Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dpg

jaka częśc ubioru jest dla was asexualna

Polecane posty

wow w pracy nudy a tu jeszcze 2 godziny jestem troszke dzis ospala moze mnie rozruszasz hahahahahaah

myślałem o tobie i stwierdziłem że jesteś sexi ;)i spoko się gada na kafe z TOBĄ

o malo sie nie udusilam bo czytajac twoja ostatnia wypowiedz az sie zakrztusilam piciem a jak wywnioskowales to ze jestem sexi przeciez mnie nie widziales co innego ze sie spoko ze mna gada to rozumie

a myle się napewno jesteś s s ss sexi:) i jak tam picie co tam masz ja mam lifta :) i powiedz mi słoneczko jak tam samopoczucie dziś

ja popijam multiwitaminke chyba z hortexu kolega z pracy kupil a jesli chodzi o samopoczucie to nadal senne tak jak z rana chyba sie dzisiaj nie obudze mysle ze przygnebia mnie zblizajaca sie zima

chciales wiedziec co mam dzis na sobie dzinsy bluzke z dekoldzikiem a pod spodem bielizne fajna w kolorze brazowym

zamów sobie pizze hawajską polecam . oglądałaś notting hill jeśli tak powiedz jak ci się podobał ?????????

masz kuszący styl podoba mi się więc JESTEŚ WERY SEXI ;)

chyba ogladalam kiedys a czemu pytasz ja generalnie to malo czasu spedzam przed telewizorem wole inne zajecia pizza o tej porze odpada

a jak spędzasz wolny czas :) pizza odpada bo dbasz o linię rozumiem ;) a co do filmu oglądałem go w sobotę i był nawet spoko ale mało realistyczny

nie zawiele mam tego wolnego czasu ale jak juz to lubie wybrac sie z przyjaciolmi do pabu na piwko i pizze :) czasem lubie pojezdzic na rolkach a najbardziej lubie odprezyc sie w wannie w kapieli przy swiecach

interesująco a ta ąpiel przy świecach mnie zaintrygowała;) oj jutro w pracy chyba nie będę umiał się skupic:O;)

telewizji nie ogladam bo nie mam w domku telewizora jakis czas temu wyprowadzilam sie od rodzicow i teraz sie po malu dorabiam wszystka kase wydalam na swoje auto zebym nie musiala jezdzic do pracy autobusem :)

dlaczego kapiel jak kapiel duzo piany goraca woda bo taka uwielbiam kilka swieczek zapachowych muzyczka wiezy sie juz dorobilam czasem jakis drink wow az wskoczylabym do wanny a ty

i jak sobie radzisz na swoim terenie :) jeśli chodzi o muzykę to polecam enigme ;) ale z tobą to bym wskoczył chętnie ale mieszkamy daleko od siebie:O

jezdze 2 lata i jakos mi sie udaje bezwypadkowo nie tylko na swoim terenie enigme lubie slucham czesto mysle ze bylo by nam w tej wannie razem dobrze ale ty przeciez najbardziej lubisz hip hop a tu enigma??????

enigma to do słuchania we dwoje tak przy winku kolacyjce b y się zrobiło fajny klimacik ;) i by było super;) a ty co o tym myślisz

szczujesz mnie oj szczujesz bardzo milo by bylo co ja biedna bede dzis robic wieczorkiem chyba wpadne do kumpeli wyplakac sie jej w rekaw

to przezemnie :O może kiedyś się spykniemy ;) czas pokaże i nie płacz płacz urodzie szkodzi a ty jesteś sexi:)

no no plakac nie bede ze mnie twarda sztuka jest ale tak mi sie troszke zatesknilo za towarzystwem w wannie a ty jakie masz plany na wieczor komp telewizor czy gdzies wybywasz

dzisiaj w domk u posiedze bo jutro do pracy na 6 :O chyba se obejrze jakiś film na dvd i pójde spac i będę myślał o tobie ;)

proza zycia co a ja zaraz koncze prace pojade do domu wciagne jakas lekka kolacje napuszcze wody do wanny puszcze jakas muze a potem wskocze w swoja ulubiona pizamke i kudlate papcie i poczytam jakas ksiazke w moim wielkim wyrku a potem wszystko z siebie zrzuce i pojde spac no chyba ze wpadne do kumpeli to moze sie plany zmienia

to ci się fajnie nocka zapowiada ale fajnie że lubisz czytac to pewnie jesteś bystra to duży plus dla ciebie :) i napewno jesteś inteligentna ;) normalnie ideał!!!!!!!!!!!!!!!

hej co to loza szydercow :) czytac uwielbiam ale napisalam o kilku fajniejszych rzeczach a ty zwrociles uwage tylko na czytanie ksiazek cos z toba nie tak???:)

wiem oco ci chodziło szczujesz mnie może kiedyś cię odwiedze i pójdziemy na toruńskie pierniki a potem się razem wykompiemy poczytamy kamasutre i ................ ;) co ty na to

no moze kiedys ale jak narazie to daleka przyszlosc tylko ze ja nie przepadam za piernikami a kamasutre juz przeczytalam hahahahahahahah mysle ze bylo by fajnie a jaki film bedziesz dzis ogladal

ale jeszcze niewiem jaki a co mi polecisz. jak się spotkamy (ale dopiero po nowym roku :)) pujdziemy na pizze i lody :) potem do kina następnie kompiel poczytamu książkę a potem .....;)

myslisz ze juz tak dobrze sie poznamy ze juz na pierwszej randce bedziemy mogli robic ...............:) a ty to jestes taki troche romantyk.........