Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K.P

Zwykla statystyka... ile lat, ilu partnerow/partnerek

Polecane posty

Gość K.P

Ostatnio rozmawialem z kolega i jak to czasami bywa szybko przeszlismy na temat ilosci kobiet... wyszlo na to ze oboje jestesmy ponad srednia krajowa z tym ze jeden bardziej drugi mniej ale jednak (z tego co wiem srednia wychodzi 4,5...) Jak to jest z wami...??? Z gory dziekuje za szczere odpowiedzi.

Gość marionetkaaaa
Do 30tki tylko jeden ale po 30tce rozkręciłam się i wyszło że 5

Gość Od niedziewicta do puszczania
Oj Wy Baby - tylko 20 lat i juz 2 partnerow :( porazka :(

mialoby byc i juz 3 partnerow :(

17 lat i 2 partnerow to porazka, w tym wieku to moglabys byc jeszcze dziewica przynajmniej

Gość bazylia bez tymianku
23 lata, 0 partnerów.

tylko z drugim uprawialam seks, a przepraszam okresl wiek w ktorym mozna stac sie nei dziewica?? 38?? 56?? nigdy??

Gość gdftgf
oj wy baby...czitaaa---> ale puszczalskie dziwki z was :O...w takim młodym wieku już tyle partnerów :O...D.Z.I.W.K.I.

Gość K.P
24 lata bez zadnego dlugiego zwiazku (gora 2-3 miesiace) 10 kobiet.... to duzo czy malo? Nie chodze po klubach i nie wyrywam dziewczyna na jedna noc... a mimo to czuje sie zle z tym a nawet ostatnio uslyszalem ze jestem puszczalski :/ Kolega mial 7 kobiet... ten sam wiek.

Gość BIegnaca00
27lat - 2 parnterow.duzo?

Gość ktos z forum
26 lat, 1 partnerka, teraz chcialbym...

Gość do czita
najpierw napisalas ze dwoch a teraz ze z jednym spalas? Wez nie krec przynajmniej tutaj. A co do reszty to nie wiem czemu sie dziwicie ze w tak mlodym wieku tylu partnerow jak 12-latki juz rodza dzieci... tez nie jestem za tym, ale takie jest zycie. Poprostu niektorzy nie maja szczescia odrazu trafic na tego jedynego. Mysla ze to ten, przespia sie z nim a potem rozstanie, to nie jest takie proste, ciekawe po jakim czasie w zwiazku wy sie oddalyscie? Ja mam 18 i jeden lozkowy partner

Gość K.P
Zalezy jaki zwiazek... intensywny czy mniej... roznie to bywa... najwczesniej zaczelem po miesiacu... najpozniej po 3... Pomijam 3 przygody ale mlody bylem... Teraz szukam ten jedynej :)

Gość K.P
Wychodzi na to ze jednak jestem puszczalski... no swietnie :/ A moze dobrze ze sobie to uswiadomilem... lepiej predzej niz pozniej...

Gość 23lata i 1 partner
i oby tak zostalo :P

Gość K.P
Do czego to doszlo... zeby zazdroscic komus malej liczby partnerow :/ Ale pewnych rzeczy nie da sie cofnac... co zrobic... wazne zeby wyciagnac wnioski.

Gość do K.P.
jesteś puszczalski...po miesiącu znajomości już uprawiałeś sex,przecież nawet dobrze nie znałeś tych dziewczyn :O...radzę się przebadać na HIV...żadna porządna dziewczyna cię nie będzie chciała ..no chyba że taka sama kurwiara jak ty :O

Mam to gdzieś ,ze mówicie ze 3 to za dużo.Tak mi sie ułożyło w życiu , nie miałam żadnych przygód na jedna noc ,a najkrócej byłam z partnerem 4miesiące i związek rozpadł sie bo on wyjechał , wiec nie wiem czy mozna o mnie mówić dziwka itp.Ciekawe co powiedzie o dziewczynach , które na kazdej imprezie ida do łozka z innym.

Gość K.P
Prosze Ciebie... HIV nie mam... lekkomyslny nie jestem... a Ty kazdej swojej partnerce robiles test? A moze tak zaczynasz znajomosc... nie masz ochote na wspolny test. Oszolom.

Gość K.P
Dark... od 1,5 roku jestem poza polem razenia a wczesniej w przeciwienstwie do wielu osob robilem regiularnie badania (choc nie mialem powodow bo naturysta nie jestem aczkolwiek przezorny zawsze ubezpieczon)- ciekawy jestem ilu z was regularnie kontrolowalo sie (wiem wiem... was to nie dotyczy ;-))

Gość sunny123
chodzi o partnerow seksualnych czy chlopakow?:)

Gość xdfvxcv
27 lat. Ok. 40 partnerów Od 2 lat wierna żona ;)

jak dla mnie nie musisz sie wcale tlumaczyc, to tylko i wylacznie Twoja sprawa ilu miales partnerow seksualnych:) jesli tylko odpowiada Ci taki sposob bycia to dlaczego nie:) jestem tolerancyjna i nie przeszkadza mi to wcale:)