Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapusta

Jeśli to się sprawdzi, to nikt nie ma większego pecha ode mnie.

Polecane posty

Gość kapusta

Cytuję - "Oczywiście jeśli także chłopak nie dotknął dłonią, na której znajdowało się jego wilgotne nasienie, okolic wejścia do pochwy i jeżeli nie dotykał tych okolic wilgotnym od nasienia członkiem.":) U mnie nie było żadnego "nie dotknął". Dotknął. Najprawdopodbniej miałam wtedy dni płodne; mam bardzo nieregularny okres, trudno mi to obliczyć. Po tym incydencie okres spóźnił mi się ok. tygodnia, był obfity, ale krószy niż zawsze. Tylko to wzbudzlio moje podejrzenia, teraz doszlo do tego kiepskie samopoczucie i rozne takie ciązowe objawy :o Zrobie test i jesli wyjdzie pozytywny, to chyba umre ze smiechu. Czyz nie bylby to beznadziejny sposob na zajscie w ciażę? :D

Gość karoluszek
Pocieszę Cię, że czasem dopiero 2 -3 test mówi prawdę. Najlepszy powód na pewność to badanie u ginekologa ale z tym poczekaj. Wiesz - psychika ma ogromny wpływ, sama coś o tym wiem - wystarczy, że się boisz i szukasz objawów a one same się pojawiają. Weź to na spokojnie.

Gość kapusta
Mija już miesiąc, więc test chyba nie skłamie. Biorę to na spokojnie, bo wydaje mi się to tak absurdalne, że aż niemożliwe. No nie można mieć takiego pecha przecież;) Jeśli nie mogę być tą jedną na milion, która wygrywa w totka, to tu też nie chcę być wybrana, hehe... Jak dotąd, nie spotkałam sie z wpisem zadnej kobiety, ktora by zaszla w ciaze w taki sposob...kazdy tylko mowie, ze jest to mozliwe, ale z autopsji to nikt chyba tego nie zna :D

Gość mzbpb
spokojnie mi tez okres spoznial sie ponad 50 dni i balm sie isc do lekarza a balam sie ciazy choc tez nie wydawalo mi sie to mozliwe z kazdym dniem gdy spoznial sie okres mialam wiecej objawow ciazy i ten.....powiekszajazy sie brzuch- bynajmniej mi sie tak to wydawalo stres zablokowal okres i zaczelo sie to zmieniac w ciaze urojona takie schizy mialam zamiast isc do lekarza chcialam zeby inni mnie zapewniali ze nie jestem w ciazy i poszlam do lekarza , po badaniu nic nie stwierdzil nie mowilam mu o swoich podejrzeniach bo by mnie wysmial bo raczej to bylo wrecz nie do uwierzenia, powiedzial ze jest ok ulzylo mi choc bylam bardzo spieta, i co.....nastepnego dnia dostalam upragnionego okresu.....powodzenia

Gość jola87
to zależy czy miedzy wami był stosunek może przerywany to nie musial cie tam dotykać żebyś zaszła w ciążę