Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugh

waga 55kg mój cel 12.10.2007 dieta start zapraszam

Polecane posty

kac... oj... do poprzedniczki: ogólnie mięso z kurczaka jest dobre w diecie, a co do tego opiekania to nie martw się, napewno o 4malutkich skrzydełek nie przytyjesz... ;) ja zaraz zjem sobie gołąbka :D

Gość motylek1985
no to mnie pocieszyłą. tymbardziej ze w tym opiekaczu to sie z nich jeszcze tłuszcz wytopi i beda chudsze :) tak mi sie wydaje :P tylkos ie niepokoiłam ta oliwą ale dodałam jej naprawde nieznaczną ilość :) ja za poł godzinki zjem skrzydełka a pózniej wypije taki budyn smieszny do picia a resztę dnia bede popijała sok jabłkowy :) 6 grudnia bedzie 10 kg mniej ;] ;] ;] ;] jupiii

Gość ugh
ja dzisiaj o 13 jogurt z luzeczka musli teraz jem objak zlozony z nozki z kurczaka i suruwki z marchewki i groszku i to koniec :P od jutra pije ocet jabkowy widze ze topik kwitnie :) do motylka : uwielbiam skrzydelka powodzenia

oj... nie chce mi się cwiczyć... obiecałąm sobie zacząć dziś a6w... ale coś marnie to widzę... trzeba się przełąmać !!! aby zacząć... akurat skńczę na początku grugdnia... o Matko ile to czasu :/ ale cóz... trzeba się poświęcić.. i pokazać sobie i innym że dam radę.. bo dam :) nie ma ku temu żadnych wątpliwości :)

też się dołączę do was :D Moje wymiary to 63kg. 174cm. ok97cm w bioderkach. ok 68cm talia jakoś tak jak dobrze pamiętam ;) no i masa tłuszczyku do zgubienia :D

Gość ugh
Do wesolutkiej ja 3 razy podchodziłam do 6weidera za 1 razem bylam na 18 dniu ale przestalam bo mi sie niechcialo za 2 na 14 tez przestalam no i za 3 na 6 :( bardzo meczoce sa te cwiczenia ale trzymam kciuki moze tobie uda sie skonczyc. a najgorsze jest to ze trzeba codziennie cwiczyc bo jak jeden dzien niebedziesz to wszystko na nic :(:(. ide sie uczyc :(:(:(:(:(:(:( powodzenia

Gość Halinciaaa
witaj Warta grzechu ;)... Dziewczyny a próbowałyście zamiast A6W 8minute?Dla mnie bomba, nie jest to monotonne a wysiłek niesamowity, jak ktoś ma wprawe to ćwiczenie można wykonać podwójnie.Ja na razie robię jedną serią żeby się nie przesilać.

hej :) a jakie to ćwiczenia? poczukam w google ale wątpie bym znalazła.. dosyć ogólne pojęcie... ej... ten chłopak co z nim byłam...widziałam go z pewną laską... totalny szkielet... ale na buzi mocno przeciętna :D co nie zmienia faktu że jeszcze będzie żałował że tak mnie potraktował... i jak zobaczy mnie... taka piękną, zgrbniutką.. to pomyśli : ale ze mnie frajer :D:D:D ale już będzie zapóźno... eh...

Gość ugh
halincia a podaj strone skad bierzesz cwiczenia 8min abs wesolutka zobaczysz jeszcze bedzie cie blagal :)

Gość ugh
i te 8min abs cos pomaga ?????? mogłybyscie podac swoje wymiary. czy moje wymiary sa takie straszne ? Biodra 89 Talia 70 udo 55 łydka 35 ramie 27 masakra nie ?? :(:(:(

Gość Halinciaaa
ten link masiaczka to chyba wirus z tego co kojarze ;), lepiej tam nie wchodzić.Każda dieta nie jest zła, kiedy jest się konsekwentnym. Ugh zapewniam że będziesz zadowolona z tych cwiczen, pracują wszystkie mięsnie brzucha, pod warunkiem ze wykonasz je prawidłowo.Na początku miałam problem z wytrzymaniem ale teraz jest spoczko... Ugh, jestem trochę nizsza od Ciebie. Moje wymiary:90-69-94...nogi mam bardzo szczupłe więc nie napiszę ile cm;) a ręka też 27(myślę że to dużo)czasem wyglądam jak paker, zważywszy na to że mam w dodatku wysokie ramiona... Przy wadze 55 kg jestem bardzo zgrabna, bo znikają mi oponki i grube ramiona.Wspierajmy się jak najwięcej dziewczyny.Obyśmy wytrwały do naszego upragnionego celu.

yo... dziś waga pokazała 67,2 kg... ale może to dlatego że mam coś a\'la grypa jelitowa począwszy od godziny 2 w nocy, aż do teraz... czuję się źle... jem dziś sucharki i dużo pije... a i tak następuje proces zwrotny... też musze się obmierzyć ale jakoś nie mam siły..

Gość ugh
hej dziewczyny dzisiaj zjadlam jagórt i kanapke the end własnie odladam filmik poprostu masakra ta dziewczyna wyglada z jednej strony strasznie z drugiej oblesnie. wydlada jakby wazyla gora 20kg chociaz te 20 to tez chyba za duzo. no poprosty masakra. z zreszta same obejrzcie http://www.funportal.pl/r/a51bcb72/zaawansowana_anoreksja.html masakra.

Bez kitu... ja mia lam początki bulimii.. nawet leczyłam się chwilę w szpitalu... ale naszczęście wszystko dobrze się skończyło i już nigdy nie doprowadzę się do takiego stanu...

Gość motylek1985
ta dziewczyna z linku nawet nie ma odpowiedniej postwy. zgieta w paragraf jak nie wiem co. masakra !! zero tkanki tłuszczowej, nie mówiąc juz o mięśniach :| jakby to była moja córka to bałabym sie ze gdy wstanie poprostu sie rozsypie. jak mozna doprowadzic sie do takiego stanu? jak komus moze podobac sie taka dziewczyna? nie ma juz teraz szału na super szczupłe dziewczyny. dziewczyny: "facet nie pies, na kosciach lezec nie bedzie" i pamietajcie o tym w czasie odchudzania :) mnie to trzyma przy zyciu :P spadam na uczelnie. pozdrawiam :*

Gość wielka MI
HEJ :) mam178 i waze 92,6kg............ dziś startuje "po raz ktoryś" lecz tym razem nie robie tego sama dołaczm do Was by było mi razniej..... moj cel to 66 kg.... chciałabym wrócić do wagi ktora miałam przed urodzeniem dzieci........ wiem ze to aż 26,6kg ale bede sie cieszyc z każdego straconego kilograma..... pozdrawiam i życze Wm i sobie sukcesow..............

Gość wielka MI
Własie obejrzałam film z linku od UGH :( masakra ale to juz choroba przykro mi ze pokazuja takie filmy choc z drugiej strony jestesmy świadome czym moze sie skończyc nieumiejetnie zastosowana dieta............ ten film to przestroga..........

Gość ugh
takie filmy sa potrzebne to przestroga dla dziewczyn :(. Do wielkiej mi: miło mi ze dolaczylas do nas. na pewno uda ci sie osiagnac swoje wymazone 66kg trzymam kciuki. dzisiaj zjadlam o 16:30 kawalek zeberka z zupy i 1 nalesnika z serem wiecej niejem zle sie czule glowa mnie boli :(:(:(:( musze sie uczyc :(:( na razie nie staje na wage bo niechce sie zalamac. pozdrawiam

cześć. wczoraj nie ćwiczyłam dlatego dziś korzystając z pięknej pogody postanowiłam pobiegać... śmieszne to było hehe: :D zrobię dla nas tabelkę zaraz...

nick---------------waga-----------wzrost----------cel--------jest wesolutka17----68----------------169--------------50--------67,2

Dziewczyny, niektóre z Ws chyba przesadzają z tym odchudzaniem. Ja mam 170cm, 56kg i nie czuję się gruba. W ubiełym roku warzyłam 62kg:-)

Gość Halinciaaa
asia to zalezy od budowy, już o tym pisałam.Co z tego że rzekomo nie jestem gruba, kiedy sadło wylewa się ze spodni?Cwiczę talię i brzuch ale to za mało.Muszę schudnąć około trzech kilo i wbrew pozorom nie jest wcale latwo... Wesolutka jakie masz wymiary?? Dzisiaj zjadłam bardzo mało poniważ dostałam małego kotka i tak się zakręciłam że zapomnialam o jedzeniu, ale zaraz robię kotlety schabowe, więc sobie zjem ale tylko z surówką.Czekam kiedy spadnie mi kolejny kilogramik Ugh trzymam za Ciebie kciuki, widzę że nieźle sobie radzisz, więc myslę że napewno już schudłaś, ale faktycznie nie wchodź za szybko na wagę.Czasem warto przeczekać jak najdłużej by nie stracić wiarty itp...

Gość ugh
halinia masz racje to zalezy od budowy. podajcie swoje wymiary.

Ja odchudzanie zaczęłam od siłowni;-) teraz nawet to lubię, w wakacje miałam przerwę i nic mi nie przybyło Halinciaaa=> masz racje, każdy ma inną budowę. Mi rozmiar spodni spadło o 2 rozmiary, z 29 do 27 i wreszcie nie mam boczków. Akurat tali dużo nie ćwiczyłam, jak kg poleciały to i brzuszek spadł

Gość Halinciaaa
asia no właśnie te boczki to moja zmora...jeszcze raz powtórzę moje wymiary wzrost 172 waga 57(od 4 dni) biust 90 talia 69 biodra 94

nie mogę znaleźć centymetra... a bardzo jestem ciekawa jakie mam wymiary. Jest to kolejna rzecz którą planuję zrobić w piątek... A ja dziś zaszalałam na całej linii!!! schudłam kolejne 0,5kg :D jutro jeszcze się zważe bo aż mi się wierzyć nie chce :D:D:D na koniec chcę powiedzieć że dobra dieta to tylko 1/3 skutecznego odchudzania. Pozostałe rzeczy to sport i pozytywne nastawienie. Ja takowe posiadam :)

Gość Halinciaaa
Huraaa.Kolejne pół kilo mniej!!! :)...Aż sie dziwię, bo jestem przed okresem, więc nie sądziłam że cokolwiek teraz schudnę.Jednak działa na mnie dieta nielączenia i niepicie w czasie posiłkow.Jestem w szoku!!!