Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

DRUGIE DZIECKO

Polecane posty

evi - sliczne:) teraz ja czekam z niecierpliwoscia:(juz chce je miec heeheh ja dzis jestem u siostry sciskam sobie moja 4 miesieczna chrzesniaczke...:) bylysmy na spcaerku moj zimowy ludek wybiegal sie i teraz smacznie spi.. niestety nie zdazyl zjesc zupki.. jak zasypial to mowi jak wstane zjem sobie zipuke...:)

WITAM DAWNO MNIE NIE BYLO, WEEKEND W DOMKU TAKZE NIE MAM CZASU WEJSC NA KAFE. ALE TU NASKROBAŁYŚCIE :) MIAŁAM DUZO CZYTANIA

MaMani SLICZNE TE CIUSZKI, AZ CHCE SIE MIEC DZIEWUSZKE. ZRESSZTA JA ZAWSZE CHCIAŁAM. JAK BYLAM W CIAZY TO MOJ LEKARZ SIE POMYLIL NA BADANIU USG I POWIEDZIAL ZE TO DZIECZYNKA ZEBYSCIE WIEDZIALY ILE TYCH CIUSZKÓW ZDAZYLAM NA KUPIC. NORMALNIE WYPRAWKE DLA DZIEWXYZNKI MAM JUZ SKOMPLETOWANA

NAJSMIESZNIEJSZE JEST TO ZE JAK MOJ MALY UBRUDZIŁ WSZYSTKIE SPIOCHY(NA SAMYM POCZATKU JAKOS NIE NADAZALAM Z PRANIEM I Z SUSZENIEM) TO CHODZIL W RÓŻOWYM BODY :D

imie mamy............wiek..........imie dziecka...........wiek majonia24...........24.............Alek................. ..2l i4miesiące MaMani...............21.............Mania............... ...7 miesięcy J_A_N_A..............24...........Justynka.............. ...1rok zieloneszkielko......22..........Mikołaj................ ...16 miesięcy gabi 27 ............ 28........... Agatka................ 5 lat lorinka ............21............Kazio...................2l i 9m-cy Evi..................21............Olek................. ...19 miesiecy oliwkabambino....27............wojtek..................1 rok pomaranxczowa zmija...26.....Maciuś...............21miesiecy KU PAMIĘCI :)

oliwka- no to niezle... cos ten lekarz nie dowidziala sisiaczka ;) za to jakby ci sie trafila druga cora to masz rozowe ciuszki..... ja dzis z doskoku bo siedze u siostry w koncu:)sciskam Tatianke i zazdrosnego Alka....

I znów mnie wyrzucili z tabelki he he he imie mamy............wiek..........imie dziecka...........wiek majonia24...........24.............Alek................. ..2l i4miesiące MaMani...............21.............Mania............... ...7 miesięcy J_A_N_A..............24...........Justynka.............. ...1rok zieloneszkielko......22..........Mikołaj................ ...16 miesięcy gabi 27 ............ 28........... Agatka................ 5 lat lorinka ............21............Kazio...................2l i 9m-cy Evi..................21............Olek................. ...19 miesiecy oliwkabambino....27............wojtek..................1 rok pomaranxczowa zmija...26.....Maciuś...............21miesiecy Princpolo............24.................Kacperek..........2 lata i 2 miechy Mi właśnie rpzysłali szafe i męcze się ze składaniem wrrrrrrrrrrrr

Ech nareszcie wrócilismy... ja juz nakupilam Mani ubran jakby świeta rok trwały :) Kupilam jej ta japonska sukieneczke - srebrną a do tego buciki i opaska, kupilam tez takie ubranko mikolajowe- sukienka getry i czapka, i dresik z kitty taki różowiutki slodziutki :) Glowa mnie boli i nic mi sie nie chce... sobie zakupilam kwas foliowy- bede sobie lykac jak nie zapomne :)

MaMani-----Widze że zakupy się udały :) Ahhhh jak ja bym miała córe też bym tak stroiła :D Ostro się zabrałaś z tym folikiem ale to nie głupi pomysł. Ja nareście mam czas dla siebie-maluch śpi a mąz z kolegą nadal montują szafe he he he

princpolo szafy to ciezki orzech do zgryzienia my naszą z ikei - mammut montowalismy prawie 4 godz.

ja mam juz relax ...kazio spi i P takze spedzilismy dzien na placu zabaw z dziadkiem i przyszla bratowa kurcze musze sobie jakas czpinke sprawic bo od tego zimna az mnie glowa bolala Mamamani slicznie wyglada maniula w tych kreacjach :) zastanawiam sie juz nad ozdobami na choinke moze macie jakies domowe pomysly w co by ja tu ubrac kiedys slyszalam ze susza skorke z cytryny i ja wieszja musi niezle pachniec :D

Gość aaaaa555
to nie skórka lorinko tylko plastry.Jak suszę plastry pomarańczy i grajfruta.i wieszam na tasiemkach.

Nika moj tez lubi biegac bez paputkow a najlepiej na golasa ...ale kiedys nadepnal na zabawke no i teraz juz sie nie kloci nawet jak mu spadnie to przybiega by mu zalozyc

Gość aaaaa555
a wiesz jak to super wygląda ????Do tego orzechy,pierniki,szyszki,cukierki,jabłka itpZe sztuczności mam tylko lampki:)

no wlasnie chcialabym w tym roku wlasnie taka choinke bo tych bomb nie lubie aaa opowiadaj wszystko w szczegolach jestem ciekawa a orzechy ?? jak je tam wieszasz?

Gość No ja cię kręce MaMani
MaMani--nie obraz się ale trochę przesadziłaś z tymi "kreacjami" dla córki.Śliczne dziecko a tak je ubierasz? Gdzie ona w tym wystąpi???

Gość aaaaa555
orzechy to taka podpucha heheheOne są puste w środku:) nożykiem delikatnie rozłupuję orzecha,wyjadam:P potem wkładam wstażkę z pękiem i sklejam orzecha:D I jest super.Część pomalowanych mam na takie stare srebro,ale mało.Fajna jest też suszona jarzębina ,takie małe kiście z listkiem

no ja cie krece chyba nie przesadzilam bo z tego co sie zorientowalam to co druga dziewczynka na kafeterii ma ta sukienusie, a ubranko krasnala to tez z h&m. Wystąpi u babci na wigili w tej japonskiej sukience a w tym czerwonym jak pojedziemy z prezentami na mikolaja do babc prababc i cioc :)

ja mam zwykle sklepowe ozdoby na choinke ale fajnie dobrane- dwa kolorki albo granat i srebro albo bordo i zloto. Nie pamietam jaka byla w zeszlym roku bo mamy na zmiane co roku :) ale choinki nie mam. przez 3 lata byla zywa a teraz mi sie nie oplaca zywej bo nas w swieta prawie wogóle nie bedzie i nie bedzie mial kto podlewac i odkurzac a jednak z tego sie sypie. A wy macie zywe czy sztuczne drzewka?

Gość aaaaa555
żywa i tylko żywa.Choćby miała po 3 dniach paść to żywa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!