Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta W_22

Wesele

Polecane posty

Co myslicie o takim stroju na wesele: czerwona, satynowa sukienka, wiązana na szyję, lekko rozszezana, czarne delikatne szpilki, czarne rękawki/ żakiet? No i najwiekszy problem z dodatkami- delikatne małe perełki na szyję, perełkowa bransoletka i kolczyki- małe kuleczki prełowe. Co o tym myslicie? Moze byc? Chciałabym wygladac skromnie a nie jak stroz w boze cialo :|. Włosy chyba upiete w luzny koczek... Juz sama nie wiem :(.

Gość kasia2020
kiedy masz wesele?

mysle, ze to bardzo dobry pomysl! naprawde, nie masz sie czym martwic, bo jesli pojdziesz ubrana tak jak opisalas, to bedziesz wyglądac elegancko, kobieco, ale zarazem bez zbędnej przesady :)

Dzieki 🌼. Sukienka jest mniej wiecej taka jaką zamiescila dziewczyna w innym temacie http://www.barijay.com/style.php?showid=26&PHPSESSID=9bf3bcdf1004fc6e66abbfd02d237635 Myslicie ze do sukienek wiązanych na szyję wypada zakladac naszyjnik? Dziwnie bym sie czula bez :(. Tak wogole to chcialam prostą ołowkową sukienke do kolan ale cóz, figura nie ta ;).

stanik oczywiscie ze tak! ale bez ramiączek, lub \"wiązany\" na szyji. to dopiero bys wygladaja gdyby ci ramiaczka bylo na plecach widac. masakra. sukienka jest przesliczna. uwielbiam kolor czerwony, uwazam ze jest bardzo elegancki, pozatym bardzo mi sie podoba ten krój.

Ja pytałam o nasyzjnik a nie o stanik :). Stanik oczywiscie zakłądam, czerwony, przepnę sobie jedno ramiączko na szyję i juz :).

o jeju....sorrryy :D:D:D:D ale tak szybko czytalam, ze mi sie pokrecilo :D wiesz co...sama nie wiem. mysle, ze albo bym sobie darowala, albo ubralabym krotkie perelki. ale jak bedziesz miec bransoletke i kolczyki, to chyba bym odpuscila sobie naszyjnik.

Gość łączenie.
14:58 greca wg mnie jest ok, moja kolezanka szla na wesele bardzo podobnie ubrana If I could ask God just one question : Why aren’t you here with me tonight? 15:04 Marta W_22 Dzieki za odpowiedz . Moze jeszcze ktos? 15:06 daruj sobie te rekawki... wyglada to tanio i odpustowo. zaloz tylko zakiet. czarna mala torebeczka do tego i wygladasz super! tylko zapomnij o tych rekawkach!!!!! 15:09 Marta W_22 Dzieki {kwiatek}. Wezme chyba czarny prosty zakiet i czarną kopertówke, moze byc? 15:10 Waclaw17 cm najtrudnejszy pierwszy raz , pozniej juz pojdzie jak z platka. 15:13 Marta W_22 Jeszcze jedno - sukienka jest bardzo podobna do tej http://www.barijay.com/style.php?showid=26&P HPSESSID=9bf3bcdf1004fc6e66abbfd02d237635 i tak się zastanawiam, czy jesli sukienka jest na szyję to zakladac naszyjnik? Dziwnie bym się czuła bez czegos na szyje. 15:42 Marta W_22 up 16:05 Najmądrzejsza Byłam na dwóch weselach w tym roku i powiem Ci jedno - ubiór naprawdę nie ma znaczenia. A jesli ma to przez 5 minut, kiedy ludzie się zbierają przed kościołem czy urzędems tanu cywilnego. Jak już pojadą do restauracji, zwiosą toast, zjedzą zupkę na rozgrzaniu i wychylą po kielonku - strój zaczyna wręcz przeszkadzać. Z tego co zauwazyłam, im mniej ktoś odstawiony, tym lepiej potrafi się wyluzowac i bawić - np. tańczyć boso kankana