moze niekoniecznie tak jest w malzenstwach, ale do jasnej ciasnej, kobiety sobie tak daja i potem maja?

Gość niebieska kredka
Kredyt bezsprzecznie łączy. W przysiędze małżeńskiej, przynajmniej tej cywilnej, powinni dodać na końcu ... i nie opuszczę cię aż do spłaty kredytu. Ill ...coś za coś. A jak on nic , Ty też nic. I wtedy trafiasz na topik sfrustrowanych mężatek. ;)

Gość niebieska kredka
Nie, wychowują na nie na "za dobre" a na "dużo wymagające" :)

Nie, nie tam na pewno nie trafie bo mezatka nie zostane :D Cos za cos ale tylko wtedy, jak sa jakies pozytywne efekty. Mezusiostwo tepic w zarodku!

Gość niebieska kredka
"wychowują nas...." miało być

Gość niebieska kredka
Kolega Żonaty gdzieś nam zaginął.

Mam kolezanke, zyje w wolnym zwiazku ze starszym gosciem, maja synka. Uprawiaja seks (bo kochac sie, tego tak nazwac nie moge) raz na 2 miesiace, wiecznie sie kloca albo maja ciche dni. Kumpela mowi, ze ciezej jej odejsc od niego niz jakby mieli slub. Bo tak, nie ma nic. Mieszkania nie ma, pracy nie ma, majatku tez niet.

Albo nie znalazl nikogo ciekawego i zwial na onet z kamerkami :D

ill- a jakby była w małżeństwie to co by miała? 500 zł alimentów? myslisz, że z tego by wyzyła? No coś Ty, jej wina, że się tak ubezwłasnowolnić dała bo inaczej tego nazwać nie moge.

Gość niebieska kredka
Ill, ale ma faceta "z głową", który się bardzo zgrabnie ustawił. Po raz n-ty wychodzi naiwność kobiet. Znam gorsze przypadki ... dwutorowość życia włącznie z dziećmi na tych dwóch torach. A faceci narzekają na nas jakie to jesteśmy zołzy. I gdzie tu ta kobieca hipokryzja ? ;)

Gość niebieska kredka
Żonaty ... wracaj ! Chciałeś nas zabawiać.

Gość niebieska kredka
Chyba nie taki zestaw zebrał się na tym topiku, o jaki Żonatemu chodziło :( Ale my też umiemy być romantyczne i wrażliwe i nie walczymy cały czas o prawa kobiet.

Gość niebieska kredka
A ja chciałam zaczekać na punkt kulminacyjny ... na propozycję :D

Gość Żonaty34
Kinka28 nie podoba mi sie Twój sposób myślenia i ciągłe kąśliwe uwagi, co do mojej osoby. Nie znasz mnie, więc nie wyciągaj pochopnych wniosków. Jezeli masz problemy z facetami i miałas trudne dzieciństwo nie możesz za to winić wszystkich mężczyzn. Dlaczego jesteś taka sflustrowana?

Nie, ale facet ja wycyckal bo mieszkanie bylo jego, poza tym gosc to gruba ryba i dziecko w razie czego tez by \"dostal\". Patrzec na to nie moge, zamiast usiasc i porozmawiac jak ludzie to sie chowaja po katach albo zdradzaja na wyjazdach - przeciez kiedys sie kochali, to moze warto sprobowac naprawic :o Czytam forum, czytam sobie rozne wypowiedzi i wlos mi sie na glowie jezy. Prosciej sie zdradzac i oszukiwac niz powiedziec wszystko w twarz i zaczac od nowa. Jak sie naczytam, wracam do domu i oddycham z ulga ze nie takie rzeczy nam w glowach. Ale jak mam zly dzien to patrze podejrzliwie na mojego faceta, czy czasami nie kombinuje :D Żonaty, co to znaczy \"sflustrowana\"?

Gość mężatka33
sfrustrowana Nie masz coś szczęścia żonaty

żonaty no nie becz- takie tam drobne ironizowanka a Ty już obraza majestatu- chciałeś się bawic przeciez, a jak się nie podoba to zabieraj zabawki i już:)

Zonaty, a powiedz co ty w ogole tutaj robisz na babskim forum i po co zakladales ten topik, kochanki szukasz?

Gość mężatka33
toć to on założył topik. gdzie ma uciekać?

Gość nudne jesteście
Wydaje mi się, że nie o taką rozmowę mu chodziło.

ill- no właśnie, najgorsze jak dwoje nie ma już ochoty się godzić i rozmawiać, wtedy ta wiszaca między nimi przysłowiowa siekiera musi spaść komus na głowę...:/

\"Wydaje mi się, że nie o taką rozmowę mu chodziło.\" sorry, ale seksu na odleglosc nie uprawiamy :P