Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WladcaWzgorkaWenus

I Najpiekniejsza Kobieta Nie Wszedzie Pachnie

Polecane posty

Gość *_* la la la
MYJCIE SIE DZIEWCZYNY......BONIE ZNACIE DNIA A NI GODZINY:p:p

Gość Cyprysek17
a oto jest moja Cipeczka, zawsze slicznie swiezo podmyta i pachnaca mam dopiero 17 Wiosenek, ale juz paru chlopcow i jeden pan sie nia bawili i kazdy niemogl sie odniej odessac tak ze mialam po pare orgazmow a oni byli zachwyceni jej zapachem i wilgotnoscia http://www.voila.pl/dedfg/ Pozwalam wam sobie malego pomasowac patrzac na mojego skarba

Witam Cię Zaklinacz! I co udało Ci dopaść Miss Wamp z tymi klapsami? Opowiadaj co tam nosi pod spodem..he..he.. koronki? stringi czy godnie z naturą?

Hey Nie niestety nieudalo mi sie jej dopasc, ani tu ani gdzie indziej , ale ja sie niepoddaje, zrobie co w mojej mocy by moc ja kiedys po popci poklepac :) a moze i cmoknac tu i owdzie hihi :) Tobie rowniez zycze powodzenia uwodzenia

Gość Pawel21
Rety same czarne nicki az glupio sie wpisac,no ale moze te kobiety mialy jakies klopoty zdrowotne,przeciez nie nalezy tak szybko przekreslac osoby. Rety moze pani Blond Wamp objasni moze sa takie okresy u kobiety,ze no nie ladnie pachnie :)

Hmmm blond Wamp, nie spieraj się tylko opowiadaj co tam ukrywasz.. he..he.. A klapsa może być całkiem przyjemnie.. zwłascza po..

a więc tak kobieta moze brzydko pachnieć: * gdy się nie myje zbyt często- nie ukrywajmy- pot, mastka, śluz sie rozkadają * gdy choruje- grzybica, nadżerka- zaawansowana nieleczona i inne choroby infekcyjne *kiedyś tu wyczytałam, że podobno po skonczeniu w środku, czasem brzydko pachnie jak sperma jest w pochwie dluzszy czas- no ale tego to nie potwierdzam:D *uwarunkowania osobnicze...tak jak pot moze roznie pachnieć tak samo i ci**pka i mozliwe ze nie kazdemu przypasuje zapach, chociaż dla innego moze być mega podniecający....generalnie nie specjalizuje sie w zapachu żeńskich narządów, wiec nie wiem co Was moze podniecać a co odrzucać....:) A Zaklinacz to gdzie polazł?

Heeeeeyyyy Bloooooondiii hihihi witaj cmok :) jestem jestem ale niezawsze mam czas tu zajzec Milo sie Ciebie czyta i chetnie bede dalej czytac Twoje fora :) Ja lubie gdy dziewcze pachnie kobiecoscia a nie smierdzi nieczystoscia Okey , moze sie potem zklikamy , jakby nam sie nieudalo to zycze duuuuzooo usmiechu

Przeczytałam post autora topiku i zastanowił mnie szczególnie jeden wyraz \"oczepało\" :D:D:D:D:D:D Pomijam już te jego wydumane ekscesy... Pewnie zdrzemnął się przy barze po dużej ilości piwa... Chłopie, to był tylko koszmarny sen :D:D

Gość Z.W.
Puma , kto wie :) moze i sie zdrzemal, to mial fajnego sna ;)l

życie jest piękne bo na wszystko można naleźć sposób ;) jak nie woda to sąsiadka :D miłego dzionka

A nie wiem co z tą sąsiadką...ja nie muszę chodzić do sąsiada, bo na szczęście mojego faceta głowa nie boli....hehhehe a i myć go w misce nie muszę wiec trudno mi cokolwiek napisać o takim rodzaju gry wstępnej:D Pozdro na Reno i Zaklinacza...jak tam przygotowania do świąt?.....:D

Julku , jak w sypialni chlodem wieje to sie idzie do sasiadki wiesz , \"nieda ci zona nieda ci matka tego co dac moze sasaidka\" BlondiWampie a Ty jak na to patrzysz, jest w tym cos z Zycia? pozdrawiam i milego dzionka zycze

Przygotowania juz pokonczone, prezenty pochowane,tylko na Snieg czekac i prezenty rozpakowywac No ja naszczescie tesz niemusze po sasiadkach latac hihihi, ale jakas odmiana by sie juz przydala, chocby tylko poto by sprawdzic czy skok w bok by sie oplacal hihihi Okitoki Cmokaski Blondi:) Reno i Bystry pozdrawiam;)

Bystry...jakbyś byl rzeczywiście bystry to zrozumiałbyś, dlaczego to napisałam...no ale trzeba czytać a nie odczytywać... Z reszta z Tobą nie konwersuję hehehe;) Zaklinacz no to super...u mnie trochę sniegu leży, więc nie jest tak zle;) z prezentami gorzej...zero pomysłu... więc pytam- chłopacy ( hehe ) co chcielibyście dostać ??:D Reno a co Ty tak cicho siedzisz? Musiales chyba już kogoś "poklepać":)

Halli hallo O Blondynkach jest mnustwo kawalow i wicow ale ja mysle ze to jest tak talko z zazdrosci, wkoncu prawdziwych Blondi jest tylko 10% a rudych tylko 2% a reszta 88% to ruzne takie mieszance farbowance Wszedzie na Swiecie nabijamy sie z mniejszosci to chyba jestjuz normalka w dzisiejszych czasach Okey naraaaaazieeee

Całkiem pociągająca Pani mi dziś podłączyła wenflon.. aż kusi sprawdzać co tam ukrywa pod tych zielone spodenki.. Nie urazy się jeśli pytam.. nie mówię o... sprawdzanie.. ciekawość to ludzka rzecz..

Blondi, Reno, Julek Niewiem czy mi sie jeszcze uda dzisiaj zajzec Zyczce wam wspanialych Swiat, spelnienia mazen hihi (zagladniecia Blondi pod koszule) :) Zdrowia powodzenia w milosci no i kasy oczywiscie i oby Nowy Rok byl leprzy od mijajacego Pozdrawiam :) ZW

Życzeń, które Wam życzę na razie nie wyliczę wiec podaję pierwsze z kraju by Ci żyło się jak w raju by w wigilię u rodzinki wszyscy mieli fajne minki by przy stole chciał zagościć pakiet zdrowia i miłości i u wszystkich był tak mocny by pozostał całoroczny;) Tysiąca choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości ile karp ma ości:) Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie, Niech Cię aniołek ode mnie uściśnie. Na wigilijnym stole opłatek położy i w moim imieniu życzenia Ci złoży:)

Zaklinaczu..ale ladne zyczonka.... To ja tez złozę, jak sie tak świątecznie zrobiło, a więc: Chciałam zyczyć Wam Wszystkim Zdrowych, Wesołych Swiąt spędzonych wśród najbliższych, smacznej Wigilii, samych fajnych prezentów, szampańskiego Sylwestra a w Nowym Roku samych pogodnych dni, usmiechu na codzień, spełnienia marzeń, oby 2008 był 100000 razy lepszy niż ten, który już powoli mija:)