Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmeteoczka

czy sa tu mamy jub przyszle mamcie z roku 89 lub mniej?? piszcie

Polecane posty

nie, tylko ja napisalam ze nie chce miec wiadra a wy mi caly czas to piszecie nie chce miec wiadra bo nie chce tracic cos co jest dla mnie wazne i w ten sposob cos strace logika!

Gość tragedyja
Jak nie były to pękały...

Gość tragedyja
Jaka logika ja tu żadnej nie widzę, co my ci piszemy?

Gość mama 36
Nawiedzona to jestem ja :) Przepraszam bardzo !:) Zycze z calego serca fajnej by miala cesarke ,a najlepiej to i 5 bo dzis i tyle mozna i zycze powodzenia w dalszym uprawianiu milosci z powodu "niemania wiadra " ;)

to po co wogole decydowalas sie na dziecko ? dziecko to mnostwo wyrzeczen a jezeli dla ciebie problemem jest naciecie krocza i kształt pochwy to ja nie wiem jaka bedziesz matką

Gość buahahahahahah
Na szczęście jeszcze się nie zdecydowała... Może inaczej na szczęście jeszcze sobie tego dziecka nie zrobiła, na razie widziałam, że planuje ślubik :D

nie:) temat jest o dziewczynce, ktora chce sie bawic w dom, bo chce juz miec bobasa ze swoim chlopakiem z berlina z ktorym sie widuje od czasu do czasu, ale nie miała jeszcze podstawowych badań ginekologicznych w życiu wykonanych, bo uwaza że ginekolodzy to stare zboki, ludzie powyzej 20tki to równiez staruchy i kazdy jej zazdrosci. Poza tym nie ma pieniedzy na badanie nawet jesli udałaby się do jakiegos ze zboczonych ginekologów, ale ma środki i możliwosci na utrzymanie dziecka.No i uświadomiła mi ze mam wiadro między nogami i nie mam szans na orgazm. Aktualnie staram sie doszukac czego jej zazdroszczę...

no i co z tego ze planuje slub? boli czy co? tak nie chce miec wiadra, przyznaje sie do tego otwarcie krztalt i wyglad cipki tez jest wazny i co mi teraz zrobicie?

Gość tragedyja
Szefowa no jak to czego? Wszystkiego na 100 % wszystkiego... :D

Gość tragedyja
Wiedziałam heheheh teraz tą osobe co powiedziała o ślubie b oli, że madchen go bierze. buahahah tty to masz madchen narobione w głowie jak rumunka w plecaku :D hahahahahahahaha

szefowa prezesa co to mialo bycP? znajdz mi slowa gdzie napisalam ze masz wiadro..:o nie znajdziesz bo ich nie ma to po co to piszesz?:o ja mam faceta z berlina, ty mozezs miec z warszawy albo w ogole nie miec, czy to cos zmienia teraz?

Gość mama 36
Szefowa to moze poszukajmy razem :) bo widze ze okazow takich Ci tu pod dostatkiem :D:D:D

Gość tragedyja
Tak tak wmów sobie, że kształt ci.,.. jest najistotniejszy. Szkoda tylko, że nie wbiłaś sobie do głowy, że szare komórki też są ważne zanim wpuściłaś tam mózgojada... hehehehe

Gość tragedyja
Szefgowa ja nic innego nie robie tylko marze o wiadrze.... Heheheh najlepiej takim 12 litrowym heheheheheheh

nikt nie chce, to logiczne ale ja to powiedzialam glosno a wy mnie atakujecie ze jakas glupia jestem , ze cipa wazniejsza nie jest wazniejsza ale jest wazna

mówisz masz: \"jak do sciany mam ci mowic ze ja sie pytam tylko czy to boli? ah glupia pewnie jestes i dlatego. a to ze nie chce c*pki jak wiadra to co, to jakas zbrodnia? zazdroscic bo ty miasz wiadro miedzy nogami? mam wybor to chce cc i ci nic do tego\" cytat z ciebie kochanie :) no mam wiadro jak nic :)

Gość mama 36
łooooooooooo ku*********wa fajna !!!! jestes nie tylko fajna ,jestes nie do pobicia !!!!!!!!!:D:D:D:D:D Moderatorzy wybaczcie starej matce ,ale takie egzemplarze nie czesto sie trafiaja nawet na kafeeeee Fajna :D:D:D:D:D:D:D:D:D

ja to mam gdzies jak wyglada moja cipa czy jest jak wiadro a moze jak konewka wazne aby ph jej było w porządku i aby wymaz cytologiczny był w 1,2 stopniu

Gość tragedyja
Szefowa... Madchen teraz uzna, że tego nie zauważyła, już kilka razy jej wytknęłam niesćisłości i nawet tego nie zauważyła, albo nie chciała zauważy ć... Ot dziewcze samo nie wie co mówi i myśli dlatego gubi się w zeznaniach ....

Gość no no noł
lalalalala nie klocic sie

Gość mama 36
A wogole to sie cieszmy ze to tylko wiadra a nie beczki :D:D:D

jakie wy zalosne wszystkie jestescie:D zal mi was glupie dupy:D powiedziec cos a te juz jak przekupy na rynku jedna przez druga:D gadajcie sobie co chcecie:D ja nie mam zamiaru przez was sie denerwowac nic dla mnie nie znaczycie kobieto puchu marny

Gość tragedyja
Mama 36 na nasze szczęście madchen wypowiada się nie tylko w tym temacie. Ona jest ogólnie wypowiadająca się... Hehehehe

Gość tragedyja
Fajna... Kobieto puchu marny, ten twój robak w głowie to juz chyba dawno zdechł z głodu.... Hehehehe Swoją drogą był taki dowcip o blondynkach... Blondynka mówi do blondynki -fama mówi że jesteś dz... -powiedz famie, że też jest dz,... i vice versa...

Gość mama 36
Podajcie namiary ...Wy puchy marne ;) ....Humor mi wrocil dzieki niej na sama noc ... No popatrzecie popatrzcie . Male ,gooopie a radosci ze hohooooooooooo:D:):):P:P