Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

firank_a

15kg w dół do sylwestra

Polecane posty

dziewczyny nie poddawać się! samej też mi się nie będzie chcialo! nie robcie mi tego hehe!!! :)

:) ty jestes anula i tak chuda:( aja? szok ja od soboty znow zaczynam porzadne walki z sama soba

dzięki bogu nie mam żadnych słodyczy w domu, bo czasami napadnie mnie taaaaka ochota... zadowolę się jakimś serkiem homogenizowanym ale czasami to aż mnie nosi. Dzisiaj porządniejszy obiad był i sporo kanapeczek z chrupkiego pieczywa, do spania mi daleko więc jakiś serek pójdzie w ruch to rpzynjamniej 30min hulania, brzuszki i jakies ćwiczonka. Ale sukcesem jest chociaż to że dzięki temu że sie nie obżeramy to brzuch chcociaż nie taki wydęty i wypchany żarciem. NO chyba że litrami wody:P ttrzymamy się trzymamy!!! W ogóle doszłam do wniosku że w związku z otyłością w kraju minister zdrowia powinien nakazać oznaczanuia ile cały produkt ma kalorii w najbardziej widocznym miejscu. Dzięki Wam zaczęłam na to zwracać uwagę i własnym oczom uwiierzyć nie mogę. Tak jak na papierosach na opakowaniach wielkim drukiem na wierzchu na czerwono powinno być napisane co nam grozi:D

no a ja wczoraj dostałam okres ;( wrrrrr...juz wiem skad chec na słodycze...;/ zjadłam budyn czekoladowy i orzechy(!!!) ale narazie oprócz tego że źle się czuje to jest nawet oka...chociaz nie wiem czy sobie dzisiaj nie pozwole na więcej...

oj, malinkowe no nie ma nie ma, ale nie wymagaj wstawania o 7 rano :D Ja to dopiero śniadanie zjadłam :P Achhh nie ma to jak życie studenta:) Muszę chyba trochę rygorystczniej siebie traktować, zwracam uwagę bardzo na kaloryczność produktów, unikam słodkiego,a le mimo wszytsko za dużo jem, chyba muszę się troszeczkę zagłodzić. Normlanie to by wystarczyło mi takie ograniczanie jedzenia plus cwiczenia,ale mając na względzie zblizające się święta to trzeba się trochę spiąć. Może jak nam sie skurczą żoładki to tak się objadać nie będziemy:D Dzisiaj \'naukowy\" dzień, siedzenie w domu przy biurku, mam nadzieję że mnie nie zaciągnie do lodówki, już przygotowałam sobie soki, herbaty, wodę żeby czymś zapchać brzuszek:)

ja nie chodze... jest 2 kilo mniej przez ten tydzien :) NICK.......WIEK....WAGA STARTOWA....WZROST......ILE UBYLO...CEL firank_a....18............80...............167........ ....3....... ....65 mikołajka..28...........80.................169.......... ..?............65/60 AnulaPPP....18...........62...............ok 173............5................57/55 CarbonBlack..20..........?..................177......... ......?...........62 Dzastineskaa..19.......74.................167........... ....8.........59/62 miaui007....22............80................168......... ....................65 forbes.........19..........67................175........ ......0...............57 november.....21..........60................165.......... ....1,5.............53 An_Ge_l_.....19..........56.................157......... .....................46

malinkowa ja też boje sie tegomprzed okresem bo wtedy nie potrafię się powstrzymać ;( ale jeszcze nie czas o tym myślec :) poza tym widze że jakos dajemy radę :) ja dziś miałam pyszne warzywa, to juz 3 rodzaj jaki próbuję, ale te są palce lizać :D przynajmiej nie ciągnie tak bardzo do normalnego obiadku.... no i mam problm, firanka mnie chyba zrozumie. Jutro mój chłopak sobie umyslał wyżerkę :( piwo chipsy.... mówiłam już nie ale chyba mnie nie posłucha tym razem. zresztą co się dziwic jak zawsze odmawiam.

a ja sobie dzisiaj pozwoliłam na dużo więcej nic było w planie...ahhh ten okres ;( zawsze mi taki apetyt dopisuje,że szok!!! ;(

Gość kasinka 2347
czy mogłabym razem z wami:) to by pomogło mi sie zmotywować.... mam 20 lat 167 cm wzrostu i 57,5 kg;/ chciałabym sie pozbyć 5 kg;/ ja juz schudłam 10 kg. i przestałam sie odchudzać na 5 miesięcy;/

pewnie kasinka :) razem zawsze raźniej :) jak zrzuciłaś te 10 ?? no i jak teraz zamierzasz :) jakas konkretna dieta?

Gość kasinka 2347
dziękuje ślicznie:) przez 5 miesięcy mnie jadłam i więcej ruchu!!jakiś cudownych diet nie stosowałam;/ zero chleba, przestałam sie odchudzać bo byłam zmęczona już tym odchudzaniem ;/ teraz jak mi tak mało brakuje do szczęścia to nie mogę sie zmotywować;/ P.s jak chciało mi sie słodkiego to od czasu do czasu można sobie na to pozwolić tylko potem trzeba więcej poćwiczyć....

wow, jestem pełna podziwu, 5 miesięcy bez chleba i w ogóle wyrzeczeń... ehh :) no to jak juz tak niedużo brakuje to się uda :)

Gość kasinka 2347
teraz też już od wczoraj staram sie mniej jeść ;/ ale to i tak nie to co kiedyś ale już robie znowu sukces po 18 nic;/ herbatka jedynie lub woda , jak sie nie może wytrzymać to owoc:) dziś też już ćwiczyłam....jem dużo szpinaku , pomidorów, ogórków, buraczki :)nie jem mięsa bo nie lubię ,ryby owszem ale tylko zapiekane w piekarniku ,bez smażenia....

Gość kasinka 2347
wiesz dzięki temu ze sie ruszałam dużo oczywiście nie tylko bez chleba, na wszystko patrzyłam co ile kalorii ma, jadłam wszystko co odchudzone, mleko 0,5 mieszałam z wodą ... jak jadłam musli :)nie tak całkiem bez wyrzeczeń

Gość yyyyyyyyyyyy
ja mam 166 wzrostu i wazylam 55 ;/ a po miesiacu waze juz 48 :) a wszystko dzieki APTRIM :) goraco polecam a tak na marginesie moja ciocia wazyla 80 kg odchudzla sie przez 4 miesiace i teraz wazy 62 kg ale to za sprawa ADIPEKSU (oczywiscie brala zalecana dwake i robila dwu tyg przerwy i potem od nowa ) teraz dalej sie dochudza ale juz bez tego zmienila styl zycia i jedzenia chodzi 2 razy w tygoniu na aerobik i z tygodnia na tydzien widac efekty

nie tak całkiem ale jednak znacznie, skoro efekty były :) mi pozostal jeszcze tydzień i 2 dni diety a potem jeszcze trudniejsze czyli walka o utrzymanie wagi...

Gość kasinka 2347
no to nie wiem czy to tak dobrze w takim tępe , żeby tylko ci sie nie wróciło ..... ale jak to działa przeczyszczająco??

Gość kasinka 2347
anula ty ile ty już schudłaś i w jakim tępie??

odchudzam się od 5 listopada i ubyło mi 5 kilo. wiem że to szybko i że szybko może wrócić, ale potem chce nadal dbać o wagę i nie rzucić się na jedzenie. dieta dośc rygorystyczna i monotonna ale inaczej bym się nie zmobilizowała :O

Gość yyyyyyyyyyyy
aptrim -spala tłuszcz, zabija uczucie głodu ,powoduje uczucie sytosci, przyspieszja przemiane materii (sa to kapsułaki doustne) cena 42zl/opakowanie (to strcza na 30 dni kuracji ale mozna tez kupywac pojedyncze listki ok 7zl/szt ,jeden listek wystarcza na 2 i pol dnia kuracji) Adipeks- sa to tabletki nie legalne w polscemozna je kupic w czechach lub w internecie...sa na bazie amfetaminy..;/ dzialaja podobnie jak aptrim ,tylko ze jakby to nazwac ..."mocniej " te kapsulki z kolei sa dosc drozsze...nie orientuje sie ile moga kosztowac ale wydaje mi sie ze +/- 100 zl dwu tyg kuracja

yyyyyyyyyyyyy nie to forum. my się odchudzamy a nie szukamy jakichs tabletek.

Gość yyyyyyyyyyyy
skoro woilcie sie katowac...a pozatym nie kaze ich wam kupywac tylko polecilam a to jest roznica...powodzenia zycze

tylko wlasnie niewiem na czym lepiej sie skupic bieznia? rowerek? pas taki drgajacy?