Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seks po normalnemu

Jak facetowi zależy to poczeka i nie gadać mi tu głupot!

Polecane posty

Gość elizabethh
oczywiście masz rację, nie ma reguł. Seks na pierwszej randce może sko nczyć się super związkiem. Ale w moim przypadku akurat nie jest to punkt wyjścia, Tylko tyle:).

Gość henry garbus vv
autorka chyba sie z choinki urwala, akurat wszyskie chlopy sa takie napalence, ze musza czekac az krolewna z drewna, raczy, niestety tego kwiata to pol swiata cha cha chi chi

Gość do do do
Ja kogoś muszę polubić i poznać zanim coś figo fago:). Oprócz podobania facet musi budzić we mnie jakieś emocje, musze go szanowac, dobrze czuć się w jego towarzystwie... a tego nie sprawdzę i nie poczuję po 2 randkach...nie rozkręcam się tak szybko...i jeśli zrobiłabym to na 2 randce, to byłoby zakłamanie z mojej strony...robienie czegoś na siłę, bo jestem taka wyluzowana, nowoczesna, pewna siebie...

Gość do do do
I faktem jest, że młode dziewczyny są niejako na siłe "poganiane" do szybszego współżycia z facetem... A ja mówię: poczekaj, będziesz wiedzieć, to musi wyjść u Ciebie naturalnie...żebyś pózniej nie żałowala swojej decyzji i nie czuła sie wykorzystana. Kobiety, które w podejściu do seksu zamieniają się w facetów...koszmar:O

Gość długi tłów
I facet chce, i chodzi i tupta i namawia, i manipuluje,,,a kobietka się miga, bo też zna zasady tej gry. Podniecenie się wzmaga, facet gotuje. Czeka na kobietę jak na upragniona zabawkę, wkłada coraz więcej energii w zdobywanie jej. Mówi sobie:"Twarda sztuka, warta zachodu. Nie rozkłada nog na zawołanie przed każdym, bo ma chcicę. Może z nią będę?". --------------------------------------------------------------------------

Gość pindzia lindzia nie na temat
to znaczy ze jesli sie dobieral do nie na pierwzej randce to hmm....mialam byc tylo na raz:( ale mam focha normalnie:(

Gość długi tłów
pindzia---> załóz Skarbie najlepiej własny topik, dziewczyny cos pewnie Ci spróbują poradzić:)

haha nie chce wlasnego topiku:- bo tu nie ma co radzic:-) kurdeeeeeeeeee

to nich sobie tpta swiniak jeden nooooooooooooooooooooooo!

Gość dolakowal
na seks szybko mogą sobie pozwolić tylko piękne, seksowne, niezależnie i świetne w łóżku panny. Inne---niech lepiej poczekają:)

Gość henry garbus vv
40 dni to sie Chrystus glodzil i nie wyszlo mu to na zdrowie, jesli wierzyc ewangeliom

Gość henry garbus vv
przeczytalem jeszcze raz pierwszy post i co mi sie zdaje ze role sie odwrocily, moze poogladacie babskie kanaly w tv

Gość do do do
jak to role się odwróciły? jakoś się rozwiń..;)

Gość a_dusia
też uważam, że jak zależy to poczeka :) ale na boku sobie i tak podupczy :classic_cool:

Gość dolakowal
fakt, poużywa na boku w trakcie czekania ale tych, które dadzą bo są takie nowoczesne, tyle że użyteczne krótki okres, zanim panna wartosciowa się nie zdecyduje.:P

Gość jasne ze
Poczeka i w dodatku będzie wierny. Nawet do ślubu poczeka.

Gość jasne ze
komiczne: grunt ci sie pali pod nogami, bo zaczynasz bredzić. A czasem to piszesz sensownie. Po miesiącu to się nic o człowieku nie wie. Nie ma takiej możliwości.

Gość jasne ze
wy chcielibyście, zeby tak było, ale tak nie jest. Dziewczyny: chłopcy naprawdę mogą poczekać. Tylko tu wami manipulują, bo poczekać to znaczy pewien wysiłek. I stąd ta panika na tym forum.

jesli mam być szczery, to świetną zabawą byłoby rozkochanie w sobie laski, poczekanie na nią te kilka miesiecy (bo ona się ceni) i... kiedy będzie juz naprawde kwiczeć na mną.... powiedziec, ze chyba to nie to idejsc :D:D:D:D taka gierka za gierkę - na zasadzie wzajemności.... super sprawa :P

Gość jasne ze
Ty komiczne, nawet gdybys chciał zastosowac taka "gierkę" to byś nie mogł, bo po 2 tygodniach przebierałbys nogami. he he. No ciekawe, ze odbieracie to od razu jako gierka.To nie gierka - tylko pewna decyzja o tym, ze na razie nie: dla dobra związku.

tak tak, dla dobra związku... stosowanie sznatażu sexualnego oraz manipulacji dla dobra związku :D:D fajne macie związki... a nogami bym nie przebierał - od czego mam byłe :P

Gość jasne ze
jak dziewczyna odmawia, to nie jest od razu szantaż! I trzbea byc niexle prostackim, zeby tak mysleć. Nie bierzesz pod uwagę w ogóle dziewczyny. Tylko sibie i swoje przebierające sie nogi.

cały Twoj problem, ze w swoim galopującym egoizmie nie widzisz nic poza sobą... uszanowc dziewczyne, zrozumieć ją, poczekać na nią.. wszystko tylko dla niej.. a gdzie uszanowanie pragnien faceta? nie ma? no wlasnie.... nie do pojecia dla takich hipokrytek jak Ty i pozostałe wyznawczynie Twoich \"zasad\" (czytaj: manipulacji)

Gość jasne ze
no, chyba nie chcesz powiedzieć, ze sferze tak delikatnej, będziesz zmuszał dziewczynę do seksu, bo takie masz pragnienie, choć ona nie będzie jeszcze gotowa? Sorki, ale jak mówimy o czystym seksie, to może, a jak o miłości to nie bardzo...

Gość KocicaJestemIco
Nie czytałam całego topiku,ale widzę że dziwnie tu myślą niektóre kobietki :-O Tzn. ja bym tak nie mogła spotykać się z facetem który mnie kręci,i nic przez parę miesięcy. Szanuje się,kocham swoje ciało,ale działa ono zupełnie prawidłowo,mam zupełnie naturalne odruchy i pociąg do płci przeciwnej... No i tak sobie wyobraziłam sytuację,że spotykam się z męzczyzną,naturalne,że przy sprzyjającej okazji wkrótce chciałabym żeby do czegos doszło,a on odmawiałby dajmy na to przez parę miesięcy.Pomyślałabym że coś z nim najzwyczajniej nie tak,i kopnęłabym w d.... Sex jest bardzo ważny.I nie chodzi tu o puszczanie sie na lewo i prawo,ale zwyczajne skonsumowanie się kiedy ma się na to ochotę. I już.

Gość jasne ze
a gdyby to byl naprawdę świetny facet i tylko potrzeba było jeszcze trochę czasu...kopnełabyś go bo ci TERAZ odmawia...

Gość KocicaJestemIco
A skąd mogłabym wiedziec,że jest taki świetny,skoro nie dałby mi się o tym przekonać ?! Jeśli sex nie jest udany,jeśli nie pasowalibysmy do siebie,to prędzej czy później związek najprawdopodobniej się rozpadnie. A poza tym,to zwyczajnie nieludzkie odmawiac sobie naturalnego ( a przy tym jakże przyjemnego) zaspokojenia swoich potrzeb tylko dlatego,że ktoś sobie ubzdura jakąś głupkowatą ideologię do sexu :-O

Gość jasne ze
zresztą u facetów to jest inaczej. Więc nie sądzę, aby sie taki znalazł, który by odmówił :) w każdym razie ze swiecą szukać.

Gość jasne ze
ale nie chodzi o idelologię. Ale o pewną gotowość.