Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatika*

Termin czerwiec 2008

Polecane posty

Aisha , zycze udanych wakacji !!!! Duzo. duzo sloneczka :) Hanio , Rubi robi swietne minki, slicznie razem wygladacie :) Surfitka, ja tez wchodze na interie bez problemu. Wlasnie wyslalam filmik jak Gabrysia chodzi ;) Slaba jakosc bo nagrane aparatem, niestety z kamery filmow nie wrzuce, bo strasznie dlugo laduja sie :O I jeszcze zrobili jakas nowa wersje Picasa i teraz nie mooge przez ten program wrzucic filmu 😠 Dzis mala zrobila pobudke o 5.20 !!!! Ale spala mi cala noc od 21 do 5 bez budzenia sie :D :D :D , myslalam , ze bedzie zle bo nie chciala pic mleka na noc. Ostatnio przed snem pije samo mleko , bez kaszki i ladnie mi spi. Czytalam , ze niekrotym dzieciaczkom za ciezko jest na zaladku po ciezkiej kolacji i przez to zle spia, moze tak bylo z Gabrysia ???

Hej Udalo mi sie wejsc na interia i wlasnie sciagam filmik z Gabi :) Ruben z Hanio sliczni :) U nas wszystko bez zmian. Dzis malej sie wyrwalo fajnie, jak jej mowilam ze wlozymy ubranka do babci, a ona mi wpadla w slowo i mowi \"i buty\" :) Czasem jej sie udaje cos powiedziec madrego, ale potem zapomina i to takie pojedyncze przypadki. Ze stalych to moze 6-8 slow wie i rozumie. O wlasnie wgral sie filmik . Agula - slicznie mala chodzi. Ciekawe kiedy moja zajarzy, ze nalezy to tak wolno i spokojnie robic. Bo Nina chodzi teraz szybko :P i gubi nogi. A kucyk boski, z tym tez mamy problem, bo spinki laduja szybko na ziemi, ale musze sprobowac z taka cebulka jak ma Gabi :) Aisha milego wypoczynku i wszystkiego najlepszego dla Oli, bo tam bedzie obchodzic urodiznki, no nie ? Camomilla, mysle, ze twoja duzo pije, ale jeszcze nie slyszalam, zeby picie komus zaszkodzilo. Moja jak jest upal wypija ok 300- 400 ml na dobe wody, soczkow i herbatek, plus mleko ok 500 ml. Pozdrawiam.

hej dziewczynki :) u nas pogoda paskudna więc siedzimy sobie w domku :( Aisha udanego wypoczynku i dużo słoneczka życzę. camomilla,Aisha dzięki za życzenia :) kurcze ale wasze dzieciaczki dużo piją,Eryś wypija tak 120 - 150 ml. dziś go ważyłam na naszej wadze,wykazała 9600 - oj chudzinek mały z niego jest :( agula no może Gabi nie mogła spać z przejedzenia ? surfitko ale masz mądrusią tą Ninusie :) Eryk jeszcze nie potrafi powtarzać. och nie mam pojęcja jak ten filmik otworzyć :(

Ewcia, za to Erys juz dawno chodzi a moja w polach ;) Kazde dziecko tutaj jest zdolne na swoj sposob :D Nina powarza jak ma ochote, potok blizej znieartykuolowanych slow jest na porzadku dziennym, z odpowiednia intonacja - czasem brzmi jakby sie klocila :P , albo dyskutowala. Ale na stale to jak pisalam tylko mama, tata, baba, dzidzi, dziadzia, bach, bum, papa, ach ( jak jedzonko dobre), sii, i moze cos o czym nie pamietam. Mniej wiecej to jej caly staly repertuar. A film musisz sciagnac na swoj komputer i otworzyc w jakims programie do odtwarzania fimow. Moze windows media playerze ?

no tak Surfitko - wszystkie nasze pociechy są najmądrzejsze i najwspanialsze !!! yhm....to chyba lipa z tego filmiku :( nie mam zielonego pojęcia jak go zciągnąć :(

hej,ja klade za momencik dzieci spac. surfitka,Ninka naprawde madrutka jest bardzo na swoj wiek,moj powtarza czasami ale nie slowa konkretne tylko jakies tam niby nic hehehhe,na stale mowi mama,tata,papa,sisi,i ne ne czyli nie,no i daj czyli daaa Ty juz dawno pisalas,ze ninusia powtarza slowa,zreszta widzialam na filmiku jak ty mowilas do niej a ona ze zrozumieniem powtarzala,a bylo to juz dosyc dawno.Naprawde zdolniacha mala z niej. Ewcia moj tez malo pije nawet w upaly w porownaniu co dziewczyny pisza,Kuba wypija przy dobrym dniu 200ml,a czasami nawet tylko 100ml:(za to pije duzo mleka. Dzisiaj jasiu byl zuch u dentysty.Pani wlozyla mu tylko trucizne w zabek ,a 1 lipca jedziemy na rozmowe,bo chca mu trzy zabki zrobic naraz w narkozie,Jesssssssu,tak sie tym przejelam,nie rozumiem po co ta narkoza,ale malym dzieciom tak robia tu,jesli jest wiecej zabkow,a w naszym przypadku 3:(Jak sie zgodzimy ,a pewnie tak to 15 besdzie mial to leczenie,chyba umre ze strachu przez ta narkoze.Dzisiaj moj man wszedl z nim do gabinetu,bo mi tak jakos sie smutno zrobilo,ze plakac mi sie chcialo.Ja glupia,wiadomo przeciez ,ze to dla dobra dziecka,ale wiecie jak to jest jak czlowiek patrzy jak dziecko cierpi.Jas nie plakal,i obiecana mial nagrode za pojscie do dentysty no iiiiiiiiiiiiiii naciagnal nas na 40euro,ale moj chlop to taki jest,ze wszystko by mu kupil,dobrze ,ze ja bylam to ukrocilam portfel hehehehhe Kochane milego wieczorku.

Gosiek, no to nagranie bylo juz dobre 3 miechy temu chyba :) Tez balabym sie sie narkozy dla dziecka. Kolezanka z pracy ma 5 latka i tez zeby ciagle robia. Ale chodzi systematyczniei do dentysty dzieciecego. Nie wiem na czym to polega, ale podobno maja gabinet urzadzony pod dzieci. I jakies specjalne uchwyty, zeby sie nie wiercily dzieciaki. Ale nie robia pod narkoza. Tylko normalnie daja znieczulenie jak nam. Moja siostra i mama mialy robione zeby pod narkoza. Ja bym sie chyba nie dala, mialam narkoze raz w zyciu. Nic przyjemnego.

gosiek prawdziwy zuch z Jasia !! Oskar kiedyś miał 2 ząbki na raz robione i mówił że go nic nie bolało :( widocznie miał małe dziurki,a pan dr. bardzo sprytnie,szybko mu je zaleczył.Oskarek bardzo chętnie chodzi to stomatologa,nie boi się :) Kurcze no nie umiem tego filmiku zciągnąć

surfitko klikam zapisz i gdzieś mi się zapisuje a ja nie wiem gdzie :( i później nie umiem otworzyć :(

A jakiego masz windowsa? Jak klikniesz na start, otworzy ci sie pasek i na dole jest napis szukaj. Wpisz tam nazwe pliku ( masz w skrzycne jak sie filmik nazywal) . To znajdzie ci gdzie sie zapisalo. I bedziesz mogla otworzyc.

No to spokojnie powinnas otworzyc. Jak klikniesz start na samym dole tuz nad tym startem jest okno gdzie mozesz wpisac nazwe pliku i ci wypisze.

kurde naprawde nie wiem jak :( kombinuje i nic :( dam se spokój :(

Pracuje nad tym, aby moc wyslac ten filmik przez Picasa i wtedy nie trzeba nic sciagac ;) Ewcia musisz miec zainstalowany prawdopodobnie QuickTime do przegladania filmikow :(

agula, wrzuc na you tube i wyslij linka na interie zeby wszyscy nie ogladali. Potem mozesz usunac.

Surfitka , sprobuje :) Co do palemki na glowie gabrysi ;) to nie sciaga od jakiegos czasu . Szkoda mi obcinac jej wloski a wchodza juz do oczek wiec trzeba cos z tym zrobic. Kamilka niestety obcielam wloski :( :( :( , bo ciagle spocona z za nic nie da zwiacac.... 😭 a takie miala sliczne blad loczki .....

dzięki dziewczynki za miłe słowa :) tak mi się coś kojarzy, że nie wysłałam Wam takiego zdjęcia - jednego z pierwszych moich z Rubenkiem - na którym fajnie dosyć wyszliśmy obydowje :) zaraz wam podeślę. Bo ja naprawdę nei jestem zadowolona z tych, które wysłałam wczoraj ;) wybredna jeste strasznie - szczególnie jesli chodzi o wymagania dotyczące mojego wyglądu na zdjęciach :)

Ojeju, to przyslij jakies zdjecie Kamilki - chlopczyka ;) Ja mojej tez musze wiazac, jak jest goraco to mokrusie, ale najgorsze te oczeta, tez wchodza bo klaczki dlugasne. A moja mama znow przesadna, ze do roku nie obcinac ( myslalam o grzywce). Ninie juz sie na bok same ukladaja, bo ciagle na bok zaczesuje :P Ale czasem tak kombinuje ze wpadaja mimowolnie do oczkow. Kupie jej frotke i sprobuje zrobic kukuryku :D

jejku dziewczynki jak ja wam zazdroszcze że wasze słoneczka mają takie czuprynki ! Eryczek ma meszek na główuni i to blond,a więc wygląda jak kolano :( a dziś Oskaruś podczas wygłupów uderzył główką w kant łóżka :( i rozciął główke :( kurcze nie ładnie to wyglądało,krew się lała aż się porządnie wystraszyłam :( ale on twardziel mówi,że nawet go tak nie boli - mój aniołek kochany tak mi go szkoda.

Ewcia, a Oskarek idzie w tym roku do szkoly czy do zerowki ? Moja siostrzenica jest zalesiw 2 tygodnie od niego starsza :) Ona idzie do zerowki.

Eeee, wyslalo mi sie za szybko. Biedny Oskarek z ta glowka. Mam ndzieje ze to nic powiaznego i szybko sie zagoi. A Erysiowi urosnie czuprynka.

na interie wyslalam link na youtube , filmik skrocony ale najwazniejsze jest :P

My juz raz przycinalismy grzywke, bo wloski lazy w oczka, ale teraz zapuszczamy ;) Ale twardziel z Oskarka, zuch chlopak :) wyslalam jeszcze jeden , a raczej czesc dalsza z tego orginalnego

Dobra, ja zmykam, Ewcia pewnie oglada ;) Dobrej nocki dziewczynki. Jakie plany na dzien dziecka? Ja moze zabiore Ninke do Oceanarium. Niech pooglada foczki i pingwiny :D

Witajcie na początek spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe dla Eryczka. Ostatnio nie mam nawet czasu tutaj zaglądać więc szybciutko zdaję relację : po pierwsze dzisiaj pojawił się pierwszy ząbek - było trochę marudzenia ale już się doczekaliśmy. A tak pozatym to nocki nadal ciężkie i pobudki ok 5-6 rano. Julek nadal nie myśli o chodzeniu ale coraz częściej stoi samodzielnie bez trzymanki.A teraz niestety muszę uciekać pozdrawiam

surfitko Oskaruś też idzie do zerówki od września. Boję się jak to będzie :O on do przedszkola nie chodził. Oskarek to twarda sztuka :) ostatnio palca u nogi piłką do drewna przepiłował i dopiero na drugi dzień ja to zauwazyłam gdy zobaczyłam przeciętą skarpete i pokrwawione prześcieradło synka :O (Oski sam się kąpie więc podczas kąpieli nie mogłam zauważyć) a Eryś to chyba też twarda sztuka będzie bo z byle powodu nie płacze :) po mamusi tego napewno nieodziedziczyli,ja straszna beksa i panikara jestem :O agula Gabi jest boska !!!!! cudna dziewczyneczka :) hihi jak ostrożnie chodzi :) Eryk już jak perszing zapiernicza ale pączątki były takie same jak u Gabi :) och zdolna ta synówka moja zdolna !!! hanio śliczne zdjęcie ! a ja cały czas się zajadam twoją Stefanką już 5 razy robiłam i jak mi się skończy to dawaj i kolejne robię ;) muszę jeszcze spróbować Stefanki z jabłkami,ale jak narazie to tą się delektuje :) może dziewczynki któraś z was się skusi :) zapraszam naprawdę pyyyyszna :)