Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rolnik

Jo żech wom zawsze pomogoł to wy mi tera pomóżta bo żech w potrzebie

Polecane posty

Gość jestem warszawianka jedna
tak dla urozmaicenia, zobaczysz to fajne

Gość ja miastowa dziwczyna
warszawianko a co ty myslisz,Rolnik przeciesz za remizom duzo rzeczy widzial i nawet ani ta w popszek ani do gurt nogami by go nie zdziwila co nie Rolnik?

nie sluchaj miastowej, przekonaj sie sam, takiej jazdy jeszcze nie miales

naweto kozio by mnie nie zadziwiła :o :x :x :x :D baby ide sie pirdyknuć na wyro jak która chce to może mi nalyź :D dobranoc 😴

Gość ******na czym to ja skończyłam
aha kobiety faktycznie nie rozmawiają z obcymi, ale ta co kiedyś ją zaczepiłam, co wracała z siostrą czy jakoś tak i córką z meczetu mówi mi ccześć-bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, bo ja nie widzę jej twarzy, bo nosi veil. więc jak mnie widzi to pierwsza mówi cześć tak jak ją poprosiłam. i super a faceci jak najbardziej rozmawiają ze wszystkimi. oczywiście. jednego szczególnie lubię, bardzo fajny, miły; nawet ten od arbuza spuścił z tonu jak się spotkaliśmy gdy wpadła jego żona z synkiem, cudne dziecko, od kiedy dostrzegł w moich oczach podziw i uśmiech do nich (miał synka na rękach, u mnie na ulicy), tak już tak mnie nie nienawidzi. znajomy znowu zapraszał do meczetu na zwiedzanie, bardzo zachęcał, no ale trochę problem, bo musiałby znękać swoją siostrę, bo kobiety mają osobne wejście i nie mógł by mi opowiadać podczas zwiedzania, więc jeszcze do tego nie doszło sama uwielbiam ich biżuterię i dostałam ostatnio w prezencie piękny pierścień z Afganistanu srebro, taki ogromy, piękny.

dobrze ze ta Ordona se poszla...jedna mniej a ty warszawianko to nie badz taka zadziorna bo Rolnik do mnie muwi zebym pszyjehala i go wyleczyla

to ty se jedz i go lecz, a ja mu w miedzyczasie pokaze

Gość ******na czym to ja skończyłam
co mnie często zastanawia to np. jak im się dziecko zapodzieje np. w dużym sklepie, to jak te dzieci odnajdują matkę? przecież one w tych welonach wyglądają wszystkie tak samo. ale dzieci są bardzo fajne ich, wesołe, nie drą się, nie krzyczą, po prostu chowane w miłości, serio, to u nich podziwiam bardzo. nikt na nie się nie drze, nie traktuje z góry, to co np. w PL czy nawet w Londynie to norma, takie warczenie na dzieci, najczęstszy tekst to suche, krótkie i warkliwe 'stop it!' czego osobiście niecierpię i taką matkę to bym kopnęła chętnie w dupę.

no popacz jeszce jedna sie ftronca i o pirscieniu mowi co za bzdura ona chyba cie prowokuje ale nie daj sie zaprowadz ja za remize i wybij jej pierscienie z glowy dobranoc rolniczkuspij i o mnie snij

a przede wszystkim o mnie i o tych moich dwoch:D

ona hyba zabladzila ....nie do tej wsi pszyszlas dziefczyno....tu muj rolnik mieszka ale on jusz spi....

Gość ten od arbuza to
normalnie ma tak pięknego syna że aż... z resztą żona też śliczna ale on i dzieciak na rękach i jak się śmieją i wygłupiają - jeden z najmilszych widoków na świecie. gorsi są hindu ojcowie, zdarza się że są dość ordynarni w podejściu do dzieci (matki nie), ale muzułmanie? a w życiu. Polacy się od nich powinni uczyć i to ostro.

Gość miastowa co cię napadło
? szukasz wrażeń na kafe bo Rolnik woli spać niż cię obracać ;-) ?

Gość nie zawracaj mi dupy dziewczyn
o ja tu snuję opowiadanie o miłości a ty mi przerywasz. no i gdzie tu kultura? nie dziwota że Rolnik śpi. Co myślisz że na wsi to co? Gbury mieszjkają? brak słów

Gość odnośnie srebra
genialne pierścienie robią, mój jest oczywiście męski z kamieniami półszlachetnymi, waży 38 gram. klasyczny. chociaż mam ochotę na jeszcze większy. ten jest w kształcie minaretu, ale ja chcę okrągły taki, co waży ze 2 razy tyle. z turkusami niebieskimi i z koralem. coś fantastycznego.

Gość dżelaby na przykład
świetna rzecz, to z wełny ciepłe jak ciort, kumpel jeszcze w Warszawie to było sobie przytargał skądś, i mi było zimno więc mi pożyczył. dżelaba jest do kostek jak suknia i ma kaptur. bardzo ciepła. polecam na zimę.

Gość standardowo mają tylko
jedną żonę, chyba że są bogaci, wtedy tak, więcej, czasem w Harrodsie można spotkać faceta z żonami, tak tak. jak faceta nie stać, nie żeni się. a jeśli może zapewnić byt większej rodzinie, owszem, ma kilka żon.

Gość no w każdym razie jak
chcesz zobaczyć ich świat to warto. Ich kulturę. Ich kraje. bardzo pozytywna sprawa, a wojna to syf w jakim by się kraju nie było, i akurat to co się dzieje w Afganistanie (gdzie POLACY są najeźdźcami!!!), to skandal. psy busha. brak słów.

Gość współczuję im z powdu wojny
i rozumiem że się bronią i rozumiem że TAK. niestety tak wygląda świat, sojusze ponad dobrem ludzkim. no niestety.

Gość siema jojnik
jak samopoczucie ? miłego dzionka 🌼

rety DUCH

Rolnik to naprawde ty caly i zywy?

No jko cały w kółko golony a któz mo być :o? witom Kora co tu duzo godać srom czopkami :o