Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Hej dziewczynki. odcieli mi neta w domku :( pisze od koleżanki. Nie wiem jak to długo potrwa :( Bede bardzo tesknić za Wami... Mam nadzieje że szybko do Was wroce. :)i udami się nadrobić zaległości... :P pozdrawiam

Andzia i Malutka🌻 swieta racja z tym zamulaniem, ja mowie STOP i KONIEC smutaskowaniu:) glowa do gory i czas na pozytyne myslenie:)

Hej Dziewczyny!!! ostatnio mnie nie było, czasu nie miałam. cały czas miedzy praca a uczelnia (w pracy nie mam jak korzystac z netu, a tym bardziej na forum siedziec), a po południami to mąz sie na mnie troche złosci jak na forach siedze i wogóle w necie sie zatracam :), takze stad ta moja nieobecność... wiem tez ze wykresliłyście mnie z tabelki :( :( :( troche Was poczytałam ale i tak nie jestem w stanie nadrobic wszystkiego, tylle sie tu dzieje :) kurcze mam tez taka mała zagwostke: oststnia miesiaczke miałam 15 stycznia i tydzien temu powinna przyjsc nastepna, a nie przyszła. w zeszłym tygodniu zrobiłam dwa testy (były negatywne). dodam ze od zeszłej srody to brzuch pobolewa mnie jakbym miała okres. zrobiłam dzis rano kolejny test i sa dwie kreski (jesli mozna tak powiedziec) z tym ze jedna jest bardzo, bardzo słaba i naprawde ledwo ja widac, trzeba sie przyjrzec. ja to nawet myslałam ze widze ja oczmi wyobraźni :) ale mąz powiedział ze faktycznie cos jest. nie wiem co mam mysleć, dzis jest juz 35 dzien cyklu. (zawsze miesiaczki miałam tak miedzy 27 a 29 dniem.) kurcze nie wiem co myslec? moze to jakies powikłania po tamtej obumarłej ciazy lub zabiegu?? ale przeciez miesiaczke po zabiegu dostałam przyszła po ok 6 tygodniaach i przeciez gdyby cos miałoby byc nie tak to chyba bym juz wtedy jej nie dostała. koug, pisałam juz o tym do Ciebie na tamtym forum, ale nie było wtedy jeszcze tego dzisiejszego testu, Dziewczyny co ja mam myslec, pomóżcie! pozdrawiam

Mania mówiłam Ci juz wtedy zrób test bHCG-to będzie najpewniejsze

koug, nie uwierzysz miałam najwieksze checi by sie przebadać, jak szłam do pracy to postanowiłam wstapic do najblizszej przychodni na pobranie krwi, i co okazało sie ze ZAMKNIETE, kurcze w tym tyg to nie bede miała juz czasu ale jesli do konca tego tygodnai @ nie pojawi sie to zrobie na pewno ale kurcze chyba nie wytrzymam, nie cierpie takiej niepewności :/

Koug:) ja widziałam raczke i jak machało do mnie:) ale boski widok! Sylwio super ze zadnych dolegliwości nie ma:) kolejny etap to kopniaczki w pęcherz:) andzia1670 u nas same wyniki dobre:) wiec inaczej byc nie moze a swiatło zawsze zielone:) cebulko:) super ze udało sie z USG:) Aniu K juz tęsknimy ja dla odmiany podłaczyłam sie pod 2 komp i mam w domu 2 kompy z netem jeden odstąpię:) Mania zaraz dopiszemy do tabelki:) dziubasku:) prośba:) takich kreseczek nie mozna przeoczyc:) na pewno to ciąza:) bosko:) na pewno Beta bedzie ciązowa:) a ja w czwartek biore urlop i ide na metamorfoze gryzurowa:) kuzynka w zakładzie ma pokaz koloryzacji włosów i jestem\"modelką\" na pokaz hahahaah ale bede miała piekny kolorek:) i moze sie skusze na jakas fryzure:) fotki obiecuje wysłac:)dziewczynki do Was:)

koug, obejrzałam zgjęcie... fajnie jest sobie podejrzec takiego małego człowieczka :), kurcze juz bym tak chciała :) kolezanka opowiadała mi ostatnio ze jak była na usg to widziała jak takie jej malenstwo (chyba 11tc) machało nózkami i raczkami jaki to słaodki widok :)

Witam Was Wsystkie! Koug to co zobaczylam to normalnie jak najpiekniejszy pejzaz na scianie, taaaak sie ucieszylam! 2.2cm to juz tyle Boze jak ten czas nam leci! Malenstwo niedlugo bedzie brzusio wydymalo...fajnie, ojej ojej jaka jestem podekscytowana, cholerka! Trzymaj sie zdrowo i palaszuje te kwasnosci, to moze synusia bedziemy nastepnego mialy, i sisiorek bedzie dyndal! :-) :-) Herbatko wiem ze problem rozstepow jest dla nas wscieklizna, pociesze Cie ze ja mimo nie posiadania potomostwa tez je mam! mam okropnie sucha skore a w czasie nastkowania dupiszcze tak mi uroslo pietno paczkowania pozostalo... Moja mlodsza siostrzyczka nastepna nastka urosla za szybko i majac 15latek ma je na nozkach. Tez bym chciala je czyms rozpuscic no ale sie nie da :-( Grunt azeby zdrowym i wesolym byc! Validosku czekam zatem na zdjecia z metamorfozy! az jestem ciekawa :-) Cebulcia ale za mna chodzi jablecznik, cholerka tez mnie poszczulas, jutro po sklepach ze slinotokiem bede latać! :-) Bedziesz w Łodzi? to juz prawie jak u mnie w domu! Ania bede za Toba tęsknic sasiadeczko! Przyjedz do mnie ja tez mam 2 kompy to bedziemy pisac jednoczesnie. ;-) ooooooo a jednak mam polska czcionke? ale to trudniej pisać! bo u mnie na komputerze to nieco inaczej.

Witam Malutką Mg Pisalam juz wczesniej o tym na poprzednich stronach, przeczytaj sobie o pudeleczkach...str 275 chyba czas leczy rany a i nawet o tym najsilniejszym o bolu mozna zapomniec...wszystkiego dobrego! Fisia piracie jak po jazdach?

Robur5 rzzeczywiscie tamten topik przygnebia, przypomina w kolko to samo zatrzymujac w miejscu, ja bedac na nim non stop plakalam, mozna bylo miseczke podkladac ze smutku.. teraz tez moge miseczke podkladac - powod - Dziewczyny raz ze smiechu do lez,ktory mi daja, a drugie z powodu slinotoku przez Cebulke! jablecznik ciasteczka babeczki paczki serniczki...i tak miseczka pelna! :-) grunt ze z innych pobudek.

Koug masz sliczna i dobrze odzywiona fasoleczke:D wstawiam tabelke ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ 🌻NICK .....WiEk...MIEJSCO..POTOMSTWO ..CYKL....OSTAT.@ 🌻Validos27 ....27 ....Kraków -...................8 cykl....19.01 🌻Fisia .........29 ....śląskie.....Marta 3lata ...7 cykl...11.02 🌻Dziubassek..22.....Trójmiasto.................0 cykl....18.02 🌻Maliwina29...30.....Warszawa..................5 cykl...05.02 🌻Michelle.......21.....kuj.-pom..Daniel..2 lata.5 cykl...27.01 🌻Agi37...........37....Warszawa.................4 cykl...19.01 🌻Schering.......35....Wrocław....................2 cykl....22.01 🌻Basiunia*......28.....śląsk......Szymon 4 lata............30.12 🌻Yennyfer.......31...Lublin.....Wojtek 12lat..2 cykl....01.11 🌻Cebulka30......30..Piotrków Try.Nadia 6lat..2 cykl...11.02 🌻Gooosha........24...Ballymena...................2 cykl....05.02 🌻Kasika1........23...Rzeszów..Kacper 21m-cy..3 cykl...29.12 🌻Majek123.......22 ...Zakopane...................0 cykl..28.01 🌻Titowa1........28....Irlandia.....................2 cykl....06.02 🌻Anucha26.......27....Śląsk.......................1 cykl....26.01 🌻Ania.K_81......26....Dublin..Weronisia 2lata..1 cykl..27.01 ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ 🌻...........................ZACIĄŻONE.........................ter.por. 🌻Demiluna ....26.....Anglia .....Wiki 3 lata....ciąża....13.06.08 🌻Mar--gerita..26 ....Warszawa................ciąża....30.06.08 🌻Sylwia ........29 ....Trójmiasto . .............ciąża....30.06.2008 🌻Harbatka ....28.....Warszawa...............ciąża....05.07.2008 🌻Agital..........26.....Żywiec................ ..ciąża....20.07.08 🌻Avinion........29.....Kraków..................ciąża....02.08.08 🌻Wiktoria80...27.................................ciąża....22.08.08 🌻Dafodilek .....27....Wrocław..................ciąża....12.09.08 🌻Koug..........34...Opole..Michał 11,Ola 7...ciąża...20.09.2008 🌻Mania23........23...Warszawa................ciąża..............??? ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ dopisze reszte Pan pod warunkiem,ze podadza mi swoje dane do tabelki:P milego wieczorku oraz slodkich senkoof :D

dziubasku, o kurcze... wpisałas mnie na dół tabelki :) no zobaczymy, co bedzie :) na razie nie chce robic sobie wielkich nadzieji

Puk puk. czy wszystkie już spią???????????????????? Mania gratulejszyn.dwie kreski to dwie kreski.nieważne czy widać słabo czy wyrażnie.ważne,że DWIE:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D cebulcia no masz racje z tym noskiem. koug rezygnuje z noska ale czy Twoja dzidzia może mieć po cioci fisi np.....hmmmmmm poczucie humoru????hihihihi titowa jazdy oki.jeszcze się nie zdazyło żeby mi bryka zgasła to chyba żle nie jest validosku oczywiście czekamy na fotosy nowej fryzki.mam nadzieję ,że kuzynka nie należy do tych złośliwych i nie spali Ci włosków dziubassek jestem pod wielkim wrażeniem Twoich zdjęć na \"N-K\" hoho jaka Ty gwiazdeczka jesteś Ania buuuuuuuuuuuuuuu niech Ci szybko tego neta naprawiają i wracaj do nas andzia1607 nic się nie martw zielone światełko będzie jak nic. Sylwia ooooo koleżanko.przyznaj się komu te hafciki opchnęłaś?????? ulga co????

Chyba ktoś mi podprowadził pseudonim,zarejestrowałam się więc jako robur (wcześniej jako robur5).U mnie nie za wesoło.Dostałam wyniki wymazu z pochwy: Paciorkowiec B-hemolityczny i drożdżak Candida albicans,do tego b.liczne nabłonki (stan zapalny).Na razie nie mam więc co myśleć o ciąży,muszę to wyleczyć oraz podwyższyć poziom progesteronu (mam obecnie normę na menopauzę i takie same objawy: brak okresu,potliwość,skoki ciśnienia,wypieki na twarzy,nerwowość itp.) W środę do lekarza,powiem Wam później co powiedział.

robur przykro mi z powodu wyników badańmam jednak nadzieję ,ze lekarz raz dwa na to coś poroadzi.czekamy na newsy

dziewczynki prosze, wiem ze na dół tabelki wskoczyłam i ze te 2 kreseczki ale jedna naprawde bardzo słaba, nie gratulujcie mi jeszcze, jeśli rzeczywiscie bedzie dzidzia to bedzie jeszcze czas i na gratulacje. ja na razie to najbardziej sie boje ze to moze po tamtej ciązy i zabiegu jakies powikłania i dlatego brak @ chociaz mój maz mówi ze gdyby tak było to tamta @ by sie nie pojawiła i byłyby jakies dolegliwości wskazujace ze cos nie tak, a nic takiego sie nie działo.

Mania Ty lepiej poczytaj sobie nasz topik od poczatku jak to dziewczyny(zaciazone) pisały o tej niewyraźnej kreseczce.też nie dowierzały i doszukiwały się innych przyczyn i co.......... teraz znoszą uroki ciązy. za kilka dni powtórzysz teścik i ta kreeecha będzie wyrażna .zobaczysz.kto jak kto ale Fisia wie najlepiej hihihihi

ide spać💤💤 proszę mnie obudzić przed 8.00 koug już chrapie pewnie więc ja zgasze światełko dobranoc pstryczek

napewno wszystkie juz smacznie śpicie a ja dopiero teraz znalazłam chwilkę spokoju to synek nie chciał spać to mąż wrócił z pracy i jakas kolacja mu sie należała i tak to jest. Dziekuje wszystkim za słowa otuchy i za zielone śwaitełko szkoda tylko że to od was nie zależy bo bym juz chyba dzisiaj sie starała (ha ha) ale jeszcze nie moge czekam na @ i zobaczymy co dalej. MANIA 23 moje gratulacje!!!! napewno jestes w ciąży ja tez tak miałam druga kreska prawie niewidoczna ale była! za kilka dni zrób następny a druga krecha bedzie tłuściutka dbaj o siebie i duzo odpoczywaj!!! teraz to ja juz ide sobie troszke pochrapać dobranoc

Fisia kkochen chcialam cie juz budzic:) przestan mnie tu zawstydzac dziącho jedna:P Mania narazie nie gratulujemy, jestes an dole tabelki ale ze znakami zapytania na wszelko zxeby nie zapeszyc;) Robur ja odebralam posiew z pochwy z bakteriami e.coli i sie zmartwilam aole razem jakos z tego wyjdziemy;) glowka do gory:) choc zdziwilam sie,ze tylko to wychodowali, czyli nie ejst jeszcze tak zle sesesese moje kochane pobudka!!!

Fisia kkochen chcialam cie juz budzic:) przestan mnie tu zawstydzac dziącho jedna:P Mania narazie nie gratulujemy, jestes an dole tabelki ale ze znakami zapytania na wszelko zxeby nie zapeszyc;) Robur ja odebralam posiew z pochwy z bakteriami e.coli i sie zmartwilam aole razem jakos z tego wyjdziemy;) glowka do gory:) choc zdziwilam sie,ze tylko to wychodowali, czyli nie ejst jeszcze tak zle sesesese moje kochane pobudka!!!

tzn. wyhodowac ale literowek i bykow nawalilam wybaczcie jak widac ze mna klawiatura tez nie chce wspolpracowac;)

a ja mam doła od rana ;( wiecie jak to jest? siedziec w pracy jak na szpilkach i czekac ze jak szefowa przyjdzie to was o cos zjebie? wlasnie na to czekam... a najgorsze jest ze ZNOWU nie ja zawaliłam!!!

Cześć kobietki:))) Dawno nie zaglądałam, a tu tyle nowych osóbek- które witam serdecznie:) Niestety u mnie niekończące się kłopoty z netem:( tak więc jak tylko okazało sie że net chodzi powyżej godziny już staram sie nadrobić zaległości...ale sie rozpisałyście;) A co u mnie - włąsnie skończyłam drugie opakowanie tabletek i na tym koniec 12.03.08 mam wizytę u mojej starej ginekolożki (tzn tej do której chodziłam jak byłam w ciąży z Szymkiem).Wczoraj dostałam okres (dziubasku proszę mnie zmienić w tabelce 18.02.08@) I teraz tylko czekam na zielone światełko do staraniek...oby było wszystko ok...same wiecie jak juz bardzo chce...zresztą jak każda z Was:) Całuje mocno koleżanki i ciesze się ze jesteście:) PS:Yenyfer co u Ciebie Kochana;)

Kurde no jak przylezie ta glizda to udawaj,ze jestes zajeta i niech se pogada a ty ja ignoruj pamietaj zebys nie dala sobie nic zażucic co nie jest twoja wina bo sie przyzwyczai i bedzie cie opieprzac za wszystko. Basiunia nio to jedziemy na tym samym wozku, te dostalam wczoraj @ zagladaj kochana jak tylko dasz rade;) halo a gdzie reszta???

Dziubassek ja dzisiaj dyżur na topiku mam hihi:D:D:D:D kurde no ja przyjdzie ten babsztyl to grzecznie wysłuchaj co ma Ci do powiedzenia a później TY powiedz jej co o tym sadzisz.jeżeli fran**ca podniesie głos to powiedz jej ,że NIE ŻYCZYSZ sobie aby się na Ciebie darła.Tobie życze spokoju a szefowej..........zapalenia krtani Basiunia będzie wszystko oki.zielone swiatełko napewno szybciej zapali się Tobie niż mnie na jazdach hihi