Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatika*

Termin czerwiec 2008

Polecane posty

Hej dziewczyny:) U mnie dziś taki męczący dzień, że usnęłam o 19 razem z Olą:) Mamy groby na 4 cmentarzach w 4 miejscowościach w okolicy, więc dziś z M mieliśmy maraton przed południem, a później już na spokojnie pojechałam z Olą i z babcią na cmentarz. Był też ulubiony kuzyn Oli i chcieli sie gonić dookoła grobu:) No i moje dziecko mnie bardzo zadziwiło, bo jak już ją znudziły atrakcje cmantarne, to wzięła babcie za ręke i zaprowadziła ją prosto do mojego samochodu! Byłam w szoku, bo wiecie ile dziś aut przy cmentarzach. Wogóle to zauważyłam, że jak się to moje dziecko wygoni, wyszaleje, to jest bardzo grzeczna, a jak siedzi w domu cały dzień, to diabełek jakiś w nią wstępuje:) Ostatnio wyładowuje się na schodach - wchodzi i zjeżdża na pupie:) A wchodzi już ładnie trzymając się ściany. Chyba muszę przycisnąć ten nocnik, skoro to ma jakiś związek. Ewelona - ja nie pomogę, bo u mnie problemy z kupką sporadycznie i suszona śliwka działa natychmiastowo.No i gratuluję straconych kilogramów:) Katrina - nie przejmuj się zbytnio tymi kilogramami:) Ja w drugiej ciąży przybrałam 2 razy tyle, co z Olą, ale teraz też szybciej mnie ubywa. A męża kopnij w tyłek, niech się weźmie w garść i trochę Ci pomoże! Wytłumacz mu, że chodzenie w ciąży, to jak chodzenie po górach i masz prawo być zmęczona i oczekiwać od niego wsparcia. Camomilla - ja też czekam na filmik instruktażowy kręcenia kółkiem:) Ja nawet wczoraj próbowałam u teściowej, ale tylko dostarczyłam wszystkim nie lada rozrywki;) Ale ono było lekkie, więc może dlatego;) Ewcia, Agula, Surfitka, Gosiek -

hej dziewczynki... witam listopadowo.... unas mam nadzieje z kupka sie unormowało mam nadzieje... a tak po zatym to wszystko ok...narazie pewnie... jestesmy zdrowi... pogoda jest okropna zimno jak cholera i wiatr ze łeb chce urwac... surfitko jak chcialam zajsc w ciaze to brałam metformax i niewiem czy to to samo czy metformina a teraz to tylko biore luteine... i dzieki dziewczyny za słowa otuchy....

Hej laski :) Stawiam kawusie i pyszne ciacho :) U nas oki. tylko pogoda okropna :( w nocy - 9 brrrr

witam 3 listopada:)Jakos maly ruch u nas na kaffe.U nas wszystko ok.Jestem tylko zaskoczona apetytem Kuby,duzo i ladnie je.Ale to dobrze hehehehhe W tym tygodniu ide z moim manem szczepic sie na swinska grype,mamy zrobiony termi,a potem dzieci,oprocz Kuby.A Wy szczepicie sie tez??????????U nas coraz wiecej zachorowan i w szybkim tempie,lekarze zalecaja sie szczepic,no i idziemy:D Zycze miego dnia i pozdrawiam paaaaaaaa

Hej dziewczynki:) My się na razie nie szczepimy bo w Irlandii jakoś o tym nie słychać a chciałabym bo za miesiąc lecimy do Polski i boję się zwłaszcza o Vanesskę.Gosiek a czemu oprócz Kuby?To małych dzieci nie szczepią?No ja w ciąży to jestem w grupie ryzyka zachorowania ale szczerze mówiąc to bałabym się zaszczepić.I co tu robić??? My już po spacerku,zimno już na dworku brrrr,mała mi zasnęła więc ja zabieram się za małe szybkie porządki i obiadek:)

Katrina,oprocz Kuby,bp lekarze nie zalecaja szczepic dzieci ponizej 3 roku zycia.Nie zaglebialam sie w to za bardzo,ale tak jest. U nas w de ciagle pieprza o tej grypie,ja tam sie zaszczepie,w sumie sie nie boje,ci co sie zaszczepili zyja jeszcze hehehehheh Kuba opchnal wlasnie caly duzy talerz zupy kalafiorowej.Je wiecej niz Jasio:D A teraz zajad sie chrupkami mlecznymi,taka sobie przekaska,on ma to chyba po mnie,ten apetyt heheh:D:D:D Pozdrawiam

Dziewczyny powiedzcie mi czy wasze maluchy podczas kąpieli zjadają pianę lub mydło i pija wodę z wanny?

Hej Mala mi, no co ty ? Ninie tez sie zdarzylo pic wode z wanny, zawsze mowie fuj, ale co jakis czas do tego wraca. Piany nie je, bo jej nie robie po prostu, bo bardzo jej skore wysuszało. A ja sie nie szczepie na grype. W USA kolega z pracy byl w Meksyku kiedy wybuchla epidemia i nc sie nie stalo, co ma byc co bedzie. Wreszcie odebralam pesel i pojde do szczepiena z Nina na odre itd. Poiedzcie jak sie nazywa ta szczepoka 3 w 1 ? I jaki krem na odparzenia stosujecie? Bo do tej pory mialam amerykanski , ale mi sie konczy. Trzmajcie sie.

Hej Laseczki :) U nas tez zimno na dworze , ale swieci sloneczko wiec jestprzyjemnie :) Rano byla z dziewczynkami na dworze , troche poszalaly na placu zabaw. Gosiek u nas szczepionki na swinska grype sa dozwolone dla dzieci powyzej 6 miesiaca zycia . Ja na razie nie szczepie ... Mala-mi a czemu podejzewasz ze Hania jest opozniona ?? Moja tez jakis czas temu pila wode z wanny , jak piesek :) Nie dolewalam wtedy plynu do kapieli . Gabi przywalila mi dzis z glowki prosto w usta - krew sie lala i do tej pory mam warge spuchnieta :O

Nie dlatego myslę że jest opuźniona że pije wodę i zjada pianę. To mnie rozsmiesza i dziwi bo jak mozna jeśc mydliny? Otym że jest opuźniona to myslę bo ona jeszcze praktycznie nic nie mówi. Jest taka malutka. Jak patrzyłam naprzykład na zdjęcia Surfitki to jej Ninka taka duża dziewczynka już jest tyle włosków ma. Moja ma dopiero 3 zęby i trochę się boję. Jak przypomniam sobie starsza córke to ona w wieku Hanki już była bardziej rozwinieta. dużo gadała i nie jakies tam bu czy gu ale wiele słów

Dzień dobry dziewczynki :) gosiek to super,że Kubuniek tak ładnie,dużo je :) u nas też narazie nie ma paniki,więc się nieszczepimy. katrina jak się czujesz? i jak mąż poprawił się ? Mała mi eee coś ty,napewno wszystko w porządku z Hanią !! Mój Eryś też jeszcze nie mówi,tylko takie podstawowe słówka.... Surfitko ja na odpażenia używam SUDOCREM lub BEPHANTEN Erysia szczepiłam szczepiąnką INFANRIX HEXA agula oj bidulko to cie Kamilka załatwiła :( 🌻👄 od swateczki ;) U nas nocka masakra :( Eryczek biedny płakał :( oh te zęby :(

Hej dziewczynki:) U nas też nocka nie najlepsza :(Ach te zęby!!!Mała się męczy,ja zmęczona:((( Ewcia ja ciągle zmęczona ale to normalne bo ostatnio każda nocka ciężka a mąż wstaje rano do pracy więc on nie wstaje ale nie jest aż tak źle,troszkę się poprawiło,jak go o coś poproszę to zrobi,przynajmniej na razie tak jest:) U nas pogoda deszczowa i wieje:(Nawet nie można iść na porządny spacer.Jestem niewyspana i jakaś taka do niczego:(

hej,napisze tyle,ze juz raz pisalam i nie wyslalo echhhhhhhhh Witam kochane w ten brzydki ,mokry dzien:( Agula witaj w klubie,mnie tez raz tak Kuba zalatwil,uderzyl mnie autem metalowym w usta i mialam napuchnieta warge,ciekawe co inni sobie mysleli,pewnie,ze chlop mi dowali hehehehhe Raz wybil by mi prawie zeba ,jedynke:D,oj teraz uwazam na niego,jest nieobliczalny hehehehe Ach z ta swinska grypa,ja mam troche strach,bo tu ciagle o tym gadaja.Jedna mloda kobieta lezy teraz w szpitalu i nie moga jej wyleczyc,stan jest ciezki,a nie mialam innych dodatkowych chorob,echhhhhhhhh Mam tez stracha przed ta szczepionka,dzieci chyba nie zaszczepie,a ja sama nie wiem,moj pan chce sie szczepic wiec niech idzie,ja jeszcze pomysle.U nas 30letni facet po szczepionce dostal szoku,reakcja alergiczna,dobrze,ze byl jeszcze w gabinecie to uratowali mu zycie w ostatniej chwili,ponoc taka reakcja powinna wystapic do 90sekund po szczepieniu,hmmmmmmmmmmmmCzytalam tez ze w jakims panstwie,nie pamietam gdzie na 150.000 podanych szczepionek bylo 5 zgonow.Mam starch i chyba nie bede ryzykowac,w sumie nie mam wielkiego kontaktu z ludzmi w duzych skupiskach,.Juz was nie zanudzam tym tematem. Mala mi,jak masz jakies watpliwosci to idz do lekarza,popytaj,a jesli chodzi o zabki to chyba nie jst to oznaka opoznienia twojej Hani,mysle ze jest ok,wiesz ,ze nie powinno porownywac sie dzieci. A jak ci sie zyje w de,lepiej niz w pl?????????????Tylko tak szczerze????????? Wlasnie rozladowal mi sie w tej chwili laptop,wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,ale wpis uratowalam:D:D:D Co za dzien wrrrrrrrrrrrrrr,mokro,zimno , a ja zaraz tz.o 11 po jasia z Kuba,jeszcze o maly wlos drugiego wpisu nie stracilam ojojojojo pozdr

czesc u nas biało hihi-nie duzo ale moje dziecko nawet namówiło dziadka zeby ja do szkoły zaprowadził pieszo a nie samochodem :-) mała mi haniutek wyglada normalnie :-)nie denerwuj sie moja kuzynka zaczeła mówic jak miał 4 latka ciotka z nia po lekarzach jezdziła a ona tylko w wieku 3 lat mówiła dupa nie martw się mój kuba to rojberek ,małymówie wam laski co on potrafi mi wysmyczyc teraz jest na etapie tanca i cały dzien chodzi tanecznie a na dodatek uwielbia szczoteczki do zebów i pasty wiec go do łazienki nie wpuszczam :-) ja się czuje ok dobrze brzuszek bardzo powoli rosnie amm taki jak czasami miałam po zjedzeniu kapusty wiec chodze w moich normalnych rzeczach :-) wiki zadowolona mąż tez a co tam jak juz robic dzieci to hurtowo :-) pomógł mi bardzo topik mamy 3 i wiecej dzieci -naprawde nabyłam tam odwagi i pozbyłam się tzw wstydu i wogóle wiec teraz tylczo czekamy na kolejna wizyte moze juz bedzie wiadomo co to jest :-) pozdrwiam was goraco w tej mrozny dzień beja wzywam cię odmelduj się

helllo Goba melduje sie!Ciężarnej sie nie odmawia!!!!!!!!!! U nas ok-dzieciaczki zdrowe Krysti w szkole grzeczny-jak nigdy !odpukać oby tak dalej!!!!!!!!! Mala Mi-moja Kinia tez mało mówi cześto sama do siebie jkięś tam abuuu,lala,oj,oj,co to,i takie tam .Duzo rozumie,pokazuje ale idzie sie z nia dogadać!jak sie martwisz to idz do lekarza dla św.spokoju. Mój mądry mąż założył Krystianowi profil na nk!!!!!!!!!jakiś czas temu!!!!!!!Krysti mam radoche pyta sie kazdego znajomego naszego czy ma nk,sąśiadek i mowi ze czy może wysłać zaproszenie na nk. Eelona -gratuluję zbrzuconych kilosów ja to chyba jesten juz maniaczka diet i tych pierdół z odchudzanie m związanych !oby tak dalej kochana!MAm dziwny organizm,szbko gubie na zime a wlato tyje nonnie tak duzo obecnie sie trzymam jakoś i ćwicze w domku i naprawde widze efekty. Co do tej świńskiej też sie troche boje ale nie panikuje teraz 19listopada mam planowe zzepienie z Kinią nawet nie wiem na co musze zobaczyć!ale nie szczepie na grype. Kupiliśmy nowy aparat cyfrowy i nie mogłam na nk dawać zdjęć bo za duza rozdzielczość ma ten aparat i w necie znalazłam taki program do zmiejszanie zdjęć i uz ok!ale zanim zaczaiłam co i jak to ile nerwów stracilam!he!he! Moja Kinia teraz śpi usnęła o 10 pwenie przed 12 sie obudzi i usnie dopiero ok,21.30!i tak juz od tygodnia zasypia tak sie przestawiła! Ale z niej cwaniera ze szok jak chce kupe to idzie diłazienki -zazzwyczj mam otwarte drzwi-bierze sama nocnik dotyka sie do pipci i mówi aaaa aja zanimściągne pampersa to kupa juz jes t !!!!!!!!! ale jak sa bobki to wyciągam i sadzam ja i jak czysta pielucha to nosi dalej nie zmieniamna nowa! i idzie ze 4pieluchy na dobe maks-duzo na nocnikku siedzi nie zawsze zrobi siku ale wie doskonale do czego nocnik jest! pa!kochane!

hallo :) melduję się i jak - dziewczyny, sprzedaję mojego ukochanego bebecara - to wózek wielofunkcyjny w bdb stanie, świetny, nowy kosztował ponad 2000, ja sprzedaje za około 500 ale nie mam jeszcze chętnych :( aukcja trwa dziś do 20... jeśli byście znały kogoś, kto mógłby chcieć kupić, dajcie znać proszę, przekażcie linka albo co... bardzo mi zależy na tym, żeby go już sprzedać, bo mam maleńkie mieszkanki i nie mam go gdzie trzymać :( następne dziecko jakoś za dwa lata planuję, więc bez sensu żeby tyle czasu wózek leżał (chociaż i tak będę chciała dla następnego dziecka bebecara, bo wózek naprawdę super!). z góry dzięki ;)

Hanio, a nie lepiej zachowac i przechowac gdzies u kogos moze w piwnicy, albo stryszku? Ja nic nie sprzedaje, bo tez chcialabym miec jeszcze jednego bejbika. Mala mi, mi sie wydaje, ze z Hania jest wszystko w porzadku. Grunt, ze cokolwiek mowi, chodzi i bawi sie z dziecmi. Ato ze jest malutka, czy nie ma wloskow. Nina sie dosc duza urodzia no i z klakami jk Beatels ;) Dziekuje za komenty na nk. Rzadko jej wiaze wloski, le czasem sama ma ochote na czesanie no to sie bawimy we fryzjera. :) Ewcia, dzieki za odpowiedz. A ile placilas za ta hexe? Beja, fajnie ze Krystianek juz taki rezolunty :) Agula, a to cie corcia zalatwila. Ale wargi szybko sie goja, tak na pocieszenie ;) Goba, o jakim wsydzie ty mowisz? Kochana powinnas byc dumna ze bedziesz miec trojeczke. Katrina, a ty jak tam brzuszek? Juz widac? Gosiek, to kiedy szykujesz podstrzyzyny Kuby? U nas male postepy z nocnikiem, Nina sama pare zawolala i faktycznie zrobia siku czy kupke. Na obie sprawy mowi po prostu siii. Buziaczki dla wszystkch.

Hanio, a nie lepiej zachowac i przechowac gdzies u kogos moze w piwnicy, albo stryszku? Ja nic nie sprzedaje, bo tez chcialabym miec jeszcze jednego bejbika. Mala mi, mi sie wydaje, ze z Hania jest wszystko w porzadku. Grunt, ze cokolwiek mowi, chodzi i bawi sie z dziecmi. Ato ze jest malutka, czy nie ma wloskow. Nina sie dosc duza urodzia no i z klakami jk Beatels ;) Dziekuje za komenty na nk. Rzadko jej wiaze wloski, le czasem sama ma ochote na czesanie no to sie bawimy we fryzjera. :) Ewcia, dzieki za odpowiedz. A ile placilas za ta hexe? Beja, fajnie ze Krystianek juz taki rezolunty :) Agula, a to cie corcia zalatwila. Ale wargi szybko sie goja, tak na pocieszenie ;) Goba, o jakim wsydzie ty mowisz? Kochana powinnas byc dumna ze bedziesz miec trojeczke. Katrina, a ty jak tam brzuszek? Juz widac? Gosiek, to kiedy szykujesz podstrzyzyny Kuby? U nas male postepy z nocnikiem, Nina sama pare zawolala i faktycznie zrobia siku czy kupke. Na obie sprawy mowi po prostu siii. Buziaczki dla wszystkch.

hej,no w koncu wiekszy ruch na topiku:) Kuba jeszcze spi.jak wstanie to pewnie wrabie miche zupy,on to ma apetyt ,po mamusi hehehhe Surfitka,no Kuba ma fajne dlugie wloski,czasami mu sie kreca,obcinam mu tylko grzywke,kilka razy w domu zrobilam mu kucyka na czubku i cieszylam sie ,ze mam dziewuszke choc na chwile hehe Chyba mu obetne wloski,tzn.fryzjer,bo wszyzscy co nas nie znaja to mysla,ze to dziewczynka,kazdy sie na serio myli:D:D:D, a jemu naprawde slicznie jest w tych dlugich wloskach:D Goba,Beja🖐️ no zguby sie znalazly Moj Kuba jakis taki bardzo rezolutny sie zrobil.jestem w szoku jak potrafi ladnie i rozsadnie sie zabawic i dlugo.Jakos grzeczny sie zrobil,mniej rozrabia no i slucha sie jak do niego mowie,ale swoje numery tez jeszcze odstawia hehehhehBez tych numerow byloby smutno:D U nas tez bialo,spadl snieg. Pozdrawiam kochane,milego popoludnia

Dzien Dobry , jak tu dzis milo zajzec , tyle wpisow ! Mala_mi nie denerwuj sie kochana , dla pewnosci wez mala do lekarza , ale tez znam duzo dzieci ktore zaczely mowic cokolwiek dopiero po 3 urodzinach . Mojej Kamilce pierwszy zab wyszedl gdy miala 1 roki 2 tyg ! wiec w wieku 16-17 m-cy miala dopiero jakies 4 zeby - i nie mam problemow z jej rozwojem :) Ja tez postanowilam troche pocwiczyc i ograniczyc kalorie , zmotywowalyscie mie :D Zwlaszcza Camomilla i Aisha , ktore dopiero co urodzily 2-gie dziecko a juz wskakuja w stare jeansy :) Wczoraj porobilam troche brzuszkow a dzis mam zakwasy :P Slaba forma haha U nas bylo pare dni slonecznych a dzis znowu pochmurno i deszczowo :( Dobrze ze Kamilka idzie dzis do przedszkola to sie troszke wybawi a ja w tym czasie pojade z Gabi po zakupy - z jedna wyprawa do sklepu to pestka :P Ostatnio wszedzie do sklepu musze je taszczyc ze soba :O Surfitka gratulacje dla Ninki postepow z nocniczkiem :) U nas na kupke mala wola pupu :D , siku robi zawsze jak ja posadze , ale raczej sama z siebie nie zawola . Jak K idzie do lazienki to i ona tez siada na nocnik. Pare dni temu mnie niezle zalatwila . Siedzialy obie w lazience - K na sedesie a Gabi na nocniku , obie robily kupe a ze im dluuugo schodzi ( czytaja ksiazeczki ;) ) to je zostawilam i poszlam cos robic do kuchni . Zawsze jak skoncza to wolaja ;) Wym razem tez zawolaly ale to co zobaczylam !!!!! Kamilka zgonila mala z nocnika i sama sie tam wpakowala a ze malej tez sie chcialo to kucnela za dzwiami i tam narobila ! Ja wchodzac do lazienki przejechalam dzwiami po tym co ona narobila 😭 !!!!! Dalej nie bede opisywac :P Goba widac Kuba lubi miec czyaste zabki :) A jak u was z myciem zebow ? Daja sobie umyc ? Bo moje za nic nie dadza sobie wlozyc szczoteczki do buzi :( , tylko same .... codziennie po kolacji idziemu do lazienki , siadaja na swoje trony i myjemy zabki . Tyle, ze Gabryska myje raz zeba a raz palce u nog :O Ostatnio na fali sa u nas puzle , plansza drewniana ze zwierzatkami , zabawkami , bardzo ladnie jej to idzie :) A jak mam co zbierac ;) Ewcia , kiedys pisalas przepis na galatke gryos , mozesz mi podac jeszcze raz ? :) Gosiek , powiem ci ze ja tez jestem nie pewna co do tych szczepien na swinsak grype :( i chcialabym i boje sie .... Beja , polecam ci Picasa do zmniejszania , obrobki i przechowywania zdjec . Fajny program i dodatkowo ma albumu on-line , wiec mozesz udosteniac cale albumy znajomym . Ja na interie wyslalam moje zdjecia. KAtrina , dobrze ze chlop sie troche poprawil :) U nas zeby tez daja do wiwatu :( ale jedna 3-ka juz jest tuz , tuz wiec moze niedlugo to sie skonczy .... dzis dalam jej na noc kropelki homeopatyczne na zabkowanie ale nie duzo pomogly , dopiero jak dostala syropek przeciwbolowy to lepiej spala . Po tej zmianie czasu znowu wstaja mi o 6 !!!!!

Goba,a Ty mi sie nie rozpisuj na innych topikach ,bo dla nas nie bedziesz miala czasu,czy nie latwiej wyzalic sie do mnie????????????????????????Tez ma trojke hehehhehehe,chyba nie zapomnialas???????????????????Zartuje oczywiscie,super ze jestes szczesliwa i przeszly Ci te glupie mysli.Wiem co czulas,moze to glupie ale ja tez na poczatku jak sie dowiedzialam o trzecim to byo mi jakos wstyd,przed rodzina,znajomymi,ale to czlowiek byl glupi,a jak sie wszyscy dowiedzieli dopiero wtedy poczulam,ze jestem szczesliwa i cieszylam sie jak za pierwszym razem ta ciaza.Zdrowka zycze.Nie przeziebic mi sie!!!!!!!!!!!!!!!no no no

hej!to znowu ja!dziś szaleje na topiku!!!!!!!!he!he! Hanio_popoieram Surfitke szkoda sprzedawać zwłaszxze ze planujesz 2 dzidziusia a wózek taki drogi a z mody na pewno nie wyjdzie za 2 lata!ja czego moge to tez sie pozbywam po dzieciakach tez taki jak Ty HANIO mam małe mieszkanie!No ale mam nadzieje ,ze szybko to sie zmieni!!!!!!!!! AGula ale mialaś co sprzatać!!!!!!!!!! Mnie kiedyś tez tak Krystian urzadził miał 2 latka siedział na nocniku mi zadzwonił tel.odebrałam a on sie wymazał i meble i dywajak skończyłam gadać to byłam wściekła ze hej!!!!!!!!!!!!!!!! Moja Kinia to uwielbia myć zęby-myje ze 3razy ale takie tam mycie ze 3 razy przejedzie bardziej lubi paste jesć chyba! GOsiekKInia tez sie sama czasem zabawi ze w tym czasie moge nawet wyprasować rzeczy!ale tez staram sie bawić z nią mówić d niej,pokazywac jakm sie bawic zabawkami wygłupiać sie -kazda zW as na pewno to robi i lubi!!!!!!!! AGula -dzieki za ten program na pewno skorzystam! a ja teraz kończe i zrobie sobie kawusie!!!!!!!!!któraś chętna?

beja,ja tez szaleje na topiku dzisiaj,maly spi jeszcze ,juz prawie 3 godziny,my juz po obiedzie dawno,wczoraj sprzatalam ,wiec mam luz dzisiaj.Pewnie,ze wszystkie lubimy siebawic z naszymi pociechami,a teraz jest zwlaszcza fajny wiek na to,uwielbiam jak bawie sie z kuba i widze jego szczesliwa buzie,kochany usmiech i wariackie wyglupy no i te minki jakie przy tym stroi,normalnie bym go zjadla. Beja dobry pomysl,ja tez robie kawke,bedziemy pic razem,smacznego!!!!!!!!!!!Kto jeszcze sie pisze na kawusie??????? Goba Ciebie nie zapraszam dla Ciebie kawy ani papierosa nie ma,no moze taka zbozowa Ci zafundujemy hehehhehe

Może i dobrze byłoby zostawić, ale dla drugiego dziecka chcę inny model bebecara, ze skrętnymi kołami, bo mam chory kręgosłup a to jest bardzo mocny, solidny wózek - a więc i ciężki - i jednak po 2-3h spacerze kręgosłup daje popalić, bo na każdym zakręcie trzeba wózek podnieść.

ho,ho jak fajnie gwarno :D Beja super że Krystianek taki grzeczny :) Ja też tak miałam z nowym aparatem :( ale kolerzanka mi ściągła program do pomniejszania fotek,bo ja to w życiu sama do tego bym nie doszła :( Kingusia mała zdolniacha z tym załatwianiem :) hanio,katrina goba he,he Eryczek też uwielbia szczoteczki do zębów :) kiedyś czytałam ten topik,jest świetny !! i kochana to żaden wstyd ! ja uwielbiam dzieci i zawsze wszystkim powtarzam,że bardzo bym chciała jeszcze jedno albo i nawet dwoje ;) surfitko ja za szczepionke płaciłam 220 zł a od narodzin dostał je 3. gratki dla Ninki za sprawy nocnikowe :) gosiek ja poproszę kawusie a za papieroska podziękuje ;) już 2 rok jak rzuciłam ten wstrętny nałóg. Fajnie że Kubuś ma takie długie włoski :) ja bym mu narazie włosków nie obcinała,bardzo podobają mi się chłopaki z dłuższymi włoskami :) Mój Oskar do 3 lat nosił długie tzn. takie do ramion włoski,wyglądał jak mała blondyneczka - a miał włoski bardzo ładne,gęste blond kręcone :) i tak jak u ciebie gosiek mylili go z dziewczynką :D agula oj :( a to dziewczynki nabroiły :( proszę przepis na sałatke Gyros Składniki: - 1 podwójna pierś kurczaka - 2-3 cebule - 3-4 ogórki konserwowe - 1 puszka kukurydzy - 1/2 główki kapusty pekińskiej - majonez - keczup - przyprawa "Gyros" - olej do smażenia Piersi kurczaka posypać dość mocno przyprawą "Gyros" i odstawić na kilka godzin do lodówki (nawet do 12 h). Następnie pokroić w niezbyt drobną kostkę (ja pokroiłam je jeszcze przed posypaniem przyprawą) i podsmażyć na oleju, odsączyć. Na tym samym oleju zeszklić pokrojoną w kostkę cebulę, wystudzić. Układać warstwami w przezroczystej salaterce: 1 - kurczak 2 - cebula 3 - warstwa ketchupu 4 - ogórki (pokrojone w kostkę) 5 - kukurydza (oczywiście odcedzona) 6 - warstwa majonezu (najlepiej ostrego) 7 - poszatkowana kapusta Tak przygotowaną sałatkę wstawić do lodówki na co najmniej 1 godzinę.

Zalapie sie jeszcze na kawke ? Ewcia , Gosiek widze ze marza sie wam dziewczynki ;) Ewcia dzieki za przepis ,dzis bede robic .Wlasnie rozmraza mi sie piers z indyka - chyba moze byc co ? Co do wspolnych zabaw , to moje dziewczyny ostatnio ladnie sie razem bawia ( tfu , tfu nie zapeszyc ) Kamila wymysla zabawy a Gabrysia jest zachwycona . Tylko co do bajek nie moga sie dogadac , bo K madal zakochana w ksiezniczkach a Gabi pokochala Bolka i Lolka . Cigle tylko lolo , lolo a najbardziej lubi odcinek jak sie kapia , smieje sie wtedy glosno i mowi : cici ( ze maja gole cycyki ;) ) To dziecko zaraz sie do igra ..... biega i skacze po kanapie , prosze , tlumacze i w tylek klapsa dostala a ona dalej to samo . Dpiero jak spadnie to sie nauczy ... :( Koncze , bo wlasnie stoi na lawie !!!!

he,he no agula ty dobrze wiesz,że ja bardzo chciałabym dziewczynke :) myślę że pierś z indyka też się nada,ja czasami robię tą sałakte z mięsa mielonego i nam również smakuje :) o kurde właśnie Eryk mi serek wywalił