Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seks po normalnemu

Jak facetowi zależy to poczeka i nie gadać mi tu głupot!

Polecane posty

Gość ale na przykład ..............
w moim przypadku jest tak, że minęło dobrych parę miesięcy zanim zaczęłam kochać się z moim mężczyzną, on wcale nie cierpiał z tego powodu. z resztą to jest mój pierwszy kochanek, i może ostatni;) (mam nadzieję), dlatego tak to wszystko długo trwało, ponieważ cały świat sexu był dla mnie nowy i musiałam się tego nauczyć, najpierw nieśmiałe pieszczoty a z czasem coraz więcej, aż dojrzałam i do seksu. ale wydaje mi się , że nie ma reguły, bo być może gdyby nie był on moim pierwszym wszystko poszło by szybciej:) chociaż z drugiej strony.. yeah ma racje.. to takie intymne i mnie również "podniecają mężczyźni swą głową" więc trochę czasu potrzebowałabym jednak.

Gość zdaniem.faceta
Hej chwalipięty ! teraz już wiadomo skąd posiadacie tę grzybice pochwy skoro nie odmawiacie facetom po pierwszej randce :)

Gość seks po normalnemu
Wiecie, facet to zawsze facet...Moja znajoma poszła do łóżka na 2 randce i co usłyszała? TY to tak zawsze szybka jesteś, tak z każdym? I nie pomogły tłumaczenia, że on jest wyjątkiem, że wcale nie z każdym, że ona taka nie jest...A jak się rozstawali w gniewie, to padł koronny argument: bo TY taka łatwa byłaś..

Gość desperacjad
rozumeim wasza zlosc i te ataki w moja osobe.Swiat schodzi na psy i to co sie slyszy naprawde jest tragiczne.Teraz znalezc porzadna dziewczyne czy faceta to nie lada wyczyn.Seks traktowany przedmiotowo.Nie musi byc uczuc byle by dobre ruchanko bylo.

Gość chyba cos ze mna nie tak
desperacja , nie pasujesz tu, nie warto z nimi rozmawiać, wiesz czesto jest tak że jak człowiek popełnia bląd to potem próbuje sie usprawiedliwić ale i tak gdzieś tam w głebi wie że zrobił źle;) pozdrawiam cie serdecznie tak trzymaj,niech ten śwat upada a ty pozostan soba tego ci życze:)

Gość do KOMICZNEGO
Ama_leta :D Ile można dojrzewać? :D Przecież skoro z nią jest to znaczy, że ..... prawdziwie kocha :D. Powinien już myślec o tym aby ukochana czuła się dobrze i bezpiecznie :D. Sorry, ale padam ze śmiechu, tak naprawdę to oni wszyscy są tacy sami. Tylko jedni bardziej brutalni (to już konkretne trepy), drudzy trochę mniej. Tak naprawdę tu chodzi cały o czas o to samo. No ale kobity, czasy się zmieniają, już niedługo oni zaczną po kątach płakać (niektórzy już to robią :D), że żadna nie chce mieć z nimi dziecka, a geny przeciez trzeba gdzieś zostawić :D.

Gość desperacjad
zdaniem faceta :)

Gość yeah*
desperacjad.....nie oceniaj jednak...zależy na czym komu zależy. Jeśli na samym seksie to czemu nie? Mnie sam sex nie interesuje, mimo, żem temperamentna:P

Gość desperacjad
no ale yeah a co mozna pomyslec o kims co to wskakuje do lozka po paru randkach i jeszcze sie bulwesuje na kogos kto czeka z tym dluzej???

Gość dziwna jestem moze
jak poznalam mojego meza mialam niecale 17 lat, on 5 lat wiecej...Dlugo czekalismy, bo mialam 21 lat jak z nim przezylam 1szy raz i nie zaluje, bo dopiero w tym wieku bylam w pelni gotowa na seks...On cierpliwie czekal... ciesze sie i niczego nie zaluje, ale tez nie potepiam tych, ktorzy ida do lozka na 1szej randce, kazdy inaczej czuje...

Gość zdaniem.faceta
Fuck you dewoty - przyznaj się bez bicia ilu tatusiów miałeś/miałaś że taka mądra/y jesteś ?

Gość yeah*
to jest własnie niemądre całkiem, takie obrzucanie się. Juz pisałam, że każdy wybiera tak jak myśłi, jakie ma wartości, jak czuje i potrzebuje. Jeśłi dziewczyna chce sexu po tygodniu to czemu ma się nie zdecydowac???ale sa dwie sprawy nie fair- nazywanie dziewczyn, które kochają się od razu na pierwszej randce-dziwkami, puszczalskimi itd.... i nazywanie kogos kto czeka sobie ile tam potrzebuje-moherem, dewotą itd....to wynik niedojrzałości dla mnie!kazdy ma wybór i robi co chce!!!

Gość do KOMICZNEGO
do dziwna jestem moze A ile kozic miał przed tobą Twój cwaiak? :D

Gość desperacjad
smieszy mnie jesli ktos uwaza ze wskakiwanie do lozka po krotkiej znajomosci to normalna sprawa.Czy wy nie czujecie skrepowania przy obcej osobie???Naprawde dziwi mnie wasze podejscie. Znajac kogos dluzej czujecie sie akceptowane i nie skrepowane.I nie mowcie mi ze moze jakas zakompleksiona jestem bo kazdy czlowiek czuje sie skrepowany przy kims kogo nie zna

Gość zdaniem.faceta
Fuck you dewoty , spierdalaj kutasie i się odpierdol głupku, mój ojciec zmarł 15 lat temu i był fantastycznym człowiekiem , natomiast życzę abyś zaczął się leczyć na nogi , najwyższy czas bo na mózg leczenie jest za późno, żegnam !

Gość do KOMICZNEGO
Ama_leta Ale nie jest z nią 2 tygodnie, tylko rok. To juz trochę dużo. Jak nie jest pewny co czuje to chyba nie powinien z nią sypiac :D. Bo to jakby seks dla seku. No chyba, że ją kocha to nie widzę powodu, dla którego nie miałby się zoboowiązywć już na poważnie. :D

Gość seks po normalnemu
Kobiety(poza nielicznymi wyjątkami) łączą seks z emocjami i nie potrafią go oddzielić od sfery uczuć...Dlatego też żle oceniając sytuację, zbyt ufając szczerym intencjom drania, idą do łóżka z niewłaściwym facetem...a póżniej płaczą, czują się wykorzystane, brudne... Więcej czasu, to lepsza ocena sytuacji...motywów i uczuć swoich i partnera, to mniejsze ryzyko zostania "przelecianą" .

Gość desperacjad
seks po normlanemu...dokladnie tak!!!

Gość yeah*
halo...ale jednak nie każda kobieta łączy seks z uczuciem. idąc do łózka po tygodni jeszcze sie nie kocha. więc dziewczyna kieruje się raczej fizycznym pożądaniem. Każdy ma inaczej, czemu się obrzucacie i nie chcecie tego zrozumiec???

Gość seks po normalnemu
jak oddziela jak facet seks i sferę uczuciowości to niech się gzi, nie grozi jej depresja, ryki i obrzydzenie do siebie...spoko. TYLKO niech pamieta" BEZPIECZNY seks, z gumką!:P

Gość yeah*
Ama_leta.....miłośc przychodzi, w pewnym momencie się czuje....ale miłosć łączy się z poznaniem....na samym początku natomiast jest tylko pożądanie fizyczne.

Gość seks po normalnemu
często jest tak, że facet seksem kończy zainteresowanie kobietą, a kobieta dopiero zaczyna zainteresowanie facetem. Mówi się, że kobieta myśli przed seksem a przestaje po. A facet odwrotnie: po seksie zaczyna myśleć...

Dobra ostatni raz:P Nie jestem dziewczyną sniaca o rycerzu na białym koniu tylko stara babą:P. Chodzilam sobie na randki i nie wskakiwalam facetowi do łózka, bo mi nie pasili. Z róznych przyczyn. Zarozumiale powiem że mma pewne wymagania... i mnie imponuje \"piekny umysł\", tym mozna mnie uwieść:D. A jak ten umysł nałozył sie na osobę to było po ptokach. I nadal NIE żałuję. Jest doprawdy równie prawdopodobne że kobieta zostanie rzucona jak pójdzie od razu do łożka jak i ta która pójdzie po miesiącach. Kazdy robi tak jak uważa. Ale... ja zyje tak, jakby każdy dzień był mi darowany.

Gość do KOMICZNEGO
Ama_leta Nikt nie chce, aby ktoś się zmuszał do czegokolwiek. Bo człowiek posiada coś takiego jak dumę. Ale na świecie panuje zwykła biologia. Jeśli komiczny prawdziwie by ją kochał, to juz by nie mógł doczekac się momentu, aż będą mieli wspólne dziecko, a papier to zwykła formalność. Nie miałby problemu z podpisaniem go w jedej chwili. Ale widać on sprawdza już rok, a tak naprawdę to może czeka na nie wiadomo co(chociaz tak naprawdę wiadomo, na to by odbić sie do fajniejszej). Myślę, że jak naprawdę ktoś chce z kims być, to nie czeka nawet chwili. Po prostu jest szczery, uczciwy, otwarty.

Gość yeah*
ama...to było dzikie zauroczenie;).

Gość A P E L
otwarcie proponuję wszystkim osobom myślącym od tej pory zamilczeć i pozwolić pogdakać zadowolonym z samych siebie Krysiom,Zdzisio,Kasiom herbu Kwokowate, cóż one biedne mogą innego robić w ten piękny październikowy wieczór??? NIEWYDYMKI KTÓRE NIE MACIE NIC DO ROBOTY WIECZORAMI POZA OPRACOWYWANIEM STRATEGII ILE JESZCZE CZASU TRZEBA TRZYMAĆ DUPĘ ZAMKNIĘTA ŻEBY KOLESIA POTEM PRZY SOBIE UTRZYMAĆ (I PEWNIE JAKAŚ NIEZLA KASE Z NIEGO WYDOIĆ_BO TO POZNANIA SIE TO PEWNIE I CZAS NA POZNANIE IL ŚWIECIDEŁEK KOLO MI KUPI I CZY JEST DZIANY CZY NIE) GLOS DLA NIEWYDYMEK WSZYSCY INNI CZAS ZAMILKNĄĆ BO TO STRATA CZASU...............................................................................................................................................................................TE LARWY TO ZWYKLE W Y R A C H O W A N E PUSZCZALSKIE Z OPÓŹNIONYM ZAPŁONEM

Gość do KOMICZNEGO
Ama_leta No pewnie, ze na wszystko jest pora :D. Ale ja współczuję kobiecie komicznego, coś mi tam nie pasuje. Chodzenie - chodzeniem, ale gdy jest już seks to pora na obowiązki. Skoro jest seks to czemu nie może być już małżeństwo??? Tego to mi nikt nie przetłumaczy. Moim zdaniem seks to najwyższy stopień intymności pomiędzy dwojgiem ludzi, nie powinno się tego traktować jak zwykłą zabawę.

sprry że odejdę od tematu waszej rozmowy na chwilę bo zaczęłam czytać na czym stanełam na tym topiku i nie mogę... NIEGDZIE NIE NAPISAŁAM ŻE LUBIĘ/PRAKTYKUJĘ PRZYGODNY SEX LUB SEX NA PIERWSZEJ-DRUGIEJ RANDCE. :O:O uważam, że technika przetrzymywania ileś tam czasu jest głupia i dlatego zabrałam głos w tej dyskusji. widzę że bez sensu, bo i tak włożono w moje usta słowa, które Autorce topiku pasowały

Gość do KOMICZNEGO
APEL A Ciebie co tak boli? :D Trzeba ponosić konsekwencję. Każdy ma swój ciężar do dźwigania :D