Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khkkgjfjf

kto z was nigdy nie byl na zadnej imprezie ?

Polecane posty

Gość dfsdff
Ja bym sie nie dal zaciagnac. Poza tym, nie pije. Naprawde przegralem zycie? :o

powiem tak: nie widze powodu dla którego miałabym chodzic na imprezy, tańczyć nie lubie, a jesli o poznawanie nowych osób to szczerze mówiąc nie chciałabym znać nikogo kto chodzi na taki syf

Gość dfsdff
ale domowki to tez imprezy :o juz pisalem wczesniej

Gość gorszy niż stańczyk
ja 🖐️

Gość sabrinaaaa czarownica
dobra ja spadam w końcu dzisiaj MAYDAY w Spodku :p 🖐️

Gość magdysia 24
BLEBLE a co takiego zrobiłeś, że masz przechlapane?

do dziewczynalat20 jak też tak miałam ze znajomi mnie wyciagali a ja zawsze wymyślałam ze mam cos innego do roboty ale potem im powiedziałam ze chodze rzadko na imprezy bo mnie nie kręcą- mam teraz spokuj

ja to lubie sobie czasem pojsc na taka glosna impreze wlasnie po to zeby sie wytanczyc i zmeczyc. moge zrozumiec ze ktos tego nie lubi, ale slowa kogos wyzej \"nie chce znac nikogo kto chodzi na taki syf\" to moim zdaniem przesada. nie znasz wszystkich ktorzy tam chodza, poza tym wszystko zalezy od klubu - jesli idziesz do takiego dla 16latek i ich sponsorow to ok, ale zdazaja sie normalne miejsca i fajni ludzie. uogolnianie to zla rzecz.

magdysia 24 >wlasnie nic nie zrobilem i nic nie robie ale ludzie rozgaduja o mnie zeczy ktore nie maja miejsca i tyle co ci moge powiedziec

Gość może nie nigdy ale
ostatni raz na imprezie byłem jakieś 8 lat temu.

Gość hmm smoczek
To jestescie, uwazam, cholernie nudne osoby. Przykro mi to stwierdzic, ale np. miec 20 lat i nie byc na zadnej imprezie, to kazirodztwo :D hehe. Wspolczuje szczerze :P

Gość tak lubimy
dziewczynalat20 a kto na imprezie umie tanczyc? daj spokoj, chodzi o to zeby sie ruszac ;) ubrac sie mozesz zwyczajnie, wejdz na strone internetowa jakiegokolwiek klubu, zazwyczaj to sa jeansy i jakis krotki rekawek, cos na ramiaczkach i tyle. a raz na jakis czas ktos by Cie nie mogl z tej imprezy przywiezc?

Gość może nie nigdy ale
Zaraz, ale chodzi wam o imprezę w klubie czy w domu? Bo te 8 lat do odnosi się do imprezy robionej w domu, a w klubie to nigdy nie byłem (i nie zamierzam).

Gość G.c.
hmm smoczek - sluchaj dzieciaczku, to, ze ktos nie byl na imprezie, to musi byc nudny? Moze idzmy w druga strone, ktos, kto chodzi na impreze jest nudny, bo ciagle tylko gada o imprezowaniu, chlaniu, cpaniu. I sprawdz, co to znaczy kazirodztwo.

Gość G.c.
"a kto na imprezie umie tanczyc? daj spokoj, chodzi o to zeby sie ruszac " nie kazdy umie sie ruszac w rytm muzyki.

Ja tylko w podstawówce i chodziłam ;] bo wtedy jeszcze w miarę tolerowałam muzykę typu pop. Natomiast od pierwszej klasy gimnazjum zaczełam chodzić na koncerty. I do tej pory nie chodzę na dyskoteki.

Gość Michael Voorman
Nie chodze na imprezy bo na was leje, nudzicie mnie, wszyscy gadacie to samo i zajeżdżacie komercją, najlepsza impreza dla mnie to 3 piwka, internet i spokój od was!!

Gość ja nie bylem