Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Witam wszystkie Panie.. Ja wczoraj nie mogłam zajrzeć bo byłam z moim kociakiem u weterynarza.Coś mu się w oczko stało.Ale miałam do czytania dzisiaj🌼 ufffff.. trochę mi zeszło.Dziewczyny bardzo was przepraszam że wspominam o \"tamtym\" już nie będę promys..Ja teraz czekam na @ i potem do gina i już staranka na MAXA ;) wierze w to i jak czytam wasze posty to wiem że mi też się uda.Tym razem nie podaruje..A wiecie że mój gin powiedział że już teraz mogę się starać bo nawet po 3 miesiącach już można zafasolkować..Tak się cieszę i już nie mogę doczekać całuje was mocno👄.Dziewczyny dajcie trochę dobrych fluidów i mnie❤️

kochana niech zaciazone wysla ci fluidki;) a ja wysylam troche pozytywnego nastawienia:) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

dzęki dziubassek ja myśle cały czas pozytywnie i jestem uparcie nastawiona na to wszystko...Wiem że dam radę

ja też złape troszkę fluidków pozytywnych.przydadza mi się bo zaraz ide na jazdy zuza najważniejsze to pozytywne myślenie Koug to jest piekne(wiesz o co mi chodzi)

ja też złape troszkę fluidków pozytywnych.przydadza mi się bo zaraz ide na jazdy zuza najważniejsze to pozytywne myślenie Koug to jest piekne(wiesz o co mi chodzi)

Hello baby! :D Kakaoko raz ! (jak to się pisze ???) I fluidki ciążowe dla Zuzy :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Młode po pęcherzu znów gania.... Sylwuś -- gratuluję pyrgnięć! te pierwsze są właśnie takie jakieś, że nie wiadomo na 100% czy to bobo czy jelita ;) wczoraj wieczorem siedliśmy z K. na kanapie, bobo zaczęło wierzgać, położyłam rękę K. na brzusiu i go kopnął, aż poczuł :D :D :D a K. gruboskórny jest ;) Fisiaczku -- zaczynam Ci zazdrościć tego kursu... Dafo, Dziubasek -- 🌼 Czy zaciążone też boli skóra na brzusiu??? aż mnie przepona piecze ! zwłaszcza wieczorem, po całym dniu, mam boleści całego brzusia :( to pewnie od siedzenie w pracy przez 7 godz.... chyba trzeba pomyśleć o L4.

Hello baby! :D Kakaoko raz ! (jak to się pisze ???) I fluidki ciążowe dla Zuzy :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Młode po pęcherzu znów gania.... Sylwuś -- gratuluję pyrgnięć! te pierwsze są właśnie takie jakieś, że nie wiadomo na 100% czy to bobo czy jelita ;) wczoraj wieczorem siedliśmy z K. na kanapie, bobo zaczęło wierzgać, położyłam rękę K. na brzusiu i go kopnął, aż poczuł :D :D :D a K. gruboskórny jest ;) Fisiaczku -- zaczynam Ci zazdrościć tego kursu... Dafo, Dziubasek -- 🌼 Czy zaciążone też boli skóra na brzusiu??? aż mnie przepona piecze ! zwłaszcza wieczorem, po całym dniu, mam boleści całego brzusia :( to pewnie od siedzenie w pracy przez 7 godz.... chyba trzeba pomyśleć o L4.

MamaZuzi Dziś jest 40 dzień cyklu i okresu nadal nie ma.Chociaż zmierzyłam sobie temp. rano i było 36,6 oraz mam takie pobolewanie w dole brzucha jak na okres,więc jest możliwość,że lekarka się pomyliła (sama powiedziała,że nie jest pewna,na razie nic nie może definitywnie stwierdzić,mam zrobić w piątek test na wszelki wypadek) Dziś po stosunku zauważyłam podbarwioną (krwią) wydzielinę,więc może jednak początek okresu,nie wiem.

Harbatka😘 widze ze jak ja zaszalałaś z postami :D:D:D:D:D:D:D:D pamietam ,że mnie skóra na brzuchu swedziała bolała piekła itp.ale to chyba od tego ,że sie rozciąga

Harbatka😘 widze ze jak ja zaszalałaś z postami :D:D:D:D:D:D:D:D pamietam ,że mnie skóra na brzuchu swedziała bolała piekła itp.ale to chyba od tego ,że sie rozciąga

Coś nam posty szalejo ;) hehee Dziubasku -- ale to uczucie jest straszne, jakby mi przepona miała wyskoczyć ! albo żołądek, bo nie wiem dokładnie co mnie tak piecze, może to mięśnie.... bo się normalnie podnieść z leżącej pozycji nie mogę. Zapytam gina jak będę.

Coś nam posty szalejo ;) hehee Dziubasku -- ale to uczucie jest straszne, jakby mi przepona miała wyskoczyć ! albo żołądek, bo nie wiem dokładnie co mnie tak piecze, może to mięśnie.... bo się normalnie podnieść z leżącej pozycji nie mogę. Zapytam gina jak będę.

witam laseczki... ale mam syf w domu od tego malowania:(ajajaj ciekawe kto pozniej bedzie to sprzatal:(jak tam kawke juz pilyscie??

witam laseczki... ale mam syf w domu od tego malowania:(ajajaj ciekawe kto pozniej bedzie to sprzatal:(jak tam kawke juz pilyscie??

dzień doberek czy załapię się jeszcze na słabiutką kawusię?? Fisiu chomiki straszna rzecz nie wiem po co chciałam link bo teraz na co innego czasu nie mam i gdyby nie to że ograniczam czas przy kompie to bym jeszcze więcej czasu siedziała. mamoZuzi i robur ja juz o tym nieraz pisałam, ale napiszę jeszcze raz(może mi dziewczyny nie nagadają-ale to dowód na to żę zawsze jest nadzieja jak testy wychodzą negatywne)-ja zawsze miałam regularne cykle 28 dniowe(chyba tylko raz zdarzył mi się dłuższy niż 28 dni, więc w dniu w którym miałam dostać @ zrobiłam test i nic jedna krecha, potem robiłam jeszcze 2 testy i dopiero 12 dni po zrobieniu pierwszego testu wyszły 2 kreseczki-na 100 % przesunęła się owulacja bo nawet termin porodu (wg USG) różni się o te10-12 dni od tego wg OM. Więc głowa do góry. Harbatko ja jak narazie nie mam takich dolegliwości jak ty-co najwyżej trochę swędzi mnie brzuszek(brzuszek -haha dobrze powiedziane, ostatni to raczej brzuchol tak rośnie jak na jakiś dopalaczach)Ale najlepiej zapytaj lekarza przy okazji najbliższej wizyty kontrolnej, ale myslę że to nic groźnego. Dziewczyny taka mialam nadzieję że nie złapię wirusa od mojej małej-ale niestety nie udało się i teraz chodzę z chusteczka przyklejoną do nosa.

Demi -- współczuję infekcji ! 🌼 dla Ciebie. Malutka -- sama remontujesz? oj, pomogłabym Ci, uwielbiam remonciki :D Właśnie pomalowałam a moim K. pokój na moje biuro i w tym tyg się tam urządzam. Wybraliśmy kolor ceglany ! ale żarówa boska wyszła, ale to tylko na jednej ścianie, reszta jaśniutka i biały suficik.

Wczoraj pisałam, ale chyba nie poszło. >>Koug: Joasia :) się kłania i jestem z Chorzowa. A co to za chomiki, które klepiecie poduchami po tyłkach ?? Zmykam na zajęcia na uczelnię. Dzisiaj cały dzień latania mam. A na nocy idziemy oboje z mężonem do pracy i nici z dzieci. Za to potem mamy trochę wolnego ;)

Fisia chętnię się z tobą podzielę fluidami starczy ich na nas wszystkie 🌼 Herbatka słuchaj podczas mojej ciąży \"tamtej\" brzuch aż mi popękał tz skóra i piekło jak diabli ale przy pomocy maści witaminowych (dostępne w aptece bez recepty), szybko minęło i było oki...Spróbuj 🌼

No i moje tez poszło a nie ma :O Za 10 minut pewnie będzie 3 x ten sam wpis

ooo a jednak wcale nie ma tamtego posta no to piszę jeszcze raz : heloł lejdis !!!!! Gargamelko oto chomiki : http://poszkole.pl/gry.php?co=1&co2=play&idm=1178 Fisia...a nie mówiłam....? Proszę-oto 10 tygodniowe fluidki dla chetnych : ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~> ~~>

Dzięki Koug chętnie skorzystam i wchłone ich trochę...Jestem w pracy ale nic mi się nie chce choć za okienkiem taki piękny dzionek...Aż czuję zapach wiosny jak otwieram okno.Mam już ochotę nie czekać na tamten wynik tylko staranka czas zacząć.Co myślicie laseczki??Jak to było u was tych już zaciążonych ❤️❤️❤️❤️❤️

O, dzięki Zuziorku :) wypróbuję maść witaminową, chyba nawet mam takową w domku, tylko nie wiedziałam, że może pomóc :D

Hop Hop.... jest tu kto? Nie wierze że wszystkie teraz grają w chomiki :D