Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o wasze zdanie

MEZCZYZNI-OGLADACIE SIE NA ULICY ZA INNYMI W TOWARZYSTWIE PARTNERKI?

Polecane posty

jestem bardzo ciekawa jak to jest u was? czy ktos sie do tego przyzna? mnie szlag trafia jak widze ze moj facet oglada sie za kazda babka w mojej obecnosci i szczegolowo ja mierzy.

Gość pijawaaa
a ty czasem nie zrwacasz uwage na jakieogs przystojniaka?

nigdy nie ogladam sie za innymi jak jestem z facetem,a on tak i to jeszcze w taki sposob ze mi az przykro sie robi i chce mi sie plakac

to Ty sie zacznij bezczelnie ogladac za innymi,czasem niech ci sie wymskie jaki to przystojniak. Wszystko,moze to da mu do myslenia. Ja tez bym sie wsciekla jakby moj facet sie tak ogladal,niestety to powszechny problem,oni sie ogladaja najczesciej za wytapetowanymi barbie...

Gość faceci to gnojki
oczywiscie ze sie ogladaja,wszyscy chyba tak robia! moj chlopak tez sie oglada gdy jest ze mna i tez mi smutno z tego powodu

zeby się nie patrzył, chyba musiałabyś mu wypalić oczy kwasem.... czy naprawdę macie o sobie tak niskie mniemanie, że musicie być zazdrosne o to,że wasz chłopak obejrzy się za jakąś fajna laską ??? jeśli ta, to serdecznie współczuję tym waszym facetom, bo domyślam się, że takich kobiet jak wy w żaden sposób nie da się dowartościować.........

Gość faceci to gnojki
moj chlopak tez sie oglada wlasnie za opalonymi laskami co chodza pol nago a ja mam normalny styl nie chodze pol nago i daleko mi do wysolariowanej lali i dlatego czuje sie paskudnie w tym momencie jak widze jak on sie patrzy na inne

Gość pewien facet
ja sie nie ogladam za innymi w towarzystwie mojej kobiety

Gość pewien facet
no przeciez nie jestem chamem zeby przy niej sie ogladac.Zreszta moja kobieta jest na tyle atrakcyjna ze inne przy niej wymiekaja

a dlaczego chamem? boisz sie prawdy? :P jesli byłaby tak atrakcyjna, to nie oglądałbys sie nigdy

na to wygląda :P tak wiec drogie panie - jesli facet sie ogląda, tzn ze cienkie z Was laski :P

Gość to ja nie rozumiem
juz bo moj facet zawsze sie nasmiewa z takich wytapetowanych lasek i niby cieszy sie ze ja tak nie wygladam,ale na ulicy wlasnie za takimi sie zawsze oglada-i co o tym myslec? Powinnam sie do nich upodobnic? (w sumie raz tak zrobilam to powiedzial zebym nigdy wiecej tak nie wygladala i zmyla to wszystko z buzi). I co mam myslec?

masz myslec, że Twoj facet jest miłym człowiekiem i nie chce sprawiać Ci bólu ostrzem szczerej prawdy :P:P

Gość to ja nie rozumiem
szczerej prawy czyli co-ze jednak te wytapetowane laski mu sie podobaja i chcialby zebym ja tez tak wygladala?

powiedzmy coś w tym stylu :P zresztą nie wiem co do konca macie na mysli pisząc \"wytapetowane laski\"?

Gość to ja nie rozumiem
dziekuje za meska porade:) wytapetowane laski czyli cos w stylu dody,duzo makijazu,wysywajacy stroj...Ale w takim razie nie rozumiem do konca bo ja wlasnie kiedys tak sie ubralam na spotkanie-jak sobowtor dody wygladalam i jemu to sie nie podobalo,byl wkurzony i smutny przez caly czas...Nie chcialby takiej dziewczyny niby a jednak za takimi sie oglada,a ja nie moge tak wygladac...Co o tym myslisz jako facet?

\"to tylko mezczyzni nieatrakcyjnych kobiet ogladaja sie za innymi?\" to jest właśnie stereotypowe myślenie kobiet, a prawda jest taka, że każdy normalny zdrowy facet, bez względu na to czy ma piekną, czy przeciętną kobietę, lubi od czasu do czasu zawiesić oko jak się ku temu okazja nadarzy. W większości przypadków nie chodzi tu o jakieś porównania, analizy typu \"czy ładnieszja jest ta, którą mam w domu czy ta, która idzie naprzeciwko mnie\" - chodzi o to, że to jest coś nowego, innego, interesującego. To tak samo jak byśmy powiedzieli \"ogląda się za inną, więc mnie nie kocha, nie zależy mu ...\" - bzdura. Ale fakt faktem, trudniej jest pewnie przykuć wzrok facetów, którzy mają barzo atrakcyjne babki - no jakis tam poziom mają pewnie ustalony. Byle co ich nie porwie ;) Nie mniej jednak prawda jest taka, że gdybysmy sobie tak naprawdę przeanalizowały te, za którymi się obejrzeli nasi faceci, to duża część jest pewnie nawet mniej atrakcyjna od nas. A jeśli chodzi o oglądanie sie tak, że partnerka to widzi - bez względu na to czy zdaję sobie sprawę z tego, że się czasami ogląda czy nie, uważam że w mojej obecności powinien sobie odpuścić, a jesli już, to robić to w taki sposób, żebym nie widziała tego ja i tamta kobieta. Taktowny facet wie, jak to rozegrać ;)

wiekszosc facetow chce miec w domu pokorną cnotliwą myszke, ale podniecają go lachony :P asekuracyjnie podchodząć do zycia, bezpieczniej mic w domu wlasnie taką zupełnie nie wyzywającą i nierzucającą sie laske, ale w głębi duszy podobaja im sie wyzywające dupencje :P kiedy słysze faceta mówiącego, że doda jest tandetna i oblesna i kijem by jej nie dotknął, to mnie smiech ogarnia :D:D mówią to tylko po to, zeby inne kobiety uznali ich za fajnych gosci... Doda ma naprawde niezłe ciało, twarz też... to nie jest moj ideał urody, ale z łóżka bym jej nie wygonił na pewno...

tez tak mysle,ze taktowny facet jesli juz sie oglada to tak ze partnerka tego nie widzi...Ja niestety tez czasem widze jak moj facet sie oglada i tez mi czasem przykro szczegolnie jak np.wiem ze gorzej wygladam..

ja czasem głosno doceniam walory jakiejs babki, zeby swoją kobiete wkurzyć...:P:P kiedy mi podpadnie np.

ja bym nie chciala byc ta grzeczna niewyzywajaca zona w domu i wiedziec ze on na ulicy oglada sie za sobowtorami dody, dlatego tez nie jestem szara mysza

Mezczyni to dziwny gatunek :p z nimi zle, a bez nich jeszcze gorzej :p Ja juz czasem odpuszczam i nie staram sie tego rozumiec, bo sie najzwyczajniej w świecie nie da. Olewam to i jest git BTW moj chłopak sie NIE oglada za innymi (czyt.NIE gapi sie, NIE mierzy od góry do dolu i NIE patrzy jak przejdzie kilka metrów dalej --> spojrzy czasem , jak przejdzie obok, ale to normalny odruch, ja tez taki mam i nikt nie ma o to do mnie pretensji)

Doda, to taki przegięty przykład.... jej styl ubierania mi sie nie podoba, zachowania tez... ja wole taki styl świetnie zrobionej i zadbanej biznes woman