Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NWA

!!!!!!!ZAKŁADAM KLUB POZNANIAKÓW I POZNANIANEK !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

ja w zasadzie to zawsze zaglądałam, ale sama ze sobą nie będę rozmawiać :P a co ze spotakniem - to nie wiem teraz, chyba, zę bym wpadała do was na chwilę, bo niespodziewanie moja kumpela zjechała na parę dni do poznania i własnie chyba w sobotę zorganizujemy sobie spotkanie klasowe, korzystając z okazji, ze ona jest (na codzień mieszka w szwecji)

a w słodowni byłam wczoraj :D naweet fajny klub, tylko strasznie suche powietrze i po przekrzykiwaniu muzyki dzisiaj mam taki \"dźwięczny\" głosik ;)

Gość cisnąć łacha
to znaczy wlic konia !!!!gupie :classic_cool:

hejka ja tylko na chwilkę dawno tu nie zaglądałam bo jakoś nie miałam czasu teraz w pracy przed 20 tyle pracy ze na neta nie mam kiedy wejść a jak wchodzę do domu to już kompa nie chce mi sie włączać w domku ja jestem jak najbardziej za spotkaniem ale niestety ten weekend mi odpada bo mam jazdy ale w razie co umawiajcie sie na jakiś termin ja dam znać czy mi pasuje czy nie widzę ze poruszyliście temat Balzaka mi sie tam podoba jak tylko idę na imprezę to tylko tam w piątki wstęp za darmo w soboty nie wiem dokładnie ale chyba 10 zł co do kina tez może być dawno nie byłam tylko fajnie jak na jakąś komedię bo ja uwielbiam się śmiać w pracy już ze mną nie wytrzymują bo ciągle się śmieje pozdrawiam wszystkich i do następnego razu może dziś tu wpadnę jeszcze ale nie wiem bo wieczorkiem będę piekła placek dla mojego instruktora a jutro mam jazdy po pracy

marusia, mi sie wydaje ze od czegoś innego masz dzwieczny gosik, bynajmniej nie od przekrzykiwania :P no co ty przeciez możesz na topiku monolog prowadzić, wszyscy obserwatorzy chetnie Cie poczytaja ;) Daietta a ten placek da instruktora to jakas nowa forma łapówki? :P młody jest chociaż ? :D cisnąc łacha, to na pewno nie znaczy wlić konia :P

ja nie palę już :D oj, jak fajki paliłam to po takiej imprezie słowa z siebie wydusić nie mogłam. \\ a drinki to chyba bezalkoholowe w tej słodowni serwują :o trzy kamikadze, dwa giny z tonikiem i kurde nic. po piwie, które wypiję sobie w domu mam większy szmer w głowie :o

Marusia, bo oni pewnie myslą ze jak wiara ma podpite to potem nie czuja ze nie ma alkoholu. Ja kamikazee nie pije juz, po nim to czuje sie jakbym sok grepfrutowy piła. Wogole to słodownia zaczeła sie cenic, w sobote wstep juz kosztuje 20 zł :o

Gość ciszaaaaaaaa

możemy iśc do kina w niedzielę bo jutro jest mecz polska belgia:)pozatym idę do pracy:O

:(Ja nie mogę iść nigdzie,bo mam całe oko zalane krwią i nie chciałabym straszyć:(:(

Kurcze,nie mogłam wejść na forum :O Ja nigdzie nie będę mogła iść,bo miałam wylew krwi do oka i nie chciałabym straszyć ludzi:(

jest tu jeszcze ktoś? dla osoby która pytała o książkę Hałas w środowisku- niestety mój znajomy posiadał, ale się wyzbył, przykro mi :( ukulele a co sie stało z twoim okiem? od czego ten wylew?

Witam Starołeczanka🖐️nie mam pojęcia od czego:(stało sie nagle i jak to zobaczyłam w lustrze to myślałam,że padnę ze strachu,dziś już o wiele lepiej,choć jeszcze straszę:D Pozdrawiam,NWA---miłego oglądania meczu:)

🖐️ ukulele jak tam oczka ja przyszły tydzień chodzę na rano :) a następny weekend możemy zrobic spotkanie forumowiczów:) co wy na to

:)Dzieki NWA,już lepiej,a forumowicze się jakoś wykruszają....ja oczywiście tak jak obiecałam jestem od podbijania topiku;)

to czyli powinienem zamknąc topik?????????????

NWA-----nie pisz bzdur,żadnego zamykania topiku---zrozumiano?;)A teraz patrz sobie spokojnie na meczyk:)

oki nie zamknę go :D a co pani porabiała dzisiaj ciekawego

Jutro mam zamiar dłużej pospać i dalej kurować oczko :D NWA----a Ty na meczyk miałes patrzeć!

PATRZĘ I PISZĘ z jakąs fajną kobietką;)