Gość mała_czarna _A Napisano Listopad 13, 2007 chętnie was podpatrze :) weszłam w spodnie w które dawniej nie wchodziłam, ha ale nie sztuka w nie wleźc tylko sztuka w nich usiąść :) do tego dąże! widze ze jestesmy wszystkie jednego wzrostu :) ja mam 165 cm 65 kg wagi i marze o 55kg i mniejszym "siedzeniu" bede tu wpadać jak znajde chwilke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Listopad 13, 2007 mała_czarna _A ---> Witam i zapraszam do naszej wspólnej akcji \"...by żyć lżej...\" Przyznam sie tak w tajemnicy ze mam na dnie szafy takie ciuszki ktore kupilam sobie na Sycyli jak wazylam te 10 kg mniej i chciala bym po tej naszej kuracji wcisnac sie i wygladac seksi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Listopad 13, 2007 A Wy macie gdzies na dnie szafy takie ciuszki w ktorych chcecie wygladac seksi ale na dzien dzisiejszy w nie nie wchodzicie nawet na sile?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość byłam pod czarnym nickiem Napisano Listopad 13, 2007 MŻ ŻP i RD najlepsze sposoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Listopad 14, 2007 byłam pod czarnym nickiem ---> MŻ -mniej żryć, RD- ruszyć dupcią a co znaczy ŻP?????? Ja znam też fajny skrót --- NŻT czyli nie żryj tyle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
persona_non_grata 0 Napisano Listopad 14, 2007 ŻP no żreć połowę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loveStoned 0 Napisano Listopad 14, 2007 witam :) Kolejny dzień przed nami..ja już zjadłam śniadanko mleko z płatkami ;) mała_czarna_A - witamy :)) Fajnie sie złożyło , ze mamy wszytskie, prawie taki sam wzrost :P Ja na dnie mojej szafy tez oczywiscie mam spodnie , w które jeszcze nie dawno wchodziłam ...ale już nie długo znowu w nie wejde :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sweet november 0 Napisano Listopad 14, 2007 Hej! Ja na chwilę pochwalić się zmianą stopki :D Pierwszy raz od dawna zobaczyłam 57,7 kg na wadze! Oczywiścię przyjmuję, że jest 58kg (gospodarka wodna itp) a co tamu Was Dziewczynki? Ważyłyście się? Mała czarna witaj Trzymajcie kciuki, lece na kolokwium. Odezwę się po południu. Papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Listopad 14, 2007 Witam dziewczynki :* Wlasnie jem śniadanko czyli miseczka mleka z platkami. Rano schodzilam sie za musli ale pech chcial i nie znalazlam :( Po przyjsciu na mieszkanie wpadlam na genialny pomsl ze bede sama sobie robic musli :D Czyli suszone owoce ktore teraz mozna kupic na wage i platki owsiane ja jeszcze musze miec troszki platkow kukurydzianych zebym bylo to dla mnie jadalne ;) Na stancji nie mam wagi wiec dopiero zwaze sie w piatek rano :( loveStoned ---> no tak mamy taki sam wzrost ale startujemy z innej wagi i ja np. marze zeby miec taka wage jak wy teraz macie :( a o 55 kg nawet nie snie... Kto wie jesli mi sie tym razem uda zejsc ponizej 65 kg to pojde za ciosem i zejde ponizej 60 ale co sie stanie wtedy z moim biustem ktory tak kocha moj narzeczony?? sweet november ---> powodzenia na kolosie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sweet november 0 Napisano Listopad 14, 2007 Kolos jakoś poszedł ;) Oj w ogóle mam dobry humor bo.... otwieram dzis outlooka, ściągam pocztę a tam nowa wiadomość od mojego ukochanego o temacie \"Kocham Cię :) piosenka z dedykacją dla Ciebie\" i w załączniku piosenka Kancelarii- \"Zabiore Cię\". Przepiękna! Mmmm.... Kocham tego mojego Osiołka A co tam u Was? Ed trzymasz się? Ja nie jadam muesli, bo nie przepadam za owocami suszonymi, poza tym mają one sporo kalorii. Ed chyba wszystkie mamy po ok. 165cm :D Powiedz mi w jaki sposób się odchudzasz? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Listopad 14, 2007 sweet november nie mam jakies sprecyzowanej djety. Poprostu nie jem slodyczy co dla mnie jest mega trudne :( po za tym stosuje sie do MŻ lub jak kto woli NŻT. Moja ciocia mowi na ta djete tak pieszczotliwie \"enżete\" :D prawda ze to ladnie brzmi?? Jesli chodzi o mojego faceta to jest mega zazdrosny o mnie i wogule nie wiem dla czego :( ciezko mi z tym. Ale i tak bardzo Go mocno kocham :D sweet november u Ciebie tez pada snieg?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loveStoned 0 Napisano Listopad 14, 2007 hejo :) sweet - gratuluje , i zazdroszcze tych 57 kg ;P ed- jeszcze wszytsko przed nami :) i tym razem wierze ze sie uda ! No własnie ja też martwie sie o mój biust , bo nie mam dużego , a jak schudne to pewnie on zmaleje...moj boy mnie zabije ;P pozatym on nienawidzi jak sie odchudzam.. Widze ze każda z nas ma swojego wybranka ;) Fajnie jest miec kogoś na kim można zawsze polegac i do którego można sie przytulic ;) mmMmm Ja stosuje dietkę MŻ i ćwiczenia ;) Nie mam wagi w domku wieć zważę się jak bede u chłopaka , myślę ze to bedzie w ten weekend :) I zdam wam relacje.. U mnie jak narazie zero śniegu , ale jest okropnie zimno...wrrr Zawszę w taką pogodę , właziłam pod kołdrę , oglądałam TV i wcinałam stertę kalorycznych rzeczy :P A dzisiaj jeszcze lece na aerobik :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Listopad 14, 2007 loveStoned zazdrosze Ci ze masz czas i ochote na areobik.Z checia bym poszla ale tylko z kims. Jak dotad nie udalo mi sie nikogo namowic wiec nie chodze :( A jesli chodzi o biust to mam spory teraz to takie dobre D przy 80 pod biustem a DD przy 75 a jak wazylam 67 to mialam takie dobre C. Moje kochanie uwielbia moj bust a ja tez nie narzekam bo jest wmiare jedrny i nir obwisly :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loveStoned 0 Napisano Listopad 14, 2007 ed - mi sie udało namowic kumpele z klasy :) Samej też by mi się nie chciało :P Moj biust to 75B , wiec mały..ale zawsze taki miałam.No może troche po tabletkach mi urósł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loveStoned 0 Napisano Listopad 14, 2007 ale muszę dodać , że zawsze mi się podobał , jest jędrny i pełny, w sumie niechciałabym miec dużego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Listopad 14, 2007 loveStoned ja mam maly problem zeby kogos namowic bo znajomych mam rozrzuconych troszki po Polsce.W liceum mieszkalam w internacie 80km od domu a teraz studjuje 130 km od domku i tu mieszkam od poniedzialku do czwartku. Sam dojaz zajmuje mi z przesiadka ponad trzy do czterech godzin. Uczelnia bardzo mnie zajmuje i szczeze to nie chce mi sie jakos specjalnie ruszac :( Ale mam w domu orbitreka :D troszki sie zakurzyl ale w kazdej chwili moge sobie na nim pocwiczyc :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loveStoned 0 Napisano Listopad 14, 2007 ed - rozumiem cię , ja narazie jestem w liceum , i wiem że duzo sie zmieni jak pójdę na studia..do innego miasta. Ojej bardzo ci zazdroszcze orbitreka , kiedyś chciałam sobie kupić ale mam rowerek stacjonarny w domu i postanowiłam na nim jeżdzic , ale skoro dzisiaj ide na aerobik , to na rowerek wsiądę jutro ;) Ja na twoim miejscu bez żadnego wachania wskakiwała na orbitreka , dużo osób go chwali :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Listopad 14, 2007 Jak go kupila to czesto sobie cwiczylam ogladajac tv :D ale teraz mam remoncik w domu i nie mam go gdzie wcisnac w pokoju wiec siedzi sobie na parterze... Ale kto wiemoze zamienie w pokoju fotel na orbiteka ;) loveStoned powiedz mi co sadzisz o djecie owocowo-warzywnej?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sweet november 0 Napisano Listopad 14, 2007 U mnie padało ale przestało ;) Co do biustu to nie narzekam bo mam 75D i przez to moja talia wydaje się jeszcze mniejsza. No i mój ukochany je uwielbia :D Co do figury to jestem typową \"gruszką\" i wszystko idzie mi w uda, pupe itd.Powiem Wam szczerze, że straciłam 12 kg a jedynie pod biustem zmienił mi sie rozmiar z 80D na 75D. Piersi są nadal takie same, sama się dziwię ale to chyba kwestia genów, bo wszystkie kobitki w mojej rodzinie są biuściaste ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sweet november 0 Napisano Listopad 14, 2007 ed- kiedyś nastawiłam sie na owocowo-warzywną i ...... wytrzymałam 1 dzień :P Dieta brzmi fajnie, chociaz mi ostatnio zaczęła podobać się dieta strukturalna (jak czytam skład niektórych koktajli to aż mi ślinka cieknie :P ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile kcal ma Napisano Listopad 14, 2007 hmm nigdy nie myślałam o diecie owocowo - warzywnej , wiec nie mam pojęcia , czy można na niej dużo schudnąć i w jakim czasie i w ogole nic :P Ale zawsze można spróbowac :) Ja , jak na razie pozostaje przy MŻ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loveStoned 0 Napisano Listopad 14, 2007 sorki za nick :) chciałam sie was zapytać ile kcal ma pierś z kurczaka ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sweet november 0 Napisano Listopad 14, 2007 gotowana- 135 pieczona- 145 smażona, panierowana- 230 oczywiście tyczy się 100g ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Listopad 14, 2007 Mi sie podobaja takie konkretne djety gdzie jasno wiem co i jak robic i jesc. Oczywiscie efekty powinly byc blyskawiczne :D Na dobrypoczatek walcze sama ze soba zeby nnie jesc slodyczy. Dla mnie to jest tak trudne jak palaczowi rzucenie palenia. Z czasem kombinuje cos wiecej.Acha jem mniej i staram sie nie jesc po 19 oraz ograniczam pieczywo ziemniaki tluszcze i takie tam. loveStoned stosowalas kiedys chernatki odchudzajace typu figura1 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Listopad 14, 2007 sorki za moja pisownie bo mi sie czesto zdarzaja bledy ortograficzne i takie tam:( Stosowalyscie kiedys herbati odchudzajace?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sweet november 0 Napisano Listopad 14, 2007 Ja kiedyś zakupiłam 1 opakowanie \"Spalanie\" ale jestem niesystematyczna więc nie moge się wypowiedzieć, bo zapomniałam o niej 3 dnia ;) Ale wydaje mi się, że one bardziej odwadniają niż naprawdę \"spalają tłuszcz\". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loveStoned 0 Napisano Listopad 14, 2007 sweet - dziekuje bardzo :)) Własnie skończyłam jeśc pierś gotowana :) pychaaa , polecam! Dzisiaj tylko 600 kcal , już póżna godzina wiec nic juz nie jem.. ed - ja właśnie wole diety typy MŻ , jem co chcę ale rozsądnie i mało :) Nie lubie diet , w których musze wszystkiego systematycznie sie trzymac..zawsze padałam po 2 dniach.. A co do herbatek to wypiłam już ich chyba miliony , ale nigdy nie piłam systematycznie :P Dopiero od poniedziałku pije systematycznie 3 razy dziennie , czerwoną pu -erh , zobaczymy czy coś da ;) Ja też pewnie robie dużo błędów i przepraszam za to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loveStoned 0 Napisano Listopad 14, 2007 może podzielimy się wiedzą , jeżeli chodzi o wymiary ;> bo wszystkie mamy taki sam wzrost , ale każda z nas ma pewnie inną budowę ciała.. Moje przybliżone wymiary to ; Uwaga ! nie przestraszyc sie ;P piersi-84 biodra-84 talia-68 udo-56 :/ -> moja zmora! łydka-35 Lecę na aerobik :) Odezwę sie pożniej ;) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sweet november 0 Napisano Listopad 14, 2007 LoveStoned masz maluteńko w biodrach- jaki rozmiar spodni kupujesz? Moje to 94/65/94 a udo- 54cm i podobnie jak Ty staram się z nimi coś zrobić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Listopad 14, 2007 piersi-100 biodra-106 talia-86 udo-64 łydka-40 To mozeecie sie dowartosciowac ;( ja wlasnie sie zalamalam :(:(:(:(:( Dawno sie nie mierzylam i nie wiedzialam ze jest az tak zle ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach