monique-lodz 0 Napisano Październik 25, 2007 narazie się trzymam - co prawda nie wypiłam rano kawy bo nie miałam ochoty a poza tym troszkę żołądek mnie bolał więc wolałam nie ryzykować. Za to juz teraz jem brokułki, jajka i pomidorka :-) zjadłam połowę i już pękam z najedzenia, więc resztę zostawię sobie na później :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinda Napisano Październik 25, 2007 ej dziewczyny....no nie chudne, wagi nawet w domu nie mam, ale mam jedne spodnie "odchudzacze", w które jak wejde to znaczy ze jestem szczupla:). Z ciuchow mi sie nie wylewa, ale tez nie "leca mi z tylka" a w "odchudzacze" nawet do polowy uda nie wejde... eh:( Postanowilam, ze po kopenhaskiej przerzucam sie na kapusciana i blonnik zamierzam kupic:) i tyle... Zapisuje sie chlopakiem na silownie i saune i zobaczymy jakie beda efekty:) Do 15 grudnia musze wygladac tip top, bo wtedy jedziemy do Wloch na deske i bedzie mnostwo osob, których nie znam ( w tym laski, kórych nie znam.... i nie chce miec przy nich kompleksów). taka kiepska motywacja w sumie. Nie mam juz 17 lat, zeby nie miec bioderek i regulowac wage jak chce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swinkowaaa Napisano Październik 25, 2007 trzymam sie jak moge :) nawet zaczyna mi smakowac to jedzenie pomalu , najgorzej jest wieczorami niestety, jak kusza te wszystkie pysznosci i kawa ze smietanka mietowa ...ojoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monique-lodz 0 Napisano Październik 25, 2007 a ja niestety się poddałam.... nie to żebym nie wytzrymała do końca, ale przeziębiłam sie ostro i rozkłada mnie coraz bardziej. I musiałam zacząć brać leki, a ponieważ jestem osłabiona musiałam się nieco wzmocnić bardziej urozmaiconym jedzonkiem, bo inaczej nie wiem co by ze mna było..... ale nie ma tego złego.... 5 kg mniej na kopenhaskiej, a w sumie to już 10 kg :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia C. 0 Napisano Październik 25, 2007 Oj biedna Ty Monisiu:( Zdrowiej szybko:) no macie racje!!!pochwale sie rezultatami trzydniowej juz w niedziele:D wieczorem:) Bo....trzydniową robie juz od jutra:D:D Grejpfrut na sniadanie,grzanka i kawa.Napisze do was przed obiadem:D Do jutra kochane!Pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mikotrzy Napisano Październik 26, 2007 Witam mam pytanie, czy na tej diecie można pić po południu kawę i herbatki owocowe? i iel w końcu tego jogurtu? 2/3 szklanki czy 2-3 szklanki. Proszę o odp. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monique-lodz 0 Napisano Październik 26, 2007 witam wiecie co, mam problem.... Nie chciałabym zaprzepaścic dotychczasowych efektów i nie wiem jaką dietkę mam zacząć..... mniej rygorystyczną od kopenhaskiej.... nie mam pojęcia podpowiecie coś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monique-lodz 0 Napisano Październik 26, 2007 puk, puk?? gdzie pouciekałyscie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30 na karku 0 Napisano Październik 27, 2007 to ja Ci powiem monique-lodz jak ja sobie radzę :D odrzuciłam całkowicie - oczywiście słodycze, a poza tym ziemniaki, chleb, kukurydzę, fasolę, makaron i winogrona - to są rzeczy, których nie przełknę za diabli, a poza tym jem: 1. śniadanie - 1 kromka wasa pełnoziarnista+margaryna+plasterek wędliny+pomidorek 2. do pracy - twarożek wiejski+papryka (na 2-3 razy) 3. obiad ok. 16.30 po pracy - np. 1/3 mrożonki warzyw+jajko na twardo lub 1 kawałek (ok.150 gram) ryby z mikrofali +warzywka np. pomidorek lub papryka lub surówka z kapusty lub 100 gram piersi z kurczaka z warzywami z wody 4 ok godz 20 (kładę się spać ok. 24,00) szklanka soku pomidorowego lub wielowarzywnego lub np. szklanka z wody +sok z 1 cytryny - musi być kwaśne spokojnie wytrzymuję i spadam z wagi :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinda Napisano Październik 27, 2007 no czesc dziewczyny:) Schudlam troche.. tzn ja oczyiscie tego nie widze za bardzo, ale wczoraj moj chlopak widzac mnie w stroju ewy heh powiedzial, ze mi spadlo cos:), czyli widac:)))))))))) strasznie sie ciesze! i z tego szczescia zjadlam jeden plasterek szynki nadprogramowo:) mikotrzy - ja zjadam 2 kubeczki jogurtu 1,5%, a kawy i herbaty nadprogramowo raczej nie mozna pic - mozna je zastąpic czerwoną lub zieloną herbatą (chociaz dziewczyny wprowadzają rozne modfikacje i i tak chudną). monique - 30 na karku ma swietna ww. diete, tzn prawidlowa i zblilansowana. hmm, ale ja oczywiscie juz sie wkrecilam w to odchudzanie i po kopenhaskiej sprobuje kapuscianej, ale z modyfikacjami. JESZCZE 3 DNI... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monique-lodz 0 Napisano Październik 27, 2007 TRZYDZIESTKO - smacznie brzmi ta twoja dietka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30 na karku 0 Napisano Październik 27, 2007 cieszę się, że się podoba :D a ja wybywam zaraz na parapetówkę i znowu będę ćwiczyć silną wolę :( ale obiecałam sobie, że jednego malutkiego drinka z soczkiem pomidorowym wypiję ;) ale tylko 1!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30 na karku 0 Napisano Październik 28, 2007 uuu ale pustki się porobiły :( dziewczyny jak tam dietka - trzymacie fason ;) edytko a co z Tobą???? zaginęłaś w akcji :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka1976 Napisano Październik 28, 2007 Witam wszystkie kopenhadzkie dziewczyny zaczynam jutro kto ze mna Niestety troszke ostatniopodjadalam i niestety efekty sa widoczne nie potrzebuje duzo jakie 5 mi wystarczy ale czy wytrwam to inne pytanie Moze jest ktos kto ze mna jutro startnie zapraszam i pozdrawiam wszystkie chudzinki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinda Napisano Październik 28, 2007 zostały mi dwa dni... ALE teraz zjadlam kanapke z serem szynka ogorkiem i pomidorem:) bo mamto gdzies nie moge hmmmmm no wiecie nie moge... kibelek i te sprawy... i MUSIALAM zjesc ten chlebek ehhhh no nic, silna wola to mit:) jutro bed miala pol kilo wiecej.. trudno... zrzuce przez nastepny tydzien.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podejmującawyzwanie Napisano Październik 28, 2007 Hejjj, witam was wszystie :) Mi też dzisiaj wpadł do głowy pomysł, żeby wypróbowac tą dietę... Nie wiem, czy wytrzymam, bo do najwytrwalszych nie należę, ale może to okaże się skutecznym sposobem na pozbycie się ok. 5-6 kg... Pozdrawiam i życzę i sobie, i wam, wytrwałości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
swinkowaaa 0 Napisano Październik 29, 2007 hej dziewczyny a ja sie rozchorowalam ... i musze zaczac od jutra na nowo. wypilam 5 szklanek mleka z miodem i czosnkiem, troche rosolu i poza tym nic prawie nie jadlam, bo nei mialam ochoty :( wiec od jutra na nowo dieta - ehh a juz bylam tak daleko :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monique-lodz 0 Napisano Październik 29, 2007 swinkowaaa - witaj w klubie, ja kicham i prycham juz od kilku dni i przez to też rzuciałam dietę, bo i leki musiałam brać no i słaba byłam. Póki co choróbsko nie chce mnie opuścić.... tak jak te kilogramy ehhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klodi 0 Napisano Październik 29, 2007 Hej dziewczyny:) chciałabym się do was przyłączyć-razem będzie mi raźniej. Ja zaczęłam wczoraj dietkę, czyli dziś drugi dzień:) jestem po kawce w pracy i czekam na lunch, a jak u was?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angeliczka17 0 Napisano Październik 29, 2007 witajcie:) ja od dzis zaczełam ta dietke poraz 2:) Klodi mam nadzieje że do końca teraz wytrzymamy:) ja siedze sobie w szkole i mamy zastepstwa i juz mysle o jedzonku ale damy razem rade:) wazyłam się rano i waga pokazala 114;( zatydzień dopiero się zważe...już zaczełam ładnie chudnąć to przybrałam spowrotem bo leki na nerki teraz brałam;(mam nadzieje ze wieczorkiem się nie złamie:P za 2 tygonie mam imprezke i chce wygladac jako tako:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klodi 0 Napisano Październik 29, 2007 No hej Angeliczka17, jak wrócisz do domu to pogadamy na gg:p tym razem na bank damy rade!!!! Dziewczyny a jak tam reszta?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klodi 0 Napisano Październik 29, 2007 a co tu tak pusto??zgłaszać się dziewczyny!!!czekam na was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klodi 0 Napisano Październik 30, 2007 Szkoda że nikt się nie odzywa:( Ja jestem 3-ci dzień na diecie, i jest nienajgorzej. Trochę osłabiona jestem i zmęczona. Ale nie zamierzam się poddać:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinda Napisano Październik 30, 2007 no ja juz skonczylamkopenhaska, schudlam, na oko 3 kilo. Teraz mam okres, wiec ani jesc mi sie nie chce, ani nic - tylko mnie brzuch boli a waga wzrosla (napęczniałam) - jak to przy okresie. Zobaczymy co bedzie pozniej.. do 15 grudnia musze wazyc 46 kilo:) pozdro. w tym celu chyba sobie kupie wage na mikolaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klodi 0 Napisano Październik 31, 2007 hej. dziś dzień czwarty:) jest spoko, coraz lepiej znosze małe porcje jedzenia:).Został mi tylko jogurt do końca dnia:) Mam nadzieje ze dam rade:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elizejka 0 Napisano Listopad 5, 2007 hej!Ja rowniez jestem na tej diecie...Czy ktos z was przeszedl ja do konca?jakie mialyscie rezultaty? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elizejka 0 Napisano Listopad 5, 2007 ja jutro zaczynam dzien trzeci...-zapomnialam dodac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elizejka 0 Napisano Listopad 10, 2007 odchudza sie tu jeszcze ktos?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach