Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axyee

Wpadlam z facetem po 2 miesiacah chodzenia, pomocy

Polecane posty

Gość ale numer wam wyszedł
a ja znam taką,która na pierwszej dyskotece poszła z gościem,zaliczyła wpadkę-i wyszła za niego za maż:P:P:P:P To dopiero sztuka!!!!!!!!!!!!

\"zrobilo sie zenujaco bo niektorzy chcac z godnoscia zakonczyc dyskusje zaczynaja snuc fantazyjne ataki fu!\" a jednak zdobyłas sie na samokrytyke - gratuluje

Gość herbaciane roze
komiczne chodziles do przedszkola? bo poziom jest juz ten przepraszam ze zbrukalam ci nicka bo sama nie mam czarnego wroc jutro jako "przygnebiony 34" i bedzie ok albo jako "macho 34" tu mozna wszytsko

Gość herbaciane roze
komiczne skoncz z projekcja ja mam swietny humor szczerosc nie zawsze oznacza agresje. moze wchowales sie wsrod ludzi zaklamanych ktorych na szczerosc stac tylko w sytuacjach podbramkowych emocjonalnie ale dla mnie to chleb powszedni porzuc stereotypy free your mind

masz swietny humor, bo obrzucanie błotem facetów w takowy Cie wprowadza... oraz pomaga zwalczyć frustracje bycia samotną... bo przeciez nie bedziesz golic nog dla faceta :)

Gość herbaciane roze
juz naprawde ktorys raz kafe przekonuje mnie, ze dla was taka otwarta wymiana pogladow utozsamiana jest z agresja za kazdym razem mnie to szokuje komiczne - naprawde to kwestia mentalnosci. ja w ogole nie jestem na ciebie zla. przeciwnie -czuje do ciebie sympatie choc uwazam ze troche zadufales sie w sobie i w amoku skrajnosci czasami posuwasz sie w absurdach za daleko chcesz grac macho? jest jeszcze rzeczywistoc poza ekranem

ale ja tez nie jestem na Ciebie zły nie wiem jak mozna zdenerwowac sie wymianą poglądów na necie... po prostu neguje Twoja wizje swiata - w tym sie nie zgodzimy, ale nie zmienia faktu, że moze moglbym z toba isc na piwko i znow to przedyskutowac... :) ja sie nie obrazam za odmienne poglady oraz za ostre texty - dlatego sam tez takowe pisze

Gość herbaciane roze
komiczne nie pisalam zeby nie golic nog pisalam, ze kobiety uwazaja ze robienie tego przy facecie jest zniechceaniem go do sieibie szczerze mowiac jest to kwestia pewnosci siebie

Gość herbaciane roze
komiczne ja nie pije piwka ;)

Gość herbaciane roze
wylacznie trucizne by pozniej ten jad wylewac na forum ;)

Gość herbaciane roze
komiczne ja nigdzie nie zapraszam facetow doprawdy brzydze sie feminizmem!

to zescie babie pomogli :) (nie chodzi mi o pierwsze strony, bo byly w miare adekwatne akurat), ale teraz bidna to wsio przeczyta z mysla - wszystkie posty dotycza tego , co ja mam zrobic - a tu lipa :D a laska powinna pogadac z facetem , bo z powodu tego, iz obawia sie jego reakcji od razu walic skrobanke , to troche niemadre

Gość herbaciane roze
berenka ja juz sie raz zaangazowalam w dlugi topik o podbramkowej ciazy zreszta komiczne tez tam byl wypalily mnie juz cudze podbramkowe ciaze niech te kobitki zaloza klub i dyskutuja razem

no w pierniki tego tutaj - kazda laska z takowym problemem powinna go googlowac a jesli jej zalezy na opinii inych kafeterianek , to powinna googlowac jak powyzej + kafeteria , bo nic nikt tu nowego zadnej nie napisze i predzej czy pozniej urodzi sie inny temat na jej topicu - proste i nieskomplikowane

herbacianko - aż tak Cie przyciągam? :) że nawet do topika \"wypalonego tematu\" wpadłaś? :)

zapomnialam dodac, iz powinna to zrobic ta laska , ktora za bardzo pojecia o swiecie nie ma - sorry - autorko topicu , ale takie sa fakty i o tym , a nie o czyms innym , swiadczy twoj temat powodzenia - tak czy srak :)

Gość herbaciane roze
no widzisz komiczne inni okresliliby to tak, ze sie wszedzie panoszysz ;) na haris tez non stop wpadam ;) taki jest przywilej osoby bez czarneo nicka, ze wie, z kim rozmawia a wy nie wiecie

Nie dawaj dupy,jeżeli nie jesteś zabezpieczoan.Facet to prymityw.W dosłownym tego słowa znaczeniu.za takich tzreba niestety myśleć.Trzeba było sobie znaleźć inną odskocznię.

Gość powiedzialas mu
?????????