Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agawerka

welniane czerwone rajstopy- gdzie kupic?

Polecane posty

caly internet przeszukalam i niestety na allegro ani w sklepach internetowych nie ma takich rajstop:/ moze Wy widzialyscie czerwone welniane rajstopy w jakims sieciowym sklepie? milo by bylo, gdyby upatrzyla je gdzies zielonogorzanka :)

sa teraz modne, pozatym fajnie wygladaja do jakiejs dluzszej tuniki szczegolnie teraz, kiedy wiekszosc chodzi jeszcze w legginsach, mozna sie wyroznic z tlumu ;)

widzialam je jak dotad w gazetach, jutro wybieram sie w podroz po hipermarketach, gdzie czesto sa stoiska ze skarpetkami, no ale chcialabym jakis konkretny namiar...:/ myslalam tez o takich grubszych rajstopach po prostu, ale nie wiem czemu zawsze trafiam na takie, ktore troche przeswituja i dziala mi to na nerwy :P

Gość sexi asia wymiata
pewnie w h&m coś takiego jest. oni mają przeróżne paskudztwa ;)

zobacze, wybieram sie do niemiec w piatk wiec moze tam beda, a nie orientujecie sie, czy moga byc w orsayu?

spróbuj w calzedoni oni maja szeroki wybór takich rzeczy:) albo w stoisku gaty widziałam u nich takie na wystawie:)

o rany, czerwone wełnaine rajstopy to koszmar mojego dzieciństwa ... Okrutną traumę musiałam przeżyć za sprawą tych rajstop bo po przeczytaniu tematu topiku od razu wyskoczyła mi gigantyczna gesia skóra brrrr.... i najwyraźniej ich widok bedzie mnie prześladował tej zimy, to straszne ... ;)

Gość tak naprawde
ja mam gorszy koszmar z dziecinstwa- granatowe welniane rajstopy

dzieki za odzew:) na allegro zawsze wszystko -owszem,sa,ale nie czerwone :( no i ztego, co przedstawia foto,nie sa grube:/ no, ale dzieki za propozycje:) fakt, mnie tez przesladowaly, czesto prula im sie gumka w pasie i mama mi wtedy je zwiazywala w taki supel, wkurzalo jak nie wiem :P poza tym obnizaly sie do dolu, co tez bylo meka;P