Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy tego nie zrozumiem

Jak mozna siedziec za granica i nie znac jezyka???

Polecane posty

krolowa, no a nie jest tak, ze jak wstrzasniesz kobieta to wybucha.. smiechem, placzem, krzykiem....

Gość ehem
wiec dobrze ,niech bedzie ...ja tez od czasu do czasu strugam ;)

Mój facet jest za granicą,pracuje z nim pewien Polak,który cienko zna anglika.Noi nieraz mu prosi,żeby mu coś przetłumaczył,baaa albo mówił za niego. :/ Wczoraj mój facet,powiedzial dosc tego,nie będzie mu pomagal,niech wkoncu sam sie zacznie uczyc anglika.

Gość ehem
nie ! to jest facet ! bo napisal ze struga wariata

Carinio - i takich sytuacji za granica jest mnostwo - ludzie - niektorzy - po prostu nie lubia w siebie inwestowac

Gość ehem
Carinio tak jest ,i trzeba sie upokarzac ,a kolega moze ci przetlumaczy ,moze nie ...

nie! to kobieta raczej,gdyz napisala,ze sama siebie wyrzezbi i slowko \"sama\" padlo dwa razy,wiec to nie przypadek

no i jak sie trafi na jakiegos zgrywusa to trzeba sie liczyc, ze zamiast poprawnego tlumaczenia dostanie sie jakies brednie albo sie zostanie osmieszonym...

Gość krolowa saba
sippelsweg....nie zwracam uwagi jak eksploduje:)..to jest mi wszystko jedno czy placze...smieje sie ...czy sieje zniszczenie;)

Gość ehem
ok sippelsweg ,nie madruj sie tylko powiedz czy jestes nia czy nim?

troche zeszlismy z tematu - na rzezbienie,a potem plec - hehe wiec jestes kobieta czy mezczyzna sippelsweg? :)

bardzo mi sie podoba wasze analizowanie mojej plci ;) ciekawe kto w koncu zgadnie ;) a co do eksplodowania, to kobieta zawsze sieje zniszczenie jak eksploduje, niszczy najczesciej pewnosc siebie mezczyzny :)

Gość krolowa saba
ale 2 jezyki umie..no prawie 3 ...czyli lapie sie jeszcze do grupy ludzi inwestujacych w siebie:)

Gość ehem
nie kaz nam meczyc mozgow takimi zagatkami ! kto ty jestes?

jak to w koncu???? :D ja myslalam,ze juz jakas poprawna odp padla! a moze ja dziwna jestem,bo tylko dwie plcie odrozniam z biologii :D chociaz inne przypadki tez zycie zna :)

Gość ehem
teraz sie schowa i powie ,ze odpowiedz w nastepnym odcinku

No właśnie,albo niech mojemu faceto9wizapłaci za tłumaczenie heheh Ja się dziiwie,żeten człowiek jeszcze tam pracuje i się slizga dzięki tym,którzy mu pomagają. :/No,ale moj facet wczoraj powiedział dosc. moj facet opowiadal mi jeszcze,ze jak sobie rozmawia z anglikami,to ta ciapa tylko stoi i słucha.

no poprawna odpowiedz juz padla nie da sie zaprzeczyc :) ale jako, ze zgody w narodzie brak, to poczekamy na roztrzygniecie na zasadzie demokracji czyli wiekszoscia glosow ;) alez mi sie glupoty pisze, a wszystko przez walke z nie dajacym sie przekonac do wspolpracy programem :O

Gość krolowa saba
ale to nie klan...ani moda na sukces..nie bedzie 10532 odcinkow:) ...no to pochwalcie sie ludzie..jakie znacie jezyki:)???...niech sie kazdy dowartosciowuje...

Gość ehem
hej zaba juz przespalas ten odcinek ,to juz bylo ;)

Gość ehem
sippelsweg to facet i zdania nie zmienie ,nawet jak okaze sie kobieta ;)

krolowa saba - o jezykach juz pisalysmy na poprzednich stronach a sippelsweg jest kobieta 100% - nie tylko ta wypowiedz, o ktorej wczesniej pisalam ,to sugeruje,ale calosciowka, a \"struganie wariata\" nie jest argumentem :D, bo ja tez nie napisalabym,iz \"strugam wariatke\"

Gość krolowa saba
mi tam jest obojetne kto to....wazne, ze znam jezyki obce..i nie dam se w kasze dmuchac:)

Gość ehem
kobieta? nie bo padne ,taka meska? ahahaaha

Gość krolowa saba
berentka troche sie zgubilam...bo jestem proszona o wypowiedz na kilku forach jednoczesnie:)...taka wazna sie zrobilam:)

Gość ehem
aaaaa widze widze juz ,jednak kobieta ...hmm niespodziwalam sie

Gość Eti
dla mnie ty jestes porazka idiotko;/ widac ze zazdrosc przez ciebie przemawia i chetnie bys wyjechala ale zadnego jezyka nie znasz wiec nie masz szans a to tego tchorzysz;/ inni ludzie sa odwazni i wyjezdzaja bez jezyka i sie nie boja wiec sie nie udzielaj tchorzu;/

jestem kobieta. przynajmniej bylam nia jeszcze rano biorac prysznic ;) z racji wykonywanego zawodu jestem czesto uwazana za mezczyzne przez ludzi z ktorymi komunikuje sie jedynie w formie pisanej, a do tego ogolnie mam podobno meskie podejscie do swiata :)

Eti - przeczytaj calosciowke najpierw, bo nie pojmujemy twego toku myslenia :)