Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demi moooooor

Odpowiedz mojego faceta

Polecane posty

Gość demi moooooor
odezwał sie

Gość demi moooooor
i zaczyna sie tłumaczyc

Gość i co powiedział
pewnie, że świetnie się bawi?

Gość i co powiedział
powiedz, że nie chce Ci się z nim rozmawiać, bo jesteś zajęta i żeby skontaktował się z Tobą poźniej;p

Gość demi moooooor
tłumaczy sie ze ja to zle odebrałam

Gość i co powiedział
znów robi Ci wodę z mózgu

Gość i co powiedział
Chyba bez sensu się wdawać w takie dyskusje, od zręcznie Tobą manipuluje... Siedzi nad morzem i się bawi... Powiedz, że masz teraz ważniejsze sprawy niż z nim rozmawiać:)

Gość i co powiedział
"Ty to źle odebrałaś" - znów Twoja wina, a on jest niewinny

Gość demi po co odebrałaś
? przecież radziliśmy Ci, zeby zarzucić ignor, ja tez mialam takiego mocnego w gebie ale szybko mi przeszlo, Ty widac musisz wiecej pocierpiec, pamietaj ze drani slowa nic nie kosztuja, licza sie czyny!

chodzilo mi o to,z e jak dran to slowa slowa slowa... jak to sie mowi a naprawde pomysl o tym co on ROBI, nie co MOWI

Gość i co powiedział
moja poprzedniczka ma race: on nie zasługuje na to, żeby z Tobą teraz rozmawiać i się tłumaczyć. Niech wpadnie z kwiatkami jeśli mu zależy, nie brnij w tą rozmowę

Gość demi moooooor
zablokowałam go koniec

Gość i co powiedział
ale co takiego CI powiedział, że go zablokowałaś? nie ma co się obrażać i tak pokazowo... trzeba z klasą, po prostu grzecznie, sory nie mam dla ciebie czasu itp

to niezłe, nawet nie mógł zadzwonić tylko na GG "łaskawie" się odezwał niech spada, dobrze zrobiłaś! a teraz uśmiechaj się do ludzi wokól. może dostrzeżesz tam jakiegoś porządnego męzczyznę, przyszłego partnera

Gość i co powiedział
pewnie i tak go niedługo odblokujesz chociażby po to, zeby sprawdzić, czy znowu siedzi na gg:/

mozliwe, nie ma jednego łatwego cięcia, ale już pierwszy krok zrobiła, a jak ją facet kocha to teraz będzie walczył, jezeli nie to i tak zadna strata

tzn nie chodzi mi o to, ze walczył to mówił to co dotychczas, nie wiem, moze będzie przez dłuższy czas próbował coś naprawić, chociaż w sumie Demi nie powinna łatwo wybaczyć

Pamiętaj, że musisz chronić siebie przede wszystkim, miłość tak, ale równiez do siebie... nawet jak Ci będzie ciężko to wszystko minie, podobne sytuacje przechodziło wielu z nas, co moze nie pociesza, ale przecież wszyscy mówia, że czas naprawdę leczy rany

to nie koniec demi! to dopiero poczatek! nie poddawaj sie, naprawde warto przejsc przez ten trudny czas! uwolnic sie od gnoja. tylko badz konsekwetna, a wygrasz! Jeden wieczor nie czyni wygranej, masz byc konsekwetna i dzis, i jutro, i juz do konca swiata jesli chodzi o tego skurvysyna! TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE!

Gość demi moooooor
dziękuje wam wszystkim po zablokowaniu na gg ......dzwonił...pogadalismy troszke ale krótko, własciwie to on cos tam niby usiłował sie wytłumaczyc....a potem dlaczego jestem taka zimna powiedziałam ze nie chce sie z nim spotykac ani rozmawiac i sie rozłączyłam a teraz dostaje smsy....z przeprosinami ale wyłaczyłam tel i ide spac...musze odpoczac a jutro jakos poprawic humor moze na zakupach ;)

Gość aroma
Demi , mam nadzieje, ze podjełaś już decyzję. Ten tekst, ze źle go odebrałas, ze nie rozumiesz.... oni często tak sie tłumacza- mój niestety też. Nie rozmawiaj z nim dopóki nie wróci i nie przyjdzie do Ciebie. Moim zdaniem powinnaś mu to powiedzieć na spokojnie, ze zrywasz. Konkrety sie liczą, ale nie możesz go zwodzic, nie odbierać telefonów. Powiedz: porozmawaimy jak wrócisz, bo to nie jest rozmowa na telefon. A jak przyjdzie to po prostu powiedz, ze ten jego wyjazd uzmysłowił Ci, ze ten związek nie miał i nie ma szans i po co sobie nawzajem głowę zawracać.

Gość aurelia355
od razu masz lepszy humor jak on sie prosi i lata za Tobą :P to dowartościowuje pewnie on wczesniej był dumny z samego siebie że Cie tak załatwił a teraz zonk bo Ty sie zabawiłaś hihi fajnie byc zołzą :P jak poczul sie zagrozony to od razu za Toba lata :P

Gość aurelia355
a ja mam dzis straszna noc mam okres wszystko jest bez sensu boje sie zmian nie wiem jaka isc droga :( zwątpilam we we wszystko dziś :( nawet mi zakupy nie pomoga :/

Gość demi moooooor
ojjjj znam ten ból...własnie na dniach mam dostać okres i tez mnie juz wszystko boli :( ale byłam dzis na zakupach i kupiłam kozaki takie jakie mi sie podobały i nie drogo wiec troszeczke mam lepszy humor ;) w nocy dostałam smsa od kolegi tzn to jest nasz wspólny kolega mojego faceta i mój....napisał cos ze juz niedługo bede sie z X musiała męczyć....nie zrozumiałam tego :( napisałam mu co to znaczy ale on teraz milczy a ja nie wiem co jest grane:(

Gość kaaaasiaaa
X to może znaczyć ex, np ex-facet???

Gość wypowiadająca się wcześniej
Demi, tak trzymaj... dobrze radzi aroma, własnie ten jego wyjazd bez Ciebie powinien byc ostatecznym argumentem w decyzji, którą podejmiesz i mu oznjmisz A zakupy bardzo porawiają kobiecie naastrój, mój związek sie skończył ponad rok temu i od teo czas kupiłam tyle fantastycznyc rzeczy, ze chyba wystarczy na następne pięc lat, no i będę super wyglądać kiedy pojawi się ten własciwy :-)

napisałam X zeby nie pisac jego imienia teraz pewnie jest w drodze powrotnej.... mi zakupy swietnie poprawiaja nastrój ale teraz bedą tez zakupy inne...jakies moze meble albo ława do pokoju albo cos w tym stylu...ciuchy tez ale własnie takie jak mi sie podobają....podstawowe rzeczy jak buty, kurtka, płaszcz czy dzinsy lubie takie klasyczne ( co nie znaczy ze bardzo proste) a do tego rózne bluzeczki czy sweterki, torebki, dodatki....a nie tylko super modne, szałowe i wystrzałowe ciuchy jakie lubi X...a potem nie mam w czym isc do pracy czy na uczelnie....nienawidze jak mi ktos cos doradza w zakupach ;) nie wiem czy on sie teraz bedzie odzywał...

Gość kaaaasiaaa
jak się nie odezwie, to przynajmniej będziesz wiedziała, że już wszystko jasne i problem z głowy...

no i długo nie musiałam czekać na odzew.....dostałam smsa \" Myślisz, ze jestes taka ładna jak Ci sie wydaje? nie wiem jak mogłem dotykac takie obrzydliwe ciało. Nikogo juz nie znajdziesz i nigdy z nikim nie bedziesz\" :( :( :( :( :( chyba ide sie upic......