pika27 0 Napisano Październik 2, 2007 Hej kto sie przyłączy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przecież to bzdura totalna Napisano Październik 2, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pika27 0 Napisano Październik 2, 2007 Myslę że nie Śniadanie filiżanka świeżo zaparzonej kawy naturalnej lub słabej herbaty żadnych dodatków topiony serek o ulubionym smaku - 50g Drugie śniadanie 1jajko ugotowane na twardo lub miękko bez soli pomidor Przekąska jabłko Obiadokolacja 20 dag chudego twarogu z ziołami ale bez soli papryka albo ogórek Wieczorem kieliszek czerwonego wina Od czegoś trzeba zacząć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nawet jezeli bedziesz tak jadl Napisano Październik 2, 2007 to tyle nie schodniesz, totalmna bzdura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pika27 0 Napisano Październik 2, 2007 Chodzi mi o zaciagniecie żołądka i tyle taki wstep do kopenhadzkiej Od 2 lat nie jem chleba i wiem ze mozna schudnąć po ciazy ważyłam 73kg a teraz 56 więc mozna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nawet jezeli bedziesz tak jadl Napisano Październik 2, 2007 schudnac mozna ale nie 5kg w 5 dni biologicznie jest to niemozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pika27 0 Napisano Październik 2, 2007 Szukam chetnych a nie tych co negują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pika27 0 Napisano Październik 2, 2007 Pisałam juz chce zaciągnąć żołądek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coś ci powiem................. Napisano Październik 2, 2007 mieszkam sama, zachorowałam tak, że nie mogłam wyjść z łóżka. W domu nic do jedzenia. Przez 5 dni nie jadłam NIC tylko piłam herbatę. Schudłam 1 KG. A ty chcesz jeść 5 posiłków dziennie i jeszcze chudnąć :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pika27 0 Napisano Październik 2, 2007 Moze masz lepszy sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pika27 0 Napisano Październik 2, 2007 Mimo wszystko spróbuje Na kopenhadzkiej przez 6 dni schudłam 6 kg wiec jednak mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blee Napisano Październik 2, 2007 zaciagnac zoladek? moze zazuszyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nefrytowakotka 0 Napisano Październik 2, 2007 A z czego, pytam chcesz chudnąć??? To ile masz wzrostu ze 56 kg to za dużo? Ani ta dieta ani kopenhaska nie jest dobra. Efekt jojo masz jak w banku:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dooo pika Napisano Październik 2, 2007 nie przejmuj się ich gadaniem , to bardzo dobra dieta choć nie chudnie sie na niej 5 kg, chyba że ważysz ponad 100 kg , a odchudzasz się pierwszy raz w życiu .średnia utrata wagi na tej diecie to ok. 2,5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trochę Inna 0 Napisano Październik 2, 2007 Znam faceta który przez ostatnie 2 m-ce schudł 20 kg! Jak go zobaczyłam po wakacjach to uwierzyć nie mogłam, że można tak schudnąć w tak krótkim czasie. Wszyscy podejrzewają go o jakąś chorobę ale usilnie twierdzi że to dieta i ćwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia. ????????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blee Napisano Październik 2, 2007 mialo byc zasuszyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asmerf Napisano Październik 2, 2007 pika..z tego 4 kilo poszly nie kilogramy a woda ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KOPENHASKA analfabetko Napisano Październik 2, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pika27 0 Napisano Październik 2, 2007 zasuszyć niech będzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pika27 0 Napisano Październik 2, 2007 Tak się składa że różnie piszą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość byzl Napisano Październik 2, 2007 LOL tzn ze jak pisza ktorzy i kturzy to tez mozna sobie wybrac? :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konwalia-bis 0 Napisano Październik 2, 2007 Bardzo dobra dieta - nie wiem, jak to jest możliwe , ale ja na niej rzeczywiście kiedyś schudłam... może nie 5 kg, ale 3 kg. I z pewnością przez tydzień. Potem trzeba się pilnować. Mnie świetnie robi dieta Montignaca - czyli nie łączyć i bez cukru we wszelkiej postaci ( również gotowana marfchewka i buraczki wykluczone). Swietne też są zupy odchudzające z diety IG ( indeks glikemiczny). A przyłączę się w przyszłym tygodniu ... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KOPENHASKA analfabetko Napisano Październik 2, 2007 :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najlepsza dieta to zamiast Napisano Październik 2, 2007 myśleć co zjeść a czego nie i siedzieć przed kompem, to lepiej po prostu wyjść pobiegać, pojeżdzić na rowerze, pójść na basen. Kiedy jesteś głodna, pić wodę a nie wciąż mysleć co zjeść żeby schudnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pika27 0 Napisano Październik 2, 2007 To prawda masz w zupełnosci rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fjfjfgjfj Napisano Październik 2, 2007 otoz, jest tylko jedna forma - kopenhaSka! poczytajcie troche! co do diety amerykanskiej - ja na niej schudlam 3 kg. ale wazylam sporo (tzn ponad 70 kg przy 174 cm). a na 5 dniach glodowki schudlam kiedys 4 kg :P ale 2 kg wrocily. a do osoby ktora dziwi sie ze 56 kg to za duzo - jak sie ma np. 160-165 cm to taka waga jest spora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fjfjfgjfj Napisano Październik 2, 2007 i rowniez zgadzam sie ze cwiczenia, ogolnie ruch to podstawa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asmerf Napisano Październik 2, 2007 czy wy dziewczyny nie zdajecie sobie sprawy z tego, ze przez pierwsze dwa dni "leci " sie z wody? zeby schudnac potrzebny jest ruch ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pika27 0 Napisano Październik 2, 2007 Wiem że to woda ale nie znam innego sposobu na zaciagniecie zołądka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka83 0 Napisano Październik 2, 2007 pika jedz male ilosci jedzenia :) i gdy pijesz wode, to nie od razu cala butelke, tylko po trochu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach