Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WladcaWzgorkaWenus

I Najpiekniejsza Kobieta Nie Wszedzie Pachnie

Polecane posty

Gość ZW
Wszystkiego nanjnajnaj w Nowym Roku

Gość kobieta ginekolog
autor masz coś z głową, wykąp się, idź na imprezę i po 3h pomacaj swoją "truskawkę" a poczujesz zapach zbliżony to panny którą zmacałeś, to jest normalne - pot człowieka najbardziej daje się we znaki w częściach intymnych człowieka! widocznie jesteś młodym niedoświadczonym chłopakiem ... dlatego seks jest najprzyjemniejszy po kąpieli :-) POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Gość Huligan Luzkowy
Moj kutasik niesmierdzi nawet gdybym sie dluzej niekapal, ja nosze mojego z podwinietym naskurkiem i dzieki temu tam sie niema co zbierac po oddawaniu moczu i tez niesmierdzi :) Okei zycze pachnacych przezyc

Gość Huligan Luzkowy
Ale nie ma nic za darmo. Smród spod paszek i zza uszu rekompensuje brak fiutkowego aromatu:)

Blond Wamp Bystry Julku Reno1965 i inni:) Wszystkim wam zycze wspanialego 2008smego oby wam nigdy usmiech z ust niezszedl i powodzenie u plci przeciwnej nieustawalo;) Pozdrawiam

Gość WladcaWzgorkaWenus
Hey wszystkim odwiedzajacym ta strone :) No niespodziewalem sie tylu odwiedzin, Moze sie niezadolkadnie wyrazilem w tekscie glownym ale tak mniejwiecej bylo a czy to 3 godz. czy wiecej albo mniej chodzi sam fakt ze jaka by niebyla sliczna dziewczyna to i ona niewszedzie slicznie pachnie hohoho oczywiscie po kapieli to nic tylko palce i .......... lizac hehehe No fajnie , zycze wszystkim dobrego roku i powodzenia u kobiet a Kobieta u menszczyzn

Gość CzarnoBialy
Oco tu w koncu chodzi? jak ci staje po powachaniu to jest chyba dobrze

Gość WWWenus
No tak, jak stoji to jest wszystko wlacznie z zapachem obojetnie , no - dopuki niepachnie az tak ze smierdzi, bo smrod jest Katem kazdego stojaka, chyba ze ktos lubi :)

Gość WWWarginy
ladnie hehehe juz 400 wpisow

Gość HuliganLuzkowy
cos marnie tu dzisiaj

huligan- no wlasnie...to co mialo być wewn tutaj nie bardzo jest;) Heelllo Julku, Zaklinaczu Reno cmok dla Was:)

HHHHhhhheeeeyyyy BLOOOooondi witaj , Jak wskoczylas w Nowy Rok , mam nadzieje ze bedzie dla Ciebie wspanialym rokiem obfitym w zdrowie i powodzenie Okitoki do potem milego i usmiechu pelnego dzionka

Gość Z.W.
Okitoki , nic sie niedzieje , Zycze milego popoludnia

Gość 123789
Tamari a ty czego uzywasz?

Gość Siemanek
Jak to jest z tymi zapachami, ktore kobiety w jakim wieku jak pachna, dojzale lepiej niz mlode czy na odwrot

Gość Kutasikwielki
hallOOOOoooooooo

Gość ZuziaodJuzia
Ja wszedzie pachne ty cwelu, a jak ci jakas smierdzi to se wsad palec w d... i powachaj ;) zaraz zmienisz zdanie i bedziesz ja lizac jak loda malinowego:)

to prowokacja ściemnia facet a wy mu wierzycie niektórzy, no napewno na parkiecie mu dała, do tego jeszcze podała mu swoje wymiary albo on ma w oczach wage,a pozatym wątpie żeby taka ładna i zadbana się nie myła i śmierdziala

ale fiutu też śmierdzą jak czasem się koles spoci albo dokładnie nie wymyje

Gość W-W-W
hei 23aszia masz racje , to tylko tak by bylo o czym klikac hihi a kutasy tez smierda szczegulnie jak duzo sikaja a skorki niedzwigaja do lania, ja nosze mja podwinieta i mam spo ze smrodem hihi prawie jak brzezany a nie muzulman

Pewien dobze wygladajacy bogaty troche rozbestwiony przez Zycie Facet szuka jakiejs brudnej nieczystej zaniedbanej Kobiety! idzie do burdelu i pyta czy tu takie pracuja, Puffmama kiwie glowa ze nie i jej bardzo przykro , ale musi gdzieindziej zapytac, no to facet pyta na ulicy taka jedna co pod latarnia pracuje czy niezna jakiejs brudnej smierdzacej Dziwki, ta tez niewie gdzie mozna takowa spotkac, wkoncu one musza dbac o chigiene, to facet poszedl dalej, ale pochwili dziewcze wola faceta i mu mowi ze w jednej bramie kolo Baru Targowego tam czesto spi taka jedna stara bezdomna, czesto na nia jakis pijany chlop nasika bo jej niewidac po ciemku w bramie, tam ma isc isie rozejzec, moze ja spotka hihihi, Gosc poszedl i szukal jakis czas i w koncu ja zaowazyl lezaca na ziemi poowijana jakimis kartonami i szmatami , wkolo niej byla straszna atmoswera, ciemnosc i smrod w powietrzu , facet z usmiechem na ustach schyla sie nad prawie ze zwlokami kobiecymi i ja szturcha zeby ja obudic, po jakims dluzszym czasie sie dziewcze ocknelo, ziewnela takim smrodem z bezzebnych ust ze lepiej by bylo nos swini w D wsadzic, ale nic facet sie ucieszyl ze sie wkoncu ocknela i pyta ja czy ma ochote z nim na sex, ona tak na niego spoglada i mowi , chlopcze! ja mam juz 73lata co ty chcesz od takiej starej bezdomnej baby, On na to, chce sie z toba kochac i ci zaplace 1000$ mowi do niej, na to kobieta okey czemu nie taki sliczny facet cooooo mi tam, Facejt ja rozebral , zaczol piescic jak pieknie pomarszczone i zalatujace zgnilizna cialo , caluje jej bezzebne usta i sie zabral po chwili za lizanie jej juuuuzzzz daaawno niemytej cipci hihih:) Ona mu jakos ostatkiem sily zazucila nogi na szyje a on sie rozkoszowal hehehe;) UUuuuueeeee po chwili wola z pomiedzy nog Puuusc Puuusc - Ona bieze nogi nabok bo myslale ze chlop sie dusi a on Nie! nie! nie! Puuuuusssssc Bakaaaaaa hihihi

Gość LuzkowyHuligan
Fajne, takiej wlasnie szukam :)

Gość Powaznie myslacy
Normalnie tez mialem takie przezycie , ale dlamnie to byl odlot jak poczolem, ;) zadzialalo jak wiagra:)