Adrianna1987 0 Napisano Listopad 4, 2007 Witam. Wiem ze to pytanie pojawia się dość często ale musze sie Was spytac dokladnie jak to jest z tym płynem ejakulacyjnym wydzielanym przez mego faceta. pare dni temu uprawiałam z moim chlopakiem ostry peting. Jego dłonie miały kontakt z omawianym płynem. nie były co prawda mokre, gdyz nie wydziela sie jego az tak duzo ale w kazdym razie włozył do mojej pochu palce na którym znajdowała się ta ciecz. Czy po takim czyms jest mozliwe, ze zaszłam w ciąże. Podkresle ze dni były płodne....;/ co najbardziej wzbudza moje obawy z góry dziękuję za wasze przypuszczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estel87 0 Napisano Listopad 4, 2007 witaj! w płynie ejakulacyjnym podobno sa plemniki, czyli jakieś zagrożenie jest, ale nie chce ciebie denerwować bo to jest straszne. Jak wszystko bedzie dobrze, to może zastanówcie się nad jakąś antykoncepcją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estel87 0 Napisano Listopad 4, 2007 aaaa test ciążowy potwierdzi twoje wątpliwości. Ale jak piszesz że to były twoje dni płodne to zwiększają sie twoje szanse na ciąże. trzymam kciuki żeby było wszystko ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yhy 0 Napisano Listopad 4, 2007 w tym płynie znajduje się taka ilość plemników która jest zdolna do zapłodnienia...jeśli na palcach wprowadził ten płyn do twojej pochwy to jest możliwe zapłodnienie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adrianna1987 0 Napisano Listopad 4, 2007 ;/ no to teraz jestem zaniepokojona. zdarzenie miało miejsce okolo 25 godzin temu. czy moge kupic tabletki \" antywpadkowe \" bez recepty? czy konieczna jest wizyta u ginekologa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estel87 0 Napisano Listopad 4, 2007 Możesz spróbować w aptece poprosić o tabsy 72h i potem donieść recepte. Ale nie wiem czy to wyjdzie,spróbuj. w razie czego umów sie jeszcze jak najszybciej na wizyte u gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yhy 0 Napisano Listopad 4, 2007 bez recepty na pewno nie dostaniesz...nie musisz iść do ginekologa...możesz iść na pogotowie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adrianna1987 0 Napisano Listopad 4, 2007 dzieki dziewczyny :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość feber55 Napisano Listopad 7, 2007 Dziewczyny gdyby tak łatwo zachodziło sie w ciąże...jeszcze poprzez palce...jest bardzo małe prawdopodobienstwo że jestes w ciązy, plemnik potrzebuje odpowiedniego środowiska zeby przetrwac,a na palcu to juz wogóle, nie masz obaw zeby sie stresowac, pozdraiam cieplutko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach