Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seks po normalnemu

Jak facetowi zależy to poczeka i nie gadać mi tu głupot!

Polecane posty

autorka daje bardzo dobra rade, jak zostac, stara panna, albo kawalerem. Moim zdaniem teoria przytoczona, jest gowno warta i bez sensu. Przezylem to i wiem ze jak zalezy to poczeka, owszem, czekalem, ale mi sie znudzilo, i sobie znalazlem na boku, a to glupie babsko myslalo , ze jest takie wyczekiwane.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
tez wiem, ze zyje...p

Gość porzadny facet______
tylko, ze kobieta, ktora idzie na pierwszej randce do lozka ma szanse miec bujniejsza przeszlosc seksualna, przygody na koncie i wielu partnerow i stac sie przechodzona, nieczysta, niecnotliwa, skalana oraz stracic resztki niewinnosci i czystosci oraz dobrego prowadzenia sie

ja na przyklad nie chce miec kobiety co spala np. z 8 facetami, w tym miala przygody. komus moze taka pasowac, mi nie

Facet: kurde.. w moim wieku to ja jestem przechodzona i mało porzadna:P:P:P Jednak musze wymienic klawiaturę.. zalalam ja znowu herbata ze smiechu:D:D

po prostu nie chce miec kobiety zeszmaconej. uwazam, ze kobieta powinna inwestowac w siebie i byc dobrym materialem na zone, czyli miec mozliwe najmniej partnerow seksualnych przed mezem i zadnych przygod. kobieta, ktora prowadzila swobodne zycie seksualne nie zasluguje na moja milosc

Mialem juz pare babek, ale napewno mniej niz przechodzone szmaty mialy facetow. Nie chce kobiety, ktora spala z wieksza iloscia facetow niz ja kobiet

nefrytowa jestesmy w tym samym wieku, z tym ze ja juz mam druga zone i jestem niespotykanie spokojnym czlowiekiem, ale te mohery doprowadzaja mnie do szalu

a gdzie meska duma i honor?

Gość porządny facet to baba
która robi sobie ... jaja;)

mi zalezy zeby moc byc dumnym z wlasnej kobiety

Kolego, ja bardzo inwestuje w siebie :) pracuje, studiuje niestety jeszcze ale i to sie skonczy pozytywnie :) Mam o czym rozmawiac z facetami i czym ich zafascynowac. Do tego nawet niezle sie sprawdzam jako Pani Domu, te czynnosci tez nie sa mi obce. Jestem wiec swietnym materialem na zone. Ale niestety: nie jest moja ambicja i celem zyciowym zeby wyjsc za maz. Wyjde za maz za takiego, dla ktorego oszaleje i ktory bedzie mogl mi dostatecznie duzo zaoferowac. W lozku tez. Ty miales kilka babek ze swoimi pogladami a ja facetow tylko trzech z moimi pogladami. Ironia losu cooooo? :D

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
o rrrrrrrrany...facet....z kolei z takim postrzeganiem to ja tez jestem mocno przechodzona...hihhihi

Bwhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Facet, jestes prowokacja. Albo Tomusiem:P I kto mi teraz kupi klawiature???:O :D:D:D

Gość kalniczak
wiadomo jak facetowi zależy to poczeka ... w międzyczasie posuwając inne dla zabicia czasu !

Dla mnie kobieta nie musi byc dobra gospodynia i kura domowa. Ma za to byc wyksztalcona, inteligetna, madra, z poczuciem humoru oraz dobrze sie prowadzic. Poza tym mi pasuja kobiety dosc powsciagliwe, ktora dobre prowadzenie sie stawiaja ponad seks

Amaleta, ty sie lepiej zastanow czy potrafisz byc dla G w przyszlosci byc powodem do dumy i czy jestes dobrym materialem na zone :D bo ja mam do siebie watpliwosci teraz....chyba zaczne ogladac \"Perfekcyjna Pania Domu\"....moj facet by ten topik chyba smiechem zabil :D

poza tym nie cierpie przechodzonych kobiet, wole te nieco bardziej cnotliwe i porzadne