Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WladcaWzgorkaWenus

I Najpiekniejsza Kobieta Nie Wszedzie Pachnie

Polecane posty

Gość to są sovieckie kurwiszcze
06:59 Romcio_Rozpustnik :O

Klapsy trzeba dac.. na gołym tyłkiem aby ją przywołać do porzątku.. he..he.. Jeśli nie masz nic przeciwko, bąść uprzejmie i zrób to dla mnie. Ale.. na gołym tyłkiem, dowiemy się co ten fartuszek kryje!

Jasne ze niemam nic przeciwko temu , ale czy Blondi sie zgodzi na pare pieszczotliwych klapso to jest pytanie, ja to jestem na wszystko otwarty co sprawia przyjemnosc i niekrzywdzi innych Pozdrawiam Blondi jak tu zajzysz to cmokasek dla Ciebie hihihi:)

Gość Henio76
ja lubie zapach kobiety a szczegolniejak sie letko spoci :)

Gość Bzykajacy Bzyk
Zapach jest wazny podczas poznawania sie,jak zapach niepasuje to i reszta niebedzie dobra Tak jak u Praludzi, najpierw sie wachali a potem je.b..i

Witam Cię Zaklinacz.. jak tam.. Miss Blond ulotniła się widzę.. nie poznamy tajniki pod spodenki lekarski. szkoda szkoda! Pozdrawiam i uciekam!

Hey Reno No niestety :( chyba nam sie nieuda jej rozszyfrowac i umzemy w niewiedzy jakie Ona nosi spodenki pod Kitlem :) ale za to nasza wyobraznie ma co robic i moze ja sobie wyobrazac jak Ona wyglada w kazdym ciuchu i w kazdej pozycji jaka bysmy chcetnie z nia przezyli hihihihi:)

Gość Z.W.
Reno :) ale my sie niepoddajemy hihi i bedziemy dalej tu zagladac

Gość Maxus
kazda pachnie inaczej i to jest super:)

Gość lubię jak Pani
"tam" pachnie naturalnie,to bardzo podniecający zapach

nie będę wiecej pisać, bo ktoś sie pode mnie podszył....kurde najgorsze jest to, ze nie widze roznicy w nicku:( nie wiem czy im nawalił system- i mozna bylo utworzyć 2 taki sam nick czy co;/ ale widac po ilosci komentów ze to nie ja...nie lubie takich chorych gierek a co do klepania...czasem moze być do podniecające hehehehe a co wy chlopcy sadzicie:D

Gość różnica jest
w literce l...ty masz "blond" przez małe "l" a podszyw "bIond" przez duże "I"

dzieki:D kurde...hhehehe medal za spostrzegawczość:*....a podszywaczowi gratuluje wyobrazni!!!!!!!!!!!! No ale i tak wszyscy zainteresowani wiedzą ze ja to ja:D

Oj wamp, i co z tymi klapsami.. oczewiście że podniecająco.. zwłaszcza na gołym tyłkiem.. i kiedy się wyrywasz...

Gość a.............................
zastanawia mnie co jeść by zmienił się zapach kobiety ???????????????? i czy jest taka możliwość?????????????

Gdyby sie zmienil zapach to moze bys sobie juz nigdy niedupnol bo by cie niepodniecalo, to nietosamo co siedziec przed TV i sie masturbowac, podczas sexu zapach gra bardzo wazna role i jezeli dziewcze sie zacznie pocic a Tobie ten zapach niebedzie odpowiadal do Ci prawie ze momentalnie opadnie i Po Zabawie