Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmeteoczka

czy sa tu mamy jub przyszle mamcie z roku 89 lub mniej?? piszcie

Polecane posty

Gość bauakakak
Madchen zeby załatwić trzeba mieć kasę z tego co mówisz ty jej nie masz....

Gość tragedyja
Mamusia zaufaj mi, że madchen nacięcie będzie przeszkadzać... taki typ, że wie lepiej od kobiet które rodziły...

tragedyja co ma piernik do wiatraka? mamy takie mozliwosci ze mozna rodzic przez cc, to sobie to wybieram no sluchaj ty mialas szczescie nie raz czytalam zale kobiety ktorej cipka nie wrocila do normalnych ksztaltow nie przekonasz mnie bo moze tobie sie udalo

Gość tragedyja
Co ma piernik do wiatraka? Żeby to zrozumieć to trzeba być odrobinę inteligentym ale ty nie jesteś więc bardzo mi przykro... Musisz pozostać w błogiej nieświadomości....

sorry kobietko w niemczech cesarke robia na zyczenie bez problemow na stronach szpitali niemieckich sa oferty, nawet polscy ginekolodzy sie wypowiadali ze warto tam jechac bo dobrze to robia i za darmo wiec gdzie problem?

Gość tragedyja
Czytasz żale na forum... i wierzysz, że dużo kobiet tak ma, a wcześniej pisałaś... "kolejny raz pisze ze to jest forum ja w wiekszosc rzeczy nie wierze i zapewne wiekszosc klamie wiec po co slepo wierzyc i oceniac? to jest forum ludzie ja tu siedze zeby sie posmiac, czasami milo pogadac jak temat podpasuje" PS. Żeby zrobili to za darmo trzeba być ubezpieczonym a nie być robolem na czarno. Inaczej musisz płacić, chyba za krótko żyjesz na tym świecie skoro twierdzisz, że coś jest za darmo...

tragedyja: no chyba że niektórzy tak mają znam osobiscie taka dziewczyne ktora upierala sie na cc od poczecia praktycznie(była w wieku naszej \"fajnej madchen\") gdy przyszlo do porodu nastapily komplikacje i cc musialo byc po cieciu oskarzyla lekarza ze to z jego winy bylo cc!!!!;) niby były wzkazania do ciecia ona sie ucieszyła po cieciu chciala skladac reklamacje

wiesz co nie bede sie z toba klocic bo wiem co mowie przeczytalam i wiem wiec nie gadaj dobra? polski lekarz wypowiadal sie ze wystarczy byc ubezpieczonym w NFZ i oni to pokrywaja wiec o co chodzi? zal dupe sciska ze ty tam nie mozezs jechac czy co?

Gość tragedyja
No właśnie, to o to chodzi o te "dojrzałe" i przemyślane decyzje. Nadal madchen nie odpowiedziała, że co myśli, że po cc nie będzie blizny? że nie będzie komplikacji?

Gość mama 36
A przepraszam o czym Wy tu ? Jakos tematu wyczaic nie moge :P A chcialam sie wypowiedziec :D:D:D

Gość tragedyja
Jesteś głupiutka. TAK MADCHEN KAŻDY CI WSZYSTKIEGO ZAZDROŚCI.... Buahahahahahahahahahahahaha Najpierw szefowa teraz ja... Tak tyt to masz piękne życie. Buahahahahahahahaha nic tylko pozazdrościć...

wiem ze jest blizna, wiem ze moga byc komplikacje ale to samo moze byc po nacieciu wiec na to nie patrze ale wiecie co wazne tez ejst dla mnie zdrowie malucha, bo nie chce slyszec o zadnych krwiakach, wybiciach barkow czy niedotlenienia i pozniej jakiejs choroby:( dla dziecka cc jest o wiele bezpieczniejsze niz sn

Gość pustaczka
żeby być ubezpieczonym trzeba się uczyć, pracować albo samemu sobie płacić... Kończysz naukę i co nie będziesz pracować, płacić nie ma z czego, no tak zostaje pomoc społeczna i fikcyjne zapisanie sie do UP

Gość pustaczka
Bezpieczniejsze? Od czego? Ojjj ty głuptasku... mało ty wiesz jeszcze...

Gość tragedyja
Nie obawiaj sie o mą żyłkę, prędzej zajdę się od śmiechu...

Z tego co wiem do magicznego Berlina wielu Polaków ma bliżej niż na drugi koniec własnego kraju...Wiec nikomu żal dupy nie ściska dziewczynko. Ale zauważmy jakie przepoczwarzenie w umyśle :) Cały czas ze seks, seks, seks, ma być zajebisty seks :) A nie wiadro miedzy nogami jak moje :) A teraz juz chodzi o \"malucha\" :) Dobrzeeee, dobrzeeee :) Rozwija się :)

pustaczka a czemu wychodzisz z zalozenia ze nie bede pracowac? nie chce byc utrzymanka wiec o to sie nie martw;) poczytaj sobie o zaletach i wadach cc jak i o sn

Gość tragedyja
Na to nie patrzysz, ale po nacięciu komplikacji się obawiasz. Nie wiesz jeszcze co gadasz, raz jedno raz drugie. Weź usiądź pomyśl i ustal jedną wersję...

Gość iiiiiiihhhhhhhhhhaaaaaaaaaa
Jednym pęka żyłka innym cipka i zostaje wiadroooooooooo co nie madchen :)?

juz kolejna osoba mi wyjezdza z bravo nie wiem co wy czytacie ale ja nweet nie wiem co tojest bravo:/ net mi nie sluzy tylko do kafe wiec nie boj

Gość mama 36
Fajna niestety natura tak to urzadzila ,ze kobieta powinna rodzic sama ,i tu nie ma co polemizowac . Dopiero potem nauka tak sie posunela ze mozliwe byly porody przez cc (i dzieki jej za to ) bo mam 2 wspanialych synow . Jednakze temat to chyba nie taki znowu konieczny by pisacTU akurat o tym ......co ?

mama 36 temat jest o mlodziutkiej dziewczynce ktora nie chce porodu naturalnego bo bedzie miala z cipy wiadro dowiesz sie tez na tym yemacie ze 22 letnia dziewczyna to stara baba

mamusia ty jakas nawiedzona jestes to co z tego nei chce miec wiadra?? to jakas zbrodnia?! decydujac sie na dziecko nie chce tracic niczego!!

Gość tragedyja
Fajna wiesz na czym polega to że mniej się słyszy o sprataczonym cc? Słyszy się mniej bo się ich zdecydowanie mniej wykonuje. Trochę logiki nie zaszkodzi... Szkoda mi trochę ciebie..

tak natura to sama tak urzadzila i teraz odpowiedz mi jak kobiety rodzily 100lat temu bez nacinania? obeszlo sie bez nacinania? obeszlo...

Gość tragedyja
A kto powiedział, że coś stracisz, dziecko umysliłaś coś sobie i tak się przywaliłaś do tego... Gadasz tak jakby każda kobieta która miała nacinanie lub rodziła siłami natury coś traciła. To ty jesteś nawiedzona...