Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WladcaWzgorkaWenus

I Najpiekniejsza Kobieta Nie Wszedzie Pachnie

Polecane posty

Gość spokojnie czekaj
stara ,młoda -niewazne -mogłaby zadbac o higiene,jak Ty jako mąz to znosisz ?:o

Gość spokojnie czekaj
ano chyba że tak,pzdr🖐️

Gość A ja nigdy...
bym nie poszła z nowo poznanym faceten na numerek nie podmyta, zawsze jest sposób na odświeżenie się nawet na dyskotece można sie szybciutko podmyć tak że nikt tego nie zauważy bo w damskiej torebce zawsze śię coś znajdzie przydatnego(jakieś wilgotne husteczki,antyperspirant itp+woda w toalecie i po rybach nie bedzie śladu a raczej smrodu hehehe) i choćbym nie wiem jak bardzo było na faceta napalona to z pewnością nie dałabym mu pretekstu na obsmarowanie mnie w tym topiku że coś mi waniało rybą. Dziewczyny troche samokątroli(np ide nosek przypudrować i zaraz wracam) i nikt tu podobnych sytuacji jak autor nie napisze !

Hey \"a ja nigdy\" Noooo to mnie cieszy ze dbasz o higiene swoja i uczucia partnera, Ja lubie gdy dziewczyna jest czysta, sa oczywiscie i tacy faceci co dopiero sie biora z bzykanie jak dziewczyna sie przez tydzien nie kapie , ale to chyba sa wyjatki, ja lubie gdy pachnie kobieta, Okey milego i swiezego dzionka Ci zycze:)

Gość 80 latka
Zapach kobiety jak i mężczyzny załeży pomimo , że często sie myją--- OD: 1. emocji- tchórze maja nie miły zapach 2.nierzadu ,ci którzy go uprawiaja ,maja sfore zarazków i chłopaki i dziewczyny 3.Pokarmu -najładniej cali pachniemy gdy jemy banany owoce warzywa miody itp mięso długo trawimy i ono gnije! 4.napoi- alkohol i papierosy jako ,ze składamy sie z około 80 % wody powoduja ,ze śmierdzimy jak beczka piwa w której pływaja pety! Miłych pachnacych pocałunków.;-) Doświadczona ;-)

Jasne ze sobie myslimy na temat zapachow, w koncu to jest jedno z najwazniejszych powodow dla ktorych z kims jestesmy czy nie, to jest tak juz od czasow Jaskinowcow, i kazdy z nas lubi inny zapach :)

Gość mam to w nosie
j.w

Gość Eryk69
Ty masz to w nosie a ja lubie miec w d.u.p.i.e. :)

Gość JuzefTrombala
Dama mego serca pachnie zawsze a najladniej pachnie godzinke po kapieli i po jednym siusianiu, sama przyjemnosc w 100% jej cipeczka sie pobawic i polizac , polecam innym

jak wiem, ze bede miala zajęcia do późna, nie bedzie mnie poza domem cały dzień, gdy spotykam sie z moim facetem- zawsze przy sobie mam chusteczki do higieny intymnej i po problemie. To samo jak mam dyżur w pogotowiu albo praktyki 12 h w szpitalu ( pozdrawiam Ivanke :) ) Poza tym w większosci szpitali, pogotowiach są lazienki dla personelu nawet z kabinami prysznicowymi...są zamkniete na klucz, czesto ladne i czyste...CHCIEĆ TO UMIEĆ:) I chociaż nie należę do kobiet, które mają problem z silnym, mocnym zapachem i długo jestem swieża ( a to w duzej mierze zalezy od organizmu ), ale mimo wszystko mam 120% pewności...Zeby nigdy nie być "gwiazdą" takich topików;/ OCZYWISCIE JEST JESZCZE COŚ TAKIEGO JAK WKLADKI :) To tak samo jak z poceniem sie- ja w 40 C upale pocę się jak bo lekkim wysiłku a sa ludzie, którym pot leci ciurkiem... Poza tym z tego co zauwazyłam, to nie kazda kobieta po siusianiu sie podciera...to też swoja drogą jest obleśne.... No ale każdy dba o siebie tak jak go tego nauczono i jak komu co odpowiada.... A ta panna z dyskoteki, daje się macać po 2 h ( nie ma oporów ) to tym bardziej powinna nosić chusteczki...i powinna wyznawać zasadę "myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny" to powinno być dla niej motto zyciowe....:/

Heyy Ivanko ,kliknij do mnie:) Blond Wamp , jezeli jest tak jak klikasz to brawa dla Ciebie za dobre wychowanie, ja tez dbam o czystosc malego mego , i nauczylem znaczy musialem sie przyzwyczaic nosc go bez czapki , znaczy czapka jest podwinieta tak ze glowka jest wolna i problem z zasmierdzaniem sie zniknol jak reka odjol Pozdrawiam:)

Oj Miss Wamp.. mam pytania która mnie nurtuje.. czy personel szpitalne nosi coś pod tych spodenki? Myt czy fakt? Spotkałem ostatnio słodką.. bardzo słodką pielęgniarką.. czy stażystą.. i mimo mojego bardzo wnikliwe wzrok.. nie zauważyłem tam żadne ślady gumki.. nic.. Wiem że nie związane zapachami ale.. cóż. Pytam wykwalifikowaną osobą..

a może miała bielizne bezszwową;) wtedy jej nie widać:) Na praktykach muszę nosić spodnice, w pogotowiu zielone spodnie...i zawsze mam majtki...dodam...pachnące czerwonym silanem hhahaha;) Zaklinaczu Waginy ( hehe ) nie miałabym powodu, aby pisać nieprawdę....wolę po siusianiu podetrzeć się chusteczką, ktora nie tylko ładnie pachnie, ale również pielegnuje te okolice, niz zwyklym papierem...najtansze chusteczki w promocji kosztują nawet 3 zl, wiec chyba mi nikt nie powie, ze to jest drogi interes- ja uzywam z carefree i są super;) a i cena 9.90 nie jest straszna... Ktoś tu pisal na początku, ze facetom nie smakuje cipka zaraz po umyciu...no cóż...slyszałam to już od wielu facetów, ze smak podnieconej jest po prostu...bardziej podniecajacy...ale ten zapach nie ma nic wspolnego z zapachem potu, mastki ( tak tak Panie tez ją wytwarzają ) i ( muszę to napisać bleee ) kilkugodzinnego śluzu przyklejonego do majtek....trzeba te dwie rzeczy umiec rozrózniać;)

Bezszwowa tak? Cóz, następnym razem niestety aby sprawdzić swoje przepuszczenie muszę pomacać.. Hmmm... na samo myśl.. Fakt, pipka swiezo umytą.. to nie to.. ten zapach podniecenie, pożądaniu.. żaden kwit nie rywalizuje z tym.. Zapach.. smak.. hmmm. cud natury.. padnę w trans.. a kiedy to się stanie.. Dziewczyno.. po tobie!! Nie uciekniesz.. nie masz szans.

Hey BlondWamp Cieszy mnie ze klikalas tak jak jest , jeszcze raz Brawo i cieszy mnie ze tak dbasz o te miejsce hihihi, Ja tesz zaowazylem ze w Szpitalach dziewczyny nosza albo Stringi albo takie fajnie majteczki bez szwow, jest to bardzo interesujacy widok:) Nosisz tez takie?

Gość ZaklinaczW
Okey do jutra:) papa

noszę takie jakie są akurat wyprane hehehe...nie wybieram jakoś specjalnie majtek, bo dziś będę miala zajęcia w szpitalu...z myślą, ze jakiś pacjent będzie się zastanawiał jakie mam majtochy:D grunt, ze nie smierdzą hahahahaa

Ale chociażby ślad koronki wystającej.. nie zaszkodzi! Zobaczysz jak zdrowia pacjentów sie poprawi! Jeśli nie zdrowia.. to humor!