Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Montero

wlasnie dostalem sms od mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość Montero
Nie odbiera dzwonilem , teraz juz dzonie raz po raz, moze napawde ktos to zorbil za nia zostawila telefon gdzies a stole np

Gość zadzwon do niej i wyjasniej
sprawe.jak nie odbierze to jedz tam gdzie jest.nie zadreczaj sie.i tak noc masz z glowy.nie snuj domyslow tylko dowiedz sie prawdy

Gość bez nika
odeslij jej ten sms, zobaczysz co zrobi

Gość a co ma odebrać i ci sapać
do słuchawki? Nie przerywaj dziewczynie zabawy. Chyba wystarczy, że Ty jesteś sam. Nie bądź taki samolubny!

Gość dance with me...
tak, tez jestem za tym zebys pojechal tam gdzie ona jest. jesli jej tam nie bedzie gdzie miala byc no to chyba jednak wszystko bedzie jasne.... sluchaj a moze masz numer do jakiejs jej kolezanki z ktora jest na tej imprezie, zadzwon i powiedz ze martwisz sie o dziewczyne bo nie odbiera.

Gość Montero
Globulka 23, nie widzielismy sie tydzien bo oboje pracujemy duzo, ona w agnecji reklamowej a ja w kancelarii, nie mielismy czasu, ja dzis musialem zostac w pracy a ona miala isc do olezanki na impreze, nie chcialem jej ograniczac, ja mam duzo dodatkowej pracy ale ona nie musi przez to siedziec sama w domu. Ja tez nie sadze ze jest na imprezie, patrze a tego sms i nie wierze, nie wierze, po prostu nie wierze

Gość halama
kurwa, człowieku, miej trochę godności. laska cię robi w balona już chyba od lat a ty ją tłumaczysz zanim jeszcze ona zaczęła sama się tłumaczyć. gdzie podział się honor u mężczyzn????

Gość popatrz w lustro
czy ci rogi nie rosną :) Ciekawe ile fiutów miała w papie i czy daje się grzmocić w kakao :)

Gość Montero
wiecie co, ze ja debil na to nie wpadlem , jezu. Kretyn, no jasne, dziekuje wam, ale ze mnie debil. To kilka przecznic od kancelarii. nawet nie daleko, a kolezanka tez nie odbiera, w sumie na ioprezie nikt nie slucha czy telefon dwoni. Jade tam, to domek jednorodzinny wiec jak tam jest to i auto bedzie Jade dziekuje wam ejstescie genialn!

Gość halama
to nie jest ciekawe, to jest oczywiste.

Gość dance with me...
jedz i trzymaj sie, nie zrob jakiegos glupstwa...

Gość Montero
ale zarz, jak ona tam jest nie znaczy ze nie ona wyslala sms. No kurde. Mogla byc wczesniej z jakims lamusem, a teraz byc na imprezie. Ale kaze jej pokazac telefon moze nie poikaswowala innych sms jade tak czy siak dzieki

Nie dowiesz sie poki tego nie sprawdzisz... Wspolczuje sytuacji, ale nic nie dzieje sie bez przyczyny. Powodzenia

Gość globulka23
ja bym nie jechala. i nie dzwonila. wiesz co bym zrobila? wyslala jej tego samego smsa i tyle. czekala. potem nie odbierala telefonow od niej (jelsiby dzwonila), nie odpisywala na smsy. jesli udaloby jej sie w koncu ze mna skontaktowac np przyszlaby do mnie to powiedzialabym zeby zabieraal sowje rzeczy i tyle

Gość buhahahahahaha
sms byl skierowany pewnie do PRĘGODŻUDŻA I PYTĄGA zarazem

Gość globulka23
a jelsi by to nie byla prawda to widzialbys wtedy po jej reakcji. zazwyczja jak komus sie przypisuje nieprawde to osoba jest strasnzie zdenerwowana, wzburzona, czesto krzyczy ze to bdury itd. a jakosoba ma cos na sumieniu to tlumaczy sie itd widac od razu

Gość dance with me...
on jest facetem, niech jedzie, znajdzie ja na tej imprezie i wyciagnie na zewnatrz zeby sie dowiedziec co ijak. latwo mowic - siedz i czekaj, mozna zwariowac przy tym biciu sie z myslami, czy to ona czy nie ona....

Gość Montero
No ale nie bierzesz globulka pod uwage ze to nie na mogla wyslac, no na nie jest taka jest delikatna on nigdy nate nie powiedziala slowa pi###a, a ten sms z ta reka w.....to do niej niepodobne, jade . zobaczymy, trzymajcie kciu,i

Gość globulka23
jesli robila takie waly, to tobie pozostaje jedynie zachowac swoja godnosc! nie rozplaszczaj sie przed nia, nie placz, nie mow jak bardzo kochasz a ona ci takiecos zrobila. poprostu podejdz do tego z bojetnoscia. obojetnosc zabija

Gość globulka23
ok jelsi chcesz to jedz. tylko nie zapominaj o tmy topicu, napisz co dalej. trzymam kciuki

Gość rodzina autora
Oj, święta naiwności. Miłość jednak jest ślepa. Laska mu wstawi pierwszy z brzegu kit,a on to łyknie z wdzięcznością. Ludzie to się chyba specjalnie tak dobierają: perfidia i hipokryzja po jednej, dziecięcą ufność po drugiej. Jedno drugiego robi w bambuko. Bo do tanga trzeba dwojga: zdradzać nałogowo można tylko ufnego i zakochanego do ślepoty idiotę. Ten gościu łyknie każde kłamstwo. Po prostu jedzie tam po to.

Gość tez sądzę że to prowokacja
ale trzeba przyznać że rzeczywiście dobra :)

Gość malyna
ee nie gosciu zniknął, ciekawe bo moj sąsiad jest prawnikiem i ma pannę Monikę heh ehe ciekawe czy to on. Chyba bym umarł ze śmiechu. Swoja droga ma laska wyobraźnie taki smsikniewybredny :-) WYLALO SIE MORLANE SALTO :-)

Gość izykowski stefan
ta i PRZECIAG TRZASKA ZLUDZENIAMI ale naiwny pacjent o ja pier....nie wierze

Gość halama
fakt, tekst o tym jak to inni forumowicze są genialni że wpadli na to żeby tam pojechał brzmi cokolwiek naciąganie. no ale chcemy tego czy nie takie rzeczy się zdarzają i tacy głupcy istnieją w rzeczywistości. bo prawdą jest to, że koleś już ją wytłumaczył i obojętnie co by się nie stało ona już jest "czysta i niewinna jak lelija". :D

Gość izykowski stefan
no dokładnie laska sie pomylila zamiast do gacha wysłała do ukochanego a teraz nie odbiera bo nie wie co wymyślić , hahaha jakby czytała forum to by wiedziała:-) zaraz by jej laski doradziły jakieś sprytne kłamstewko. Hahahah ale swoja droga taka wpadka to juz pechozol hahahahaha.

Gość Montero
Nie wierze. wszedlem. A na na kanapie zaplakana. No to juz wszystko jasne. Nie zaufam juz zadnej kobiecie nigdy, nigdy.

Gość było chociaż wyruchać w pysk
🖐️

Gość Montero
o nic nie musialem pytac siedziala z telefonem w reku na kanapie zaplakana.