Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dpg

jaka częśc ubioru jest dla was asexualna

Polecane posty

staram się podchodzic do życia życiowo czyli jestem czasem romantyk czasem twardziel ale mam w otoczeniu dobrą opinię :)a to chyba ważne i sobie to cenię oj ty chyba już do domku jedziesz więc milej nocki i do jutra o tej samej porze :) pa

jeszcze tu jestem ale zaraz spadam jutro nie bede o tej porze moze tak ok 15 ale jak nie to dopiero po jutrze mam nadzieje ze wytrzymasz misku

Gość no dawajcie wiecej.
Pijemy browar i mamy z was niezły polew :D Nie macie gg lub skypa? :/

będzie ciężko ale dam radę więc się nie denerwój i nie płacz będzie dobrze o zrób sobieplatki na kolacje poczytaj sobie jakąś fajną książkę a potem do wyrka i spac :) dobranoc to do piątku :)

no dawajcie wiecej. ......... a po go nam gg jest fajnie tutaj troche dystansu a tak na poważnie to na gg przejdziemy pózniej jak się zrobi ciekawiej bo to jest rozgrzewka ;)

hahahahahahhahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahah tak mnie rozbawiles nara jak wpadne do kumpeli to jeszcze tu zerkne za pol godzinki pa

fajnie ze mozemy kogos rozsmieszyc w ta ponura srode popijajcie piwko i bawcie sie dobrze bo tu i tak nic ciekawego na tym kafe sie nie dzieje milej zabawy FASOLKA

siemanko co tam nowego u ciebie mruczaca kotko? A czy ja kiedys tu cos mruczalam? kapiel sie udala kolacyjki nie bylo odeszla mi ochota ksiazka tez poszla w kat bo padlam jak wykonczona kotka raczej a jak po pracy pracujesz w jakims zakladzie na zmiany

witaj narazie nie pracuje na zmiany ale zmieniam robotę a tam chyba zmiany będą :O a u mnie narazie nuda :(

odpoczeles po pracy czy siedzisz przy kompie jak tam juz po obiadku

Gość ej ludzie
To publiczne forum, a nie Wasze gg, czy tlen...nie głupio Wam tak, że cała kafeteria czyta ten wasz slowny romansik? :o

my z kumpela zrobilysmy sobie dzis rybke z frytkami i surowka do tego bylo pycha istne obrzarstwo a tobie co mamusia ugotowala cos dobrego

a czemu mialoby byc nam glupio przeciez to publiczne forum i kazdy moze tu zajrzec a nawet sie przylaczyc i pogadac sobie z nami ale was wszystkich interesuja tylko te bzdury o orgazmach lub fiutach i pipkach na dodatek wymyslone gdybysmy pisali o tym ze uprawiamy cybersex to by wam nie przeszkadzalo ale troche cierpliwosci moze sie doczekacie pozdrawiam wszystkich tu zagladajacych

wszystkich was boli ze mozna tu normalnie porozmawiac a nie na kazdym kroku wrzuta lub loza szydercow nr 1 ludzie zycie jest jak papier toaletowy pewnie wiecie szare dlugie i do dupy wiec dajcie spokoj tym ktorzy chca przerwac choc na chwilke proze zycia i czepcie sie tramwaja

och widze ze moj misiek gdzies sie ulotnil pewnie ma wazniejsze sprawy albo sie was wystraszyl wiec ja tez spadam ale jeszcze kiedys tu zajrze hahahahahah pewnie jutro baw sie dobrze misku i wymysl na jutro cos ciekawego zeby nasi czytelnicy sie nie nudzili bo chyba jestesmy dla nich za grzeczni wiec ja zaraz ide sie przejsc na spacerek z kolezankami a potem jak zwykle wanna piana i muza i taka rozgrzana wskocze do wyrka i dzis zrobie urzytek z mojego wibratorka bo taka jestem napalona ze chyba exploduje oczywiscie bede myslala o tobie :) :) 🖐️

f77 ............ rybka z frytkami hmm miodzio ja właśnie zajadam się czekoladą i mi aż sutki stanęły :)

ja sobie sam gotuje :) jestem zdolny chłopak ;) dzisiaj sobie zrobie spagetti :) a potem chyba spacerek napewno coś wymyślę mrucząca kotko

e tam mi ta mój nie przeszkadza w skarpetkach jak go czasem zobacze-wyglada wrecz słodziusio:P a najbardziej aseksualna to chyba własnie podkolanówki- to i pewnie jakieś duże majtki kajtaki....

wiesz z calym szacunkiem ale facet w samych skarpetkach ma byc slodziutki masakra to przeciez masakra

chętnie ci dam tak se dzisiaj myślałem o tobie i wiesz co chyba jestem jestem napalony trochę na ciebie ;) pewnie przez tą czekolade :O za dużo jej wciągam jestem uzależniony od czekolady będę musiał iśc na terapie i będę się przectawiał witam was mam 25 lat i jestem czekoladocholikiem :O

wow zawsze umiesz mnie rozbawic jestes na mnie napalony no co ty i myslisz o mnie cale dnie no co ty toz to juz prawie choroba bedziesz musial zaliczyc kolejna terapie odwykowa :)

kalesony bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i jeszcze podkoszulek na ramiaczka

Gość jok
ta...żadna dupa się nie oprze

pewnie tak jeszcze jestem uzależniony od chipsów , frytek , pizzy ,dobrej muzyki ale jakoś daje rady ;) wczoraj sobie smażyłem frytki i zjadłem ok 1,5 kg :O ale odziwo grubasem nie jestem :) a co do ubioru to asexualne są męskie stringi :O nigdy nie będę ich nosił no chyba że ty byś chciała abym je nosił ;)

Gość spotkaly sie dwie rewelacje
kompiel, obrzeranie, pujdziemy trafila swoja na swojego i vice versa :) tak dalej trzymajcie, czekamy na polewke z tego jak jedno jest napalone na drugie :)