Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rolnik

Jo żech wom zawsze pomogoł to wy mi tera pomóżta bo żech w potrzebie

Polecane posty

kiej mojo dupka zgrabno że sie wszytkie dziołszki za mnum na zabawie łoglądajo :)

Gość brunetka31
Rolnik:) Trza Ci teroz baby ja ci fajnie pociagnie z przodu to z dupy czpoki same wylecom. A na 2 roz wsadz se jedna czopka ino na przodek a nie do zadka:P

Gość brunetka31
jak se wrazi korek w zadek to mu rozerwie:P:P:P

No to ciągnij mało ciągnj ino cekoj o stodołe sie zapre :D korek ni bo jak pierdne to mi ryj rozwali :o

Gość brunetka31
zaczekej zaroz Ci pociagna ino gybis z gęby dom do szklonki bydzie lepij bo mi trocha loto i bych Cie mogła pogryść:P:P:P

Kora a kisono cy na surowo? Żono a nie na penisie zech ser swieżo obżynoł :) Cza o higiene dbać :) a i miatowym jes co przedać :). A dupa jak dupa podobno nie ino jo musze se czopki wtykać :o

a tego czorciego gówna to sie teściowej jeszcze kapka w słoju trzylitrowym na dnie ostała. Ona twarda baba jest, to sie bez niego obedzie. Jak ja w twoje strony Rolnik się wybiorę, to ci przywieze. Czy ty może paczkę wolisz, ale to na poczcie strasznie kradno, a czarcie gówno to już relikt jest, cenniejsze od złota. Jak podpierdzielo to drugiego nie znajdziesz :( To już twoja wola, jak powisz - tak zrobię. A do pieca właziłeś na trzy zdrowaśki? Bo to podobno tyż sposób pewny :D

Mojego barana też kiedyś boloł bzuch weterynos doł mu takie zółte tabletki jak un po nich pierdnoł to musie az rogi wyprostowały ale ulge mioł ze hej

Szlachetna Koro Facetko, a ty jesteś może z tej progenitury co ją Goście spłodzili? :classic_cool:

Moja progenitura jest twoją fanką, codziennie słyszę \"nie pożyje ani chwili jak ten sędzia z Avignonu, co go żeśma powiesili za watrobę bez pardonu\" :D

jenifer sadła pić nie bede bo mie mdli i miatom późni :o Ondyna to ty przyjedź lepi. A jo cie przenocuje i ten tego :P Kora dyć jo nie baran :o. Jemu w rogi poszło to mnie w ch.uja pódzie i mi już tak zostanie :o ŻONA jak kces to nałaź :classic_cool: :P

Rolnik, ty huncfocie pieruński :D ja wierna żona jestem, chłop by mnie obił za takie zbytki :P Czorcie gówno ci ino dom i do domu wracam, coby mnie grzeszne myśli nie nachodziły :P

Ondyna nie bedzies po taki dlugi drodze wracać:P. U mnie lozko duze to sie zmiescimy. A i bobrowego sadła dla ciebie wystarcy :P

Ja na sadło nie łasa, a i myśleć straszno z jakiego bobra tyś je ściongoł...

Gość Przyjaciel gej Magdy M.
Rolnik ja przyjadę do ciebie na małe smarowanko doopci ;)

ze zechłego :o zywego mi sie gunić nie kciało :o te gej a cepym ci wjechać ? :classic_cool: stachetum psypierdulić? :classic_cool:

Gość ja miastowa dziwczyna
kocham rolnika i piszcie ludzie bo trzeba mu pomuc.Rolnik a jak bys sobie tak "pryknol"ze trzy razy to morze by ci pszeszlo.Bo jak cie tak ten brzuch boli to o mojej milosci myslec nie bedziesz mogl a ja miasto gotowa jestem dla ciebie zostawic

Gość Przyjaciel gej Magdy M.
Oj jak takie pieszczoty proponujesz to już do ciebie Rolniku jadę Smaruj cep i sztachetę...ja swój już smaruję...ręcznie ;)