Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzieee

NIE WIERZE W TO CO CZYTAM !NA TYMN FORUM UWAŻA SIE ZE 94 CM W TYLKU TO NIE MAŁO.

Polecane posty

Gość ludzieee

szok.. laska pisze ze ma w tylku 94 cm a wzrost 170 cm i pisza jej prawie wszystkie ze ma dosc spory tylek.. ludzie \\spory??? wręcz mały. 100 cm to jest sporo a nie tylko 94

Gość na tym forum w ogóle jest
..dziwnie...

Gość aallalalala
To jest sporo. Do nr 40 takiego tyłka nie włożysz. Wiem, bo miałam.

Gość na kafe jest taki trend żeby
obniżać wymiar w talii do poziomu IQ. A cała reszta siłą rzeczy też się zmniejsza. Dlatego dla tych dziewczyn 94 w talii to dużo

Gość ja mam i wkładam
:P

Gość kkkkkkkkkkk
aallalalala ale bzdury gadasz!!ja mam tyle i wchodze w rozmiar 36 gora 38

Gość heelloł
To uważaj, żeby ci te spodnie nie pękły na tyłku. Jak rozumiem, powyżej wały wylewających się boczków.

Gość toaoooo
Jesteś śmieszna. To gdzie ty te ciuchy kupujesz? W sklepie dla starszych pań??? rozmi.ar 36 to trzeba mieć 87 w biodrach

Gość tgia
Laski w Polsce niestety mają tendencję do chodzenia w za małych ciuchach. Zawsze to poprawia samopoczucie jak można sobie sprawić rozmiar 36. Ale estetycznie to nie wygląda.

Gość kkkkkkkkkkk
nie, w zwyklych sklepach,a jak wiecie wiekszosc spodni ma troche lykry(nie wiem jak sie pisze).mam tyle i tez sie dziwilam ze w takie spodnie wchodze nie mam duzej pupy u kazdego inaczej to wygloda.a boczki mi nie wychodza;)

Gość kkkkkkkkkkk
mowie tez ze 36 albo 38!i nie sa za male bo tak tandetnie nie chce wygladac:Swiecie zreszta ze sa rozne rozmiarowki prawda?w jednych mam 36 a w innych 38

Gość kkkkkkkkkkk
wyglada mialo byc**

Gość kkkkkkkkkkk
a poza tym tez zalezy jaka kto ma budowe wzrost..ja jestem dosc wysoka

Gość dfdfdf
no to ile masz wzrostu kkkkkkkk??

Gość kkkkkkkkkkk
173cm

Gość dfdfdf
173 cm i masz tylko 94 cm w tyłku????wg mnie to na taki wzrost mało ja mam 168 cm i tyle w tylku i mam maly chudy tyłas:(marze o wiekszym!

Gość kkkkkkkkkkk
nio taki malutki nie jest ale tez nie duzy przy mojej figurze jest w sam raz...uwazaj bo cie zaraz obrzuca blotem ze jak masz tyle w tylku to nie wcisniesz sie w 36 lub 38 :S

Gość ale sie katuje
no sorki ale wg mnie to ta laska wcale nie ma tyłka !skoro mierzy 173 cm aż !

Gość kkkkkkkkkkk
mam tylek waze 60kg i idzie w pupe zawsze i brzuszek troche.ale kurcze czemu nie umiecie zrozumiec trgo ze to tez zalezy od budowy itp.laska moze miec 100 w tylku majac 160 i moze miec maly bo ma taka budowe a ja moge miec 94 i miec sredni przy 173 bo jest inna budowa

Gość o ja pierdzielę
hehehe:D To teraz uważajcie: ja mam 162cm i 93cm w tyłeczku:D Mało tego, noszę rozmiar...uwaga uwaga 36!!!! A ostatnio nawet kupiłam sobie w Orsayu spodnie rozmiar 34!!! No, czekam aż pojedziecie po mnie:D Dodam jeszcze, ze ja mam kobiecą figurę, czyli zaokrąglenia tam gdzie być powinny i wcięcie w talii:D Jak bym miała w tyłeczku 85-87cm to musiałabym być facetem:D

Gość do kkkkkkkk
A CZY TY MASZ PLASKI TYLEK?? ALE SZCZERZE... I JESZCZE JEDNO ..JAK MIERZYSZ TE BIODRA ??NA UBRANIU CZY CALKIEM NAGA?

Gość kkkkkkkkkkk
o jedna normalna na tym forum :D:D

Gość kkkkkkkkkkk
ok szczerze: wiec mierze bez ubrania zawsze tak i nie mam plaksiego kedys mialam ale po tab anty przytylam duzo i przestalam wygladac w koncu jak anorektyczka i poszlo duzo w pupe.zaokraglila sie i jest trosze wystajaca mysle ze taka w sam raz.pytam czasem kilku osob jak mam np spodnie czy nie mam plaksiego tylka(bo mam obsesje na tym punkcie i w razie czego wzielabym sie za przytycie :D)to mowia ze nie.ze jest taki w sam raz wystajacy ale tez nie jak konski :D

Gość ale sie katuje
dziewczyno ale biodra mierzy sie nie posrodku tylka tylko dokladnie w najszerszym miejscu obu ud złaczonych razemn i koncu tylka.

Gość same idiotki
ciągle te topiki o mierzeniu bioder porąbane jesteście obwód to tylkpo obwód: nie powie czy dana kobieta ma wąskie biodra i wystające posladki czy wręcz przeciwnie szerokie biodra i płaski tyłek dwie osoby o tym samym wzroście, wadze i obwodzie bioder mogą miec zupełnie inny kształt tyłka, tak trudno to zrozumiec ?! wystarczy że ich miednica ma inny kształt lub szerokosc

Gość kkkkkkkkkkk
ale sie katuje : no to tak mierze :D:D

Gość ale sie katuje
no powaznie tak mierzysz?? hehehe ale jaja myslalam ze kazdy mierzy posrodku tylka

Gość kkkkkkkkkkk
no powaznie :Dmama mnie kiedys uczyla:D

Gość DO KKKKKKKKKKKK
kkkkkk musisz miec super tylek ..ach ZAZDROSZCZE BO JA MAM MALY I MAM W NIM TYLKO 92 CM a ile mialas kiedy twój tylek ci sie nie podobal i byl chudy ??ile wtedy mialas w nim>?nie pamietasz??