Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabela_

Kosmetyki-która firma najlepsza?

Polecane posty

Gość Izabela_

Drogie dziewczyny!Powiedzcie mi,ktora firma produkujaca kolorowe kosmetyki jest godna polecenia,na ktora mozna naprawde liczyc??Z ktorych firm jestescie najbardziej zadowolone?

Musi być jedna firma? Ciężko wymienić bezkonkurencyjnie najlepszą ;) Każda ma jakiś dobry produkt. Ja np. lubię kosmetyki Essence, głównie chodzi mi o błyszczyki, kredki do brwi - rzeczy dobrej jakości, za niewielką cenę. Ale każda z nas ma inne potrzeby i - rzecz jasna - inne możliwości finansowe przy dokonywaniu zakupów kosmetycznych ;)

Gość Izabela_
To znaczy chodzi mi o jedna z lepszych firm produkujacych błyszczyki do ust,szminki,itp.

Aha ... Wobec tego polecam, abyś zajrzała na KWC na wizażu, tam bez problemu znajdziesz najwyżej ocenione pomadki i błyszczyki. Jest to o tyle dobre, że od razu możesz poczytać sobie opinie użytkowniczek i zorientować się jaka jest średnia ocen danego kosmetyku.

Gość sangria
hej jesli chodzi o kolorowe kosmetyki takie jak lakiery do paznokci, cienie do powiek, roze, pudry, kredki do oczu itp szczerze polecam firme Inglot, przetestowalam naprawde wiele kosmetykow od tych najdrozszych ( lancome, dior, vsl itp...) i musze przyznac ze wielokrotnie sie rozczarowalam... cena w zaden sposob nie jest adekwatna do jakosci... jesli chodzi o inglota, to uwazam ze jest to naprawde dobra firma i jej wyroby sa godne polecenia:) juz sama cena tych kosmetykow, (ktora moim zdaniem jest naprawde niska za tak dobre wyroby- co jest naprawde SWIETNE!!!!!) zacheca do ich przetestowania.

Gość bajk
polecam joko, mac, essence

Gość Oleńka234
Ja bardzo lubię Sally hansen ...