Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

DRUGIE DZIECKO

Polecane posty

lorinka---imprezka się szykuje :) Ja nie zamawiam tortu z lukrem lecz tylko z bitą śmietaną+owoce.Nie jest słodki i mdły :D Ale tort lodowy to jest świetny pomysl!

sylwia chodzi o to ze jadlam tu kilka ciast sa po prostu zajebiscie slodkie bleee ale pewnie robia tu takie pospolite torty kremowe z owocami w zeszlym roku sama robilam tort amaretto byl pyszny :D teraz sie nawet nie biore za pieczenie bo mnie trafi cos ....😠 byl tato na herbatce z paczka od mamy mmmmmmm domowe ciasto babeczka pyszna uwielbiam moja mame co ja bym bez niej zrobila :D:D i jeszcze ptasie mleczko uwielbiam a kazio dostal bajki diwe do czytania i klka na dvd a ja dostalam UWAGA :kalendarz katolicki na 2008 :D :D zawierajacy modlitwy - o ja grzeszna hihi :D no po prostu jak jej nie kochac ach..ta mama:D:)

Lorinka ja w piątek upiekłam swoje ostatnie ciasto hihihi trzeba przejśc na jakąs diete czy co??? domowe ciacha są pycha,tylko czemu idzie w boczki :D Grzeszna jesteś a jak :D

Witam :) Ale nam zleciał topik!!!!! Co tam u Was słychać???? Ja wychodze z dołka chandrowego he he he.I zaczęłam się od dziś odchudzać :) przez zime przybyło mi tu i tam.

hej:) moj mi mowi ze dupa mi urosla ...faktycznie czuje sie jakbym byla nieco grubsza ale jak dla mnie to ok nie zaszkodzi mi kilka kg wiecej oczywiscie bez przesady wagi nie posiadam wiec brak kontroli dzis na sniadanie zjadlam banana i bardzo mi posmakowala zielona herbata nauczylam sie ja parzyc i bardzo mi posmakowala :) a ja dostaje depresji niech ta zima sie juz skonczy!!!!!!!ciagle pada nie mozna z domu wyjsc kur** mam dosyc tej zimy deszczowej..grrr aa i dostalam okres :D wczoraj idealnie czy to jest regularny okres jesli mam na zmiane dlugi cykl a nastepny krotki????32,26,32,26??? dziwnie hmm przed ciaza mialam zawsze co 27 dni szkoda ze wczesniej nie zauwazylam tej nieregularnej regularnosci :D I mam dzis luz z gotowaniem wczoraj ugotowalam barszcz i jest tez na dzis i pierogi :) wiec luzik :p

witam:) lorinka- sniadanie powinnas zjesc obfite...np . pol bulki z salata,wedlinka + pomidorek:) albo platki z mlekiem.... na drugie sniadanie powinnas zjesc owoc + np jogurt naturalny:) ma byc 5 posilkow dziennie:) tylko w odpwiednich ilosciach i nie tlustych:)

Mówi się że śniadanie zjedź sam obiadem isę podizel kolacje oddaj wrogowi :) I coś w tym jest.Śnaidanie to najważni pośiłek dnia.Ja zabrałam się za odchudzanie,musi my odejśc 5 kg :) nie mieszcze się w spodnie.I chcem ładnie wyglądać na weselu :) U nas wiosna :D:D:D Ja chłopaką ryżową zrobiłam,póxniej obiore ziemniaki i moze placki ziemniaczane?

wyszlam na chwilke do ulubionego sklepiku kupilam kaziowi kurtke sztruksowa dwie gry autko jakies wyscigowe z little tikes i keyboard buzia usmiechnita dziecko szczesliwe:D wydaje mi sie ze nie bedzie padac przez chwile wiec idziemy po te nieszczesne kartki dla dziadkow bo nie dojda do poniedzialku co do sniadania w zasadzie normalnie jem ale kilka razy w miesiacu jest tak ze rano na nic nie mam ochoty troche czuje glod ale nie doskwiera mi on bardzo i oprocz herbaty niczego nie przelkne banana zjadlam pol nie dalam rady calego i jeszcze nie chce mi sie jesc zreszta jestem obolala i nic mi sie nie chce :( wzielam dwie tabletki przeciwbolowe moze przejdzie mi ...

lorinka ja też mam tak że śniadania mogłabym nie jesć bo nie ejstem poporstu głodna,obiad zjem normalny ale wiecozrem to mogłabym żreć krótko mówiąc.

no i kupilam....kalosze kazikowi zamiast kartek nie bylo niczego ciekawego wiec jutro jeszcze raz ide ale jutro to juz musze je kupic wypisac i wyslac .. tak sie zastanawiam czy robic jakies koreczki /salatki w urodziny cz tylko tort ciasta lody owoce a moze koreczki owocowe dzieci sie skusza chyba moj uwilbia jesc za pomoca wykalaczki ??????? macie jakies pomysly???

dziewczyny wesprzyjcie mnie jakimis pomyslami dotyczacymi jedzenia mysle ze beda przewazaly ciasta slodycze ale dla starszych tez cos bym zrobila tylko co ???????? nie duzo dwie jakies przystawki licze na was kobietki ---pomocy---:D!!!

lorinka------Ja na 1 urodziny naszykowąłam się glupia że padałam na poysk : a nikt tego nie docenił :P wE WRZEŚNIU JAK kACPEREK KOŃCZYŁ 2 LATKA TO KUPIŁAM TORT,UPIEKŁAM 2 CIASTA I POSTAWIŁAM 3 SAŁATKI.

hej komp mi sie zawirusowal i ledwo co moge napisac i przeczytac bez nerwow wieczorem moze przemek wygoni intruza dzieki syllwia za pomoc zajrze tam wieczor ciezko z tym kompem 😠

hej:) a my po koledzie alek oczywiscie nie pozwolil ksiedzu glosno sie modlic :( niewiem czemu nie lubi jak ktos glosno spiewa czy mowi:( co do menu urodzinkowego to ja nie mam problemu bo maly ma urodzinki 14 czerwca wiec robimy imprezke na dworze:) duzo owocow... tort truskawkowy:)lody...jakies lekkie salatki i gril:) w zeszlym roku robilysmy z tesciowa babeczki tzn kupilam gotowe a potem wkaldalysmy do nich rozne kawaleczki galaretki jagodki i bita smietane:) wszyscy sie zajadali;)

Majona ------ Taki grill to super sprawa.Jak jest ładna pogoda to dorośli i dzieci miło spędzą czas na świeżym powietrzu :) dziecią zorganizuje się miejsce na zabawy a dorośli wiadomi grill i piwko :D Takie babeczki super sprawa u kuzynki ostatnio jadłam właśnie ale w środku był budyń i potarta czekolada albo owoc. My dziś też mieliśmy kolęde he he he.Zanim ksiądź przyszedł to musiałam pilnować ławy bo synek chcial bawić się świeczkami.Jak przyszedł ksiądź to Kacperek w szoku i patrzał swoimi duzymi oczkami.Dopiero jak już ksiądź wychodził to dał księdzu swojego smoczka by ksiądź sobie possał(śmiesznie to wygladałao:P) a potem przesyłał buziaczki.Jak już ksiądź wyszedł to przez pare minut mieliśmy histerie w domu gdyż Kacperek chciał ukochać księdza a zapomniał he he he.Wiec pwoiedzieliśmy że później przyjdzie ksiądź do nas wiec się troszke uspokoił/

hej :) komp juz czysciutki na szczescie ale moj kochany tak go wyczyscil ze stracilam wszystko ...:( do nas ksiadz nie przychodzi :) (jesli sie zapiszemy i damy co LASKA) to przyjdzie...ale przemek ma na ksiezy \"alergie\" .... rano przed praca zdazylismy sie poklocic o to ze chcialam sie polozyc zanim on wyjdzie do pracy zrobilam mu sniadanie jedno drugie kawe ....a mial jeszcze 30 min do wyjscia i mowie ze ide sie polozyc a on no swietnie ze nawet nie moge z nim posiedziec przed praca ---no i tak sie zaczelo ....i naszczescie szybko sie skonczylo

świadczenia z zakładu pracy -----Nie rozumiesz kontekstu to się nie wypowiadaj!!!!Krutka piłka :P lorinka-----U nas jest inaczej :) odrazu wchodzi ksiądź i oczywiście co pierwsze to kopera hehehe

lorinka zobaczysz szybko się pogodzicie :) Ja ostatnio jestem ZA nerwowa! cały czas ide ku kłutni.

w moim domu rodzinnym ksieza zawsze byli/sa mile widziani ale my(dzieci)zawsze wracalismy do domu po koledzie :D a kazik bedzie chodzil do katolickiego przedszkola dziadkowie sie bardzo ucieszyli ...a bylo tak najpierw wybralam to przedszkole sposrod kilku najblizszych uwazam ze jest najleprze bo daleko od ruchliwej ulicy i jest dosc duze boisko z placem zabaw dla dzieciaczkow ...a potem przeczytalam tabliczke ze to przedszkole jest katolickie ...

lorinka hihiihih.Ja zawsze bylam na kolędzie ale to z polecenia mamy :D :P Teraz też przyjmujemy księdza (jestem już w innej parafii) ksiądź przyjdzie na 3 minuty i już jego nie ma :D A jak byłam jeszcze panienka to siedzial ksiądź i siedział :D :P

z tymi urodzinami to u nas bylo tak ze wszyscy bawili sie heheh dziadzius..wujek..tatus grali w pilke z alusiem i jego jedna kolezanka ktora byla zaproszona;)ja niestety wiekszosc czasu biegalam do domu a to po szklanki itp..ale i tak bylo fajnie:) ja odkad nie biore tabletek anty znowu wrocilo zainteresowanie mezem:) przez miesiac jak bralam yasminelle to zrobilam sie oziebla.. spiaca....teraz jest o wiele lepiej:classic_cool:

u mnie tez ksiadz siedzial i siedzial masakra !!!!ja tez do pewnego wieku musialam byc na koledzie ale jak juz troche podroslam to zawsze byly jakies zajecia dodatkowe ...:D

majona czyli jednak wyrzuciłaś te pigułki.Ja zawsze sobie mówie ze te będą ostatnie.Ale tak nie jest :( innych rzeczy boje się stosować ehhh.Jeszcze troche i wcale seksu nie bedzie bo ja popostu nie ma ochoty!