Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mexa26

TEST - 2 kreska ledwo widoczna po 10 minutach.

Polecane posty

Gość muszę CIę zmartwić
ja też dalej czekam na @, a w jaki sposób mierzy się tą temperaturę ?? w pochwie zwykłym termometrem czy normalnie??

Gość Mexa26
ja mierze w pochwie elektronicznym zawsze rano

Gość Mexa26
hej.dzis 38dc temp 37,4 .

Gość Mexa26
agnestia a jaki oprocz tego mialas najdluzszy cykl;? ja 29dni.

Oj u mnie to bywało różnie, w czerwcu odstawiłam yasmin i po jego odstawieniu cykl 42 dni...

mexa26, dlaczego nie pójdziesz po inny test? może zrobią ci dzisiaj betę?

Gość Mexa26
ferry ostatnio wczoraj robilam test i tez jedna kreska zrobilam ich juz chyba z 10 a na bete jestem umowiona w poniedzialek.

Gość Mexa26
jedna kreska a po kilkunastu minutach 2 kreski z tym ze ta druga slabo widoczna jest.

Gość Mexa26
podnosze ,moze jeszcze ktos sie wpowie na ten temat . kto tak mial? co bylo przyczyna? braku @???

Ja tak mialam. Druga kreska widoczna po czasie i w ciazy niestety nie jestem. Idz do ginekologa lub najlepiej zrob bhcg i bedziesz pewna na 100%

gos82 - Jaki test robiłaś?? Ja robiłam bobo-test strumieniowy z czułością 10mlU/ml i obawiam się że to może być jakiś feler... :-(

Wiesz to bylo juz miesiac temu i nie pamietam niestety, ale @ nie mialam dlugo, bo prawie trzy miesiace, i dopiero luteina mi pomogla:)

Moze lepiej sie od razu nie nastawiac? Zrob bete i bedziesz pewna:) Przeciez lesli jestes w ciazy to nic juz tego nie zmieni:)

Gość Mexa26
gos a wczesniej spozniala Ci sie juz @ czy raczej mialas regularne? bo ja zawsze mialam regularne a teraz spoznia mi sie juz 9 dzien... co jest?

mialam regularnie co ok 35 dni, wiec tez nie wiedzialam co sie dzieje, nawet juz zapomnialam jak to jest miec @, ale niestety sie nie udalo...

Gość Mexa26
a co bylo przyczyna braku @? pewnie wiesz?

co dziwne gin nie skierowal mnie na badani hormonalne, chociarz ja chcialam, wiem ze powinnam zmienic gina. Wczesniej dostalam skierowanie na usg i bhcg wlasnie aby potwierdzic lub wykluczyc ciaze. teraz lykam luteine, chociarz nie wiem czy powinnam ja brac bez badan:O Radze zrobic bete, bedziesz pewna a tak to sie tylko martwisz, co tez moze powodowac, ze @ sie nie pojawia.

Ja robiłam te pierwsze testy gdzieś tydzień po spodziewanym terminie miesiączki. Trzeci, na którym wyszła druga kreska od razu, był robiony ze dwa dni później.

dziewczyny ja myślę, że grubość kreski na teście nie jest az tak ważna! w pierwszej ciązy dopiero gdzieś po dwóch tygodniach po niedostaniu @ test wyszedł mi pozytywny!wczęsniejsze testy ujemne :( ciąża okazała się pustym jajem płodowym! w drugiej ciąży test robiony w dniu spodziewanej @ wieczorem od razu wyszedł pozytywny! jak ja się cieszyłam! niestety to też było puste jajo :( więc moim zdaniem nie ma co się sugerować grubością kreski! natomiast pisało, że kreska powinna się pojawić w przeciągu 3 - 5 minut!później wynik jest nieważny! robiłam test w Anglii więc nie pamiętam nazwy! coś na \"c\" się zaczynał! dziewczyny wierzę, że u Was to piękna, zdrowa ciąża :D i będę zaglądała, żeby zobaczyć jak się sprawy mają :D

Gość muszę CIę zmartwić
Mexa26 - ja też nie wytrzymałam i zrobiłam sobie dziś test i mam tak samo jak Ty, na początku nic, a po kilku minutach 2 kreska b. słaba :( , jutro rano zrobię jeszcze jeden test :(

Ja postanowiłam że nie zrobię już testu tylko poczekam do wizyty (którą mam w środę), ale nie wiem czy wytrzymam :-P Wiecie jak to jest :-)

Gość muszę CIę zmartwić
następny test taki sam :( w czwartek mam wizytę już teraz też zaczekam, ale się boję :(

Gość Ola1979
Witajcie Dziewczyny, Moze i mi pomożecie... Przeważnie okres mam regularnie miedzy 18-21 każdego miesiąca. 18-tego października miałam przez trzy dni lekkie plamienia brązowe i na tym koniec. Robiłam już dwa testy - pierwszej firmy nie pamietam drugi Quick dwa dni temu i wyszły negatywne. Dodam, że 1,5 miesiąca temu zmarła mi babcia, druga jest cięzko chora tak więc stresu i płaczu w ostatnim czasie mi nie brakuje. Co myslicie?

Gość muszę CIę zmartwić
myślę, że sama sobie odpowiedziałaś na to pytanie Olu :) moim zdaniem to wina stresu, ale lepiej na wszelki wypadek poczekaj do terminu następnego @, a jak będzie coś nie tak, to idź do gina, jak zmarła moja mama nie miałam okresu przez 3 m-ce, a potem wszystko z pomocą lekarza się wyregulowało

Gość Mexa26
podnosze :D

test ciążowy odczytany po 10 minutach jest nieważny. Należy odczytać po 3 minutach, jak to przeważnie jest napisane w instrukcji. Może lepiej bHCG zrób?

Gość muszę CIę zmartwić
a może jeszcze któraś z Was tak miała, że test ciążowy 10 po spodziewanym @ był negatywny (albo druga kresa b. słaba), a wyszła z tego zdrowa dzidzia ;) dajcie trochę nadziei...

Hej dziewczyny ja tez mialam slaba druga kreske,a teraz mam synka, takze sie nie martwcie,bedzie dobrze :D poprostu ta kreska nie zawsze na poczatku ciazy jest bardzo wyrazna. Pozdrawiam