Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UPpodnoszeUP

MAM 40DNI NA POPRAWE SYLWETKI

Polecane posty

moze ja tez sie powinnam skusic na jakies \"wspomagacze\"?? hmmmm ja dzis zjadlam jajecznice, ciemna bagietke i platki ryzowe z mlekiem, acha i jeszcze kawe latte (80 kcal ;) ) wiec jak narazie nei jest zle w tym tygodniu chce miec stala 7 z przodu :)

u mnie tez ok nawet,ale zjadlam na sniadanie 3kromki z maslem i mleko 2,%a pozniej na obiad warzywa z mieskiem i kolacja 2jabluszka:)

a wiec dzis zjadlam na sniadanko 2kromeczki ciemnego chleba z 1serem zoltym druga z bialym turkiem i pomidorem.W szkole buleczke a teraz przygotowuje sobie warzywa na patelnie.Potem jakis owoc i lekka kolacje jesli wszystko mi sie uda tak jak na dzis zaplanowalam bede z siebie zadowolona

dziewczynki co jest z wami czemu sie nie odzywacie?mamy sie motywowac ;) czekam na wasze podsumowanka :):):)

moje wczorajsze podsumowanie: bagietka z serkiem, kanapka z kurczakiem, miseczka bigosu, kawa hmmm mysle ze kalorii duzo ponad tysiac ale coz... dzis nowy dzien i wlasnie ide sobie zjesc jakies lekkie sniadanie :)

a wlasnei zapomnialam cwiczylam wczoraj pol godziny a to jak u mnie duzy sukces ;)

no ja nie mam za ciekawych wiadomosci...wczoraj bylam na zakupach z moimi frendziami i mnie namowily na tortille :(:(:( potem do wieczora juz nic nie jadlam ale i tak jestem zla ze sie zlamalam ;/ a w nocy przeboje zoladkowe i zasnelam dopiero nad ranem ... heh przynajmiej sie zrazilam do fast foodow ;) dzis oczywiscie wracam na wlasciwa droge ;)