Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmeteoczka

czy sa tu mamy jub przyszle mamcie z roku 89 lub mniej?? piszcie

Polecane posty

Gość l.ete
Popieram :D Było by milo bez tego co znajduje się na kilku stronach wstecz :) Więc moze od nowa ??:P

kosmeteoczka, przepraszam Cię bardzo, poniosło mnie troszkę, ale po prostu nie mogę wytrzymać, gdy czytam takie \"mądrości\".. Rozumiem też, że są tu młode mamusie, lub też przyszłe mamy, dlatego nie będę już niemiła.. Sama chciałabym mieć dzidzię, ale póki co warunki materialne nie pozwalają mi na to, bym mogła maleństwu dać wszystko, czego bym sobie życzyła.. Lubię za to poczytać sobie o macierzyństwie i w ten sposób tu wylądowałam:D:D:D

Ja mam dla was radę, załóżcie sobie nowy topic i zaznaczcie, że obowiązuje na nim zakaz wypowiadania się dla madchen :) Dużo łatwiej będzie wam się dogadać, nawet jeśli znajdą się złośliwe pomarańczki chcące napsuć wam krwi.

Gość kkdssa
wezcie sie do nauki a na dzieci macie jeszcze czas.

hehe i dobrze ze was denerwuje:D jawnie sie smiac?:P ja sie czesze ze robie takie zamieszanie bo wole byc widoczna, zla niz kazdemu dupe lizac:P poza tym takie bylo moje zalozenie zeby was denerowac:D wy sie denerwujecie a ja sie smieje:P zreszta powiem tak gowno o mnie wiecie bo polowa to moga byc bzdury ktore sobie pisze zeby was wkurwic:D

Gość poczekajcie jeszcze
dziweczyny jak wy chcecie malenstwom zapewnic byt jak w wieku 18-19lat staracie sie o dziecko, a gdzie studia? I mowie tu o dziennych a nie o pozal sie zaocznych nieukach....

Gość Shanti___
Dziewczynko nikogo tutaj nie wkurwiasz :D:D:D, wrecz przeciwnie mamy z Ciebie ubaw po pachy :D:D:D:D:D:D, powinnas zaciagnac sie do cyrku bylabys zajebistym klaunem :D:D:D

Faktycznie, zapomniałam o facetach. na pewno będą szczęśliwi musząc utrzymywać zarówno żone/dziewczyne, jak i potomstwo :P Ciekawe tylko jak długo.

chinka nie ma zamiaru lapac faceta na dziecko to bedzie NASZA decyzja a nie tylko moja tak samo mozezs powiedziec ze tracisz prace a twoj facet bedzie cie utrzymywal tylko jak dlugo?

Gość poczekajcie jeszcze
i co z jednej pensji sie utrzymacie??? Matko jak mozna byc takim nieodpowiedzialnym??? Chociaz jak sie wpadło to trzeba świecić przed innymi i grać bohatera. Piszcie co chcecie i tak wiem , żebyście wolały zamiast w pieluchach isc do dyskoteki.

Gość Oj fajna
"mamy facetow i oni pracuja wiec o to sie nie musizs martwic" Twoj Fajna to nawet na ginekologa nie zarobil a co dopiero na twoje potomstwo.

mając dziecko trzeba się liczyć , ze będziecie je wychowywać-utrzymywać około 18 lat. jak się traci pracę, to szukanie nowej na pewno nie zajmuje 18 lat (to tak na marginesie). A co z doświadczeniem zawodowym? Przecież nie zdobędzie się go siedząc z dziećmi w domu.

Gość poczekajcie jeszcze
To wszystko co chciałam wiedziec. co za "przyszlosc" nam rośnie:(

Gość l.ete
Korzystając z przypływu energii podczas choroby zajelam sie domem:) Rozumiem,że niektore opinie forumowiczek dotyczyły wszytskich dziewczyn planujacych dziecko w tym wieku wiec takze i mnie w zwiazku z tym wypowiem sie tak: W kwestii bytu to ja otrzymuje miesiecznie rente ,moj chlopak ma swoja firme i rownież ma dochody wiec obydwoje jestesmy w stanie sie utrzymac. Ciąze mam zaplanowana tak aby nie przerywac edukacji gdyż warunkiem otrzymywania pieniedzy jest kontynuacja nauki.Nie mogę iśc na dzienne gdyż obralam kierunek pod ktorego katem nie przygotowywalam się przez ostatnie trzy lata(moja strata,ze tak pozno sie okreslilam) i znajac swoje mozliwosci nie dalabym rady gdyz nie posiadam az takich zdolnosci w przedmiotach scislych jakich wymagaja. Poza tym jestem osoba ktora niegdy nie przepadla za imprezami,piciem,paleniem tak samo moj partner wiec nie bede miala poczucia ze cos trace i ze nie wyszalalam sie. A co do zawodu wybralam taki kierunek po ktorym bede mogla otworzyc wlasna pracownie i dzieki temu bardziej dysponowac czasem a co za tym idzie w wiekszej mierze poswiecic się wychowywaniu dzieci i zajmowaniem sie domem. I to chyba na tyle :)

l.ete a po co sie tlumaczysz?:) glupie zazdrosnice po prostu zazdroszcza bo im sie w zyciu tak nie poszczescilo sa pewnie brzydkie, grube, glupie i niekochane:D mi tak zwisa i powiewa ze jakas babka mowi ze jestem glupia bo chce miec dziecko ale ja by sie zastanowila kto tu jest glupi pieniadze nie gwarantuja niczego, bo dzis masz prace a jutro mozezs jej nie miec a co cie wzielo ze chora jestes?:(

okokoko bo inaczej tego sie nie da wytlumaczyc:D caly czas wbijacie, gnoicie to chyba z wami cos jest nie tak a nie z dziewczynami ktore chca byc mamami to nie ejst jakies widzimisie! jesli czuja ze sa gotowe to chyba nie ich wina nie? kobieta na pewno kiedys czuje ze chce zostac matka, jedne szybciej a drugie pozniej

Fajna nie uogólniaj, bo robisz to samo co kobiety które rzeczywiście gnoją was. Im masz za złe, że generalizują i uważają, że wszystkie młode matki są be. Jak narazie nie skrytykowałam wczesnego macierzyństwa i nie mam takiego zamiaru. Więc proszę, nie wypowiadaj się per \"wy\"

tak pisalam do wszystkich a nie tylko do ciebie pisalam ogolnie o starszych kobietach bo wiekszosc mysli ze 18latka to jeszcze gowniara ktora powinna lekcjami sie zajac a wcale tak nie ejst

Gość l.ete
To nie to,ze się tlumacze.Poprostu nie lubię gdy ludzie oceniaja po pozorach i wrzucają dajmy na to nastolatki,ktore chcą byc zalozyc rodzinę do jednego worka poza tym wolę gdy wszystko jest jasne.:)Tak już mam ze wszystkim :) Ależ to nie jest zadna zazdrosc,mimo tego,ze nie lubie pewnego sposobu perswadowania to ludzie tak juz mają,ze chca przed czymś ochronić drugiego czlowieka tyle,ze nie zawsze we wlasciwy sposob :) Mnie tylko chodzi o wiekszy szacunek w stosunku do drugiego czlowieka. A od tygodnia mam półpasiec i jestem strasznie oslabiona...wiec dlatego w sumie tu pisze bo wczesniej nie mialam czasu :)

Gość l.ete
A dziękuje bardzo :).Tylko jak to ja czy gorączka czy straszny bol glowy czy nawet ten polpasiec to zawsze na pelnych obrotach ale w koncu dalam sie przekonac i siedze wiecej w domu :)