Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 klipsiara666

METODA CLIP ON....PLUSY I MINUSY

Polecane posty

Go艣膰 aniolekviki
ja nigdy bym nie kupi艂a treski gdy偶 unikam wi膮zania w艂os贸w :) teraz tak si臋 zastanawiam czy jak zawieje wiatr to b臋dzie mi wida膰 spinki z clip in..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
pewnie jak ich nie spryskasz lakierem....a rozpuszczone wlosy bywaja czasem uciaziwe...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniolekviki
trzeba wiedzie膰 jakim jeszcze lakierem ,na mnie nie dzia艂aj膮 nawet super mocne;/a efektu twardych w艂os贸w od lakieru nie chce;/

Udost臋pnij ten post

masz 2 wyjscia ....... albo dopinasz wlosy spryskujesz dobrym lakierem np taft ktory nie skleja wlosow....albo nie doczepiaj wlosow i nos swoje cienkie...twoj wybor twoje zycie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniolekviki
mam pe艂no innych wybor贸w:) nawet jak bym lakieru nie dala to moja sprawa czy b臋d臋 nosi膰 czy nie;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniolekviki
b臋d臋 lepiej wychowana i nie b臋d臋 nikogo obra偶a膰;p nie b臋d臋 zni偶a膰 si臋 do tak niskiego poziomu jak nie kt贸rzy wy偶ej. tu si臋 pisze o metodzie clip in a nie obraza ludzi ale c贸偶 jak to si臋 m贸wi s膮 ludzie i "ludzie" . koniec nie mam zamiaru zni偶a膰 si臋 do poziomu obra偶ania kogo艣 na forach jak nie znam kogo艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dokucza
czy Wam rownie偶 w艂osy z clip贸w wychodz膮 gar艣ciami, czy to wina mojej nieodpowiedniej piel臋gnacji ich?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bania u cygana
dokucza..... mam wloski clip in ale wychodza sporadycznie... mam takze kucyk ale jst dosc ciezki i troche mnie ciagnie poza tym ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dokucza
Bania u cygana: a czy mog臋 wiedzie膰 jak piel臋gnujesz clipy? By膰 mo偶e jest to wina cz臋stotliwo艣ci noszenia- zdejmuje je jedynie na noc, uzywasz ich z podobn膮 cz臋stotliwoscia? z gory dziekuje za odpowiedz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bania u cygana
mam je od 2 miesiecy ale zakladam je co 3,4 dni wiec je tylko rozczesuje na razie nic wiecej z nimi nie musialam robic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniolekviki
a jak piel臋gnuje si臋 je? podobno u偶ywanie jedwabiu je niszczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniolekviki
wiesz co niunia2233 dzi艣 pyta艂am si臋 kole偶anki ze szko艂y kt贸ra jest fryzjerkom , ile powinno wa偶y膰 tak plus minus clip on i stwierdzi艂a ze przynajmniej 120 gram 偶eby nie by艂y za cienkie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akle
do szkoly nieuki

Udost臋pnij ten post

aniolekviki dzieki za info :) przy moich cienkich w艂osach obawiam sie ze zestaw o wadze 120gr moze je za mocno obci膮偶yc dlatego najpierw spr贸buje 60gr jak bedzie za rzadki to ewentualnie dokupie 2 zestaw

Udost臋pnij ten post

Witam! Ju偶 od jakiego艣 czasu 艣ledz臋 co piszecie o metodzie przed艂u偶ania w艂os贸w clip in. 艢ledz臋 te偶 aukcje na allegro. mam zamiar zainwestowa膰 troszk臋, ale oczywi艣cie nie za du偶o... chc臋 偶eby efekt by艂 jak najbardziej naturalny, ma kr贸tkie w艂osy, ale za to bardzo g臋ste, w艂a艣ciwie to mam pier艣cionki z w艂os贸w (mo偶e lepsze okre艣lenie b臋dzie mia艂am) bo niestety strasznie je zniszczy艂am prostownic膮... No c贸偶... jako 偶e bardzo t臋skni臋 za d艂ugimi w艂osami zdecydowa艂am si臋 na t臋 metod臋, bo przy innej mia艂abym problem z porz膮dnym wyprostowaniem tych w艂os贸w... Przypominam 偶e moje w艂osy s膮 wycieniowane i to dosy膰 mocno i ledwo mi ramion si臋gaj膮, prawa strona jest tylko d艂u偶sza od reszty. Nawet nie macie poj臋cia jak ja wam zazdroszcz臋 偶e macie cienkie w艂osy, ja swoje prostuj臋 ok 1,5h, ale mam dobra prostownic臋 wi臋c efekt trzyma si臋 do nast臋pnego prania w艂os贸w, na szcz臋艣cie nawet deszcz nie popsuje mi fryzury. No dobra bo pisz臋 i pisz臋, a temat jest o czym艣 innym! jestem strasznie napalona na te w艂oski http://www.allegro.pl/item1008450981_przedluzanie_wlosy_clipin_remy_8tasm_50cm_150gram.html Ale znowu nie wiem jaki kolorek mam wybra膰, na swoich w艂osach mam rudy, ale to jeszcze nie jest ten rudy co bym chcia艂a. Podoba mi si臋 rudy kolor dziewczyny z tego filmiku. http://patrz.pl/filmy/spankers-sex-on-the-beach-official-video Gdyby kto艣 mi pom贸g艂 w doborze koloru, albo gdyby mo偶e kto艣 wiedzia艂 co to jest za kolor z tego filmiku, mo偶e bym tak膮 farb臋 kupi艂a, albo jakie艣 farby zmiesza艂a?? Mo偶e zagl膮da tu jaka艣 fryzjerka i pomo偶e. dziewczyny RATUJCIE! Pozdrawiam wszystkich cieplutko ;) No i witam na waszym forum ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniolekviki
xxxalaxxx a wiesz jak zak艂ada si臋 te w艂osy? na filmiku ze str nie wida膰 za wiele;/ a je艣li chodzi o ciebie niunia2233 to chyba lepiej kupi膰 co艣 wi臋cej :) nie wszystko trzeba zak艂ada膰 od razu:)teraz mam m臋tlik i nie wiem kt贸re w艂osy zam贸wi膰 najlepiej ;/

Udost臋pnij ten post

No ja tez mam mentlik mam kole偶anke kt贸ra ma geste wlosy ona ma zestaw o wadze 120gr wic taki zestaw jesli chodzi o mnie by艂by za gesty tak mi sie wydaje ona swoje wloski przywiozla z angli ma je ok 8 miesiecy troche jej sie wloski wyczesaly ale tak po zatym to sa w 艣wietnej kondycji :) Ja juz sama nie wiem co kupic :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniolekviki
xxxalaxxx poda艂a link na fajne w艂oski tez chyba z Anglii. wydaj膮 mi si臋 bardzo fajne.tylko nie wiem jak si臋 je zak艂ada:( i chcia艂abym kolor miodowy blond, a tam nie widz臋 nic podobnego do tego

Udost臋pnij ten post

wpiszcie sobie na YouTube clip in i od razu Wam wyskocz膮 filmiki, gdzie dziewczyny pokazuj膮 jak zak艂adaj膮 sobie w艂osy

Udost臋pnij ten post

no te w艂oski z linku co podala xxxalaxxx maja 8 tasm 150 gram jak bym znalaz艂a np 8 tasm i 120 gram to chyba dla mnie by艂 by najlepszy taki zestaw

Udost臋pnij ten post

aniolekviki a jesli chodzi o tapirowanie i pryskanie wlos贸w lakierem to przy metodzie clip in jest kanieczne jesli masz cienkie i rzadkie w艂osy moja kolezanka nawet to robi mimo ze ma dosc geste w艂osy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniolekviki
niunia2233 w sumie mam cienkie w艂osy ale odk膮d u偶ywam jedwabiu plus kosmetyki z farmony chyba tak to si臋 pisze , to mam zdrowe mi臋kkie w艂oski i wydaje mi si臋 ze coraz grubsze si臋 robi膮:) a jak dla ciebie 150 to za duzo to nie zakladaj jednego clip on i wyjdzie ci 120 gram;p

Udost臋pnij ten post

no w艂asni ja tak myslalam ze jak bym sobie kupila zestaw o wadze 120 gr i nie za艂ozy艂a jednej tasmy to by wysz艂o 100gr i by bylo idealnie ja mia艂am kiedys wlosy geste dlugosci tak do polowy plec贸w ale niestety choroba i 3 operacje i po wloskach zostalo wspomnienie zy艂am nadzieja ze wloski wr贸ca do dawwnej kondycji ale niestety minely dwa lata i nic wiec postanowi艂am w inny szybszy spos贸b zapuscis w艂osy :):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniolekviki
a my艣la艂a艣 偶eby zio艂ami podnie艣膰 sobie w艂osy? w takim sensie ze fryzjerka robi taki zabieg i wizualnie wi臋cej w艂os贸w jest:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniolekviki
monikaaa153 ogl膮dam ro偶ne filmiki z tym has艂em co poda艂a艣 ale nie mog臋 znale藕膰 tego co przedstawia konkretnie tamten zestaw clip on :/

Udost臋pnij ten post

szczerze m贸wiac nie s艂ysza艂am nic o takim zabiegu wcieram sobie olejek rycynowy w sk贸re i w艂osy zostawiam go na noc nie powiem ze nie bo wlosy nie sa juz tak tragiczne jak 2 lata temu gdy wypad艂o mi 2/3 aniolekviki a na czym polega ten zabieg albo jak sie nazywa to sobie o nim poczytam w necie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniolekviki
nie wiem jak to si臋 nazywa niestety:( ciotka mojej siostry to stosuje co ma kilka w艂os贸w na krzy偶 ale jak co艣 si臋 dowiem to dam ci zna膰:)

Udost臋pnij ten post