Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 klipsiara666

METODA CLIP ON....PLUSY I MINUSY

Polecane posty

Go艣膰 Dominika867.
dostalam wlosy z long hira... wczesniej mialam z cosmoshopu i Bog wie z jakiego innego szajstwa.jesli chodzi o kolory wlosow czytac dokladnie z cosmoshopu kolor nr 2 jest identyczny a nawet ladniejszy z long haira. z long haira przy clipach sa dodatkowe spinki i widac ciut porzadniejszy zestaw niz z cosmoshopu. a sponki sa tak mocne ze hohoho:) narazie z long haira sa super ... ciekawe co o nich powiem za 4 miesiace hihi ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
no to super czyli mog臋 zamawia膰 kr臋cone ? szok ale si臋 ciesze ja tylko wpadnie mi troch臋 kasy to zam贸wi臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 x94652
Cze艣膰 kobietki. Ostatnio zdecydowa艂am si臋 na przed艂u偶enie w艂os贸w metod膮 clip on, aczkolwiek nie wiem, co b臋dzie dla mnie lepsze i co b臋dzie wygl膮da艂o efektowniej. Mianowicie waham si臋 pomi臋dzy 45cm w艂osami o wadze 80g, a 50cm w艂osami o wadze 100g, kt贸re zapewne odrobin臋 bym wyr贸wna艂a podcinaj膮c. Jak my艣licie, kt贸ry zakup b臋dzie lepszy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty艣艣ka
hej dziewczyny podpowiedzcie mi warto zam贸wi膰 z cosmoshopu w艂osy syntetyczne? czy mocno r贸znia sie od naturalnych, g艂贸wnie chodzi o to czy si臋 b艂yszcz膮 jak u laki ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty艣艣ka
hej dziewczyny podpowiedzcie mi warto zam贸wi膰 z cosmoshopu w艂osy syntetyczne? czy mocno r贸znia sie od naturalnych, g艂贸wnie chodzi o to czy si臋 b艂yszcz膮 jak u laki ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adson
Hej dziewczyny :) Zam贸wi艂am klipy z Cosmoshopu 25cm bardzo jasny br膮z do moich blond w艂os贸w i w miar臋 pasuj膮 :D S膮 super, i jak na moj膮 g艂ow臋 to za du偶o jest tych klips贸w :) ale mam bardzo ma艂膮 i dlatego, i przy czole mam bardzo rzadkie i wida膰 te spinki dlatego zak艂adam ze 3 ta艣my na ty艂 i efekt jest :) nie 偶a艂uj臋 i polecam! Jestem przeszcz臋艣liwa ale p贸ki co sama ich sobie nie za艂o偶臋 :D W ko艅cu mam w艂osy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Venus Kleopatra
Jak masz ma艂o w艂os贸w, to zaczynaj po bokach po prostu ni偶ej przypina膰 te spinki. Podw贸jn膮 tak na wysoko艣ci uszu, a pojedy艅cz膮 z centymetr wy偶ej. Powinno wtedy przykry膰 spinki, a w艂os贸w b臋dzie wi臋cej. Co do syntetycznych, to nie widzia艂am, ale raczej polecam naturalne. Syntetyczne to chyba takie w艂osy jak si臋 idzie na jak膮艣 jedn膮 czy dwie imprezy. Jak si臋 chce nosi膰 cz臋艣ciej to naturalne na pewno d艂uzej pos艂u偶膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiawlosy
do dziewczyny ktora zastanawia sie nad 45cm 80g zapewne z cosmo - BRON BOZE tyle wlosow przy tej dlugosci to smiech na sali, dla porownania doczepiane.pl ma zestaw 45cm 140g wiec pomysl jak przy nim bedzie wygladal ten zestawik z cosmo ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 kasia
W "doczepianych" cena jest 255 z艂 za 140g , a w "cosmoshopie" 80g za 125,95 z艂. Lepiej kupi膰 w cosmo 2 zestawy, bo na si臋 130 g samych w艂os贸w za 250 z艂. Ja mam cosmo te 80g i dla mnie wystarcz膮. Podw贸jny zestaw wygl膮da艂by u mnie nienaturalnie. No i 125 z艂 r贸偶nicy to dla mnie za du偶o. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goja84
Witam wszystkie mi艂o艣niczki doczepianych w艂osk贸w metod膮 cllip in;) Ja zawsze marzy艂am o d艂ugich w艂oskach, mam kr贸tkie pocieniowane i nigdy nie mog臋 ich zapu艣ci膰,bo za szybko mi si臋 nudzi i ci膮gle obcinam. Zawsze my艣la艂am,偶e doczepiane w艂osy kosztuj膮 maj膮tek a偶 Kumpela mi w艂a艣nie poradzi艂a te w艂oski,nosi je od roku i jest bardzo zadowolona,farbuje je,nawet rozja艣nia艂a,a w艂osy nadal wygl膮daj膮 ok, cho膰 ju偶 troch臋 si臋 jej pusz膮,ale ma je rok,wi臋c to ju偶 chyba nie dziwi,ja te偶 je zam贸wi艂am;) W艂oski s膮 z cosmoshopu,ja czekam na kolorek 613 jasny blond,bo si臋 sko艅czy艂,ale w nast臋pnym tygodniu maja ju偶 je mie膰 i mi je przys艂a膰. Pytanie do was,mam w艂oski typu bob,z ty艂u kr贸tsze,z przodu d艂u偶sze. Czy d艂ugo艣膰 45cm,waga 80g mi wystarczy i czy to b臋dzie dobrze wygl膮da艂o?? Czy b臋d臋 musia艂a te nowe w艂oski jako艣 pocieniowa膰 by wygl膮da艂y naturalnie? Czy kt贸ra艣 z was ma te偶 takie kr贸tsze w艂oski do po艂owy szyji i nosi dopinki?? Jak to wygl膮da?? Z g贸ry dzi臋ki za info ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 figoli
Dziewczyny pomozcie! Mam wlosy cosmoshopa, ladne ,dlugie, geste. Uzywam ich od 3 tygodni ale od kilku dni robia mi sie okropne kleby, jakby zlepiona wata .. nie na koncowkach lecz przy glowie na wysokosci uszu...umylam je 2 razy, nie uzywalam suszarki, porzadnie nawilzalam. Gdzie popelnilam blad?! Dlaczego niektorym z was clipy sluza rok przy codziennym uzywaniu, a niektorym miesiac? Czy wplyw na to moga miec upaly? Juz nie wiem jaka odzywke kupic, co mam robic zeby nie straszyc i nie czesac sie ukradkiem co 10 minut? Uzywam ich codziennie, sciagam do spania.....pomozcie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adson
Do Figoli: to mo偶e je przylakieruj lekko w tych miejscach i nie b臋d膮 si臋 robic k艂臋by?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaclipin
"W "doczepianych" cena jest 255 z艂 za 140g , a w "cosmoshopie" 80g za 125,95 z艂. Lepiej kupi膰 w cosmo 2 zestawy, bo na si臋 130 g samych w艂os贸w za 250 z艂." hahaha chyba raczysz zartowac 130g wlosow za 252zl kontra 125g wlosow za 255 zl a gdzie zmiescisz CZTERNASCIE (14) tasm i uwaga 30 KLIPSOW laczna waga dodatkow 30 GRAM to jakas parodia co wypisujesz chyba jestes z cosmo ! tylko debilka zdecydowalaby sie na takie rozwiazanie, przeciez to od razu widac ze lepiej zakupic 1 gruby komplet z doczepiane.pl

Udost臋pnij ten post

Ja po kilku myciach (chyba po 5) mia艂am problem z w艂osami z cosmo ale wydaje mi si臋, 偶e problem tkwi艂 w tym ze mia艂am z艂y szapon i z艂膮 odzywk臋 .. teraz po czasie inaczej bym o nich zadba艂a. Jesli robi膮 Ci si臋 k艂eby to w sumie koniec. Nie zrobisz za wiele. Polecam odzywke now膮 w sprawy DOVE REPAIR - nawil偶y Ci je mocniej. Nie m臋cz si臋 z prostownic膮 bo ona im juz nic nie pomoze. NIE POLECAM W艁OS脫W Z WWW.REMY-HAIR.PL - koszmar. kicz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 figoli
:((((( szampon Pantente regenerujacy + odzywka do wlosow przedluzanych.....cackalam sie z nimi jak z porcelana.....raz dalam im wyschnac na ostrym sloncu...moze przez to robia sie kleby? Jestem wkurzona i rozczarowana, dalam 420 zl za komplet 220 gram z cosmoshopa. Powtarzam,ze wlosy sa ladne ...po 10 minutach musze je przeczesac bo strasze. Zamowie nowy komplet , nic innego mi nie pozostalo.... jak mam do cholery z nimi postepowac? Chyba juz ich nidgy nie umyje, jedyna gwarancja ze nic sie nie stanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikusiaaaaaa
niestety ale jak zaczn膮 sie raz ko艂tuni膰 to ju偶 niestety nic nie pomo偶e. czyta艂am gdzie艣 偶e nale偶y wod膮 z sokiem z cytryny pola膰 w艂osy, pomog艂o ale tylko na chwil臋. widz臋 偶e konkurencja pisze o remy-hair :) ja i wiele moich kole偶anek jest bardzo zadowolonych z ich w艂os贸w. i polecamy je dalej, gdy偶 nosza si臋 super :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaclipin
jesli po 3 tyg wlosy padly to znaczy ze jest to wina wlosow a nie pielegnacji sprawa jest prosta jesli chcesz co 3 tyg wydawac 420 no to nie zmieniaj sprzedawcy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Venus Kleopatra
figoli a moze napisz do cosmo i co艣 ci poradz膮? 420 zl to w ko艅cu du偶o kasy. ja bym spr贸bowa艂a. my艣l臋, 偶e to sprawa piel臋gnacji bo po 3 tygodniach niemozliwe 偶eby co艣 si臋 zta艂o nawet z kiepskimi gatunkowo w艂osami ot tak. moze je tapirowa艂a艣? albo sklejaj膮 si臋 od potu teraz kiedy jest gor膮co? kasiaclipin poziom twoich wypowiedzi jest 偶enuj膮cy. jak chcesz wyzywac ludzi od debili to r贸b to u siebie w domu, skoro stamt膮d wynios艂a艣 taki poziom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 figoli
Zamowilam juz nowe clipy, pani z Cosmo poradzila wlosow po prostu nie myc bo tego nie potrzebuja.....ja mysle,ze zniszczyly sie na ostrym sloncu - po umyciu wystawilam je na ostre (35 stopni w cieniu) slonce i padly...no i upaly chyba tez maja swoj udzial, jak sciagam clip przy karku to jest taki zlepiony i skoltuniony ze brak slow.....pani z cosmo mowi,ze wystarczy im mycie co 4 miesiace...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wandaibanda
Ja moje w艂osy myj臋 raz w miesi膮cu, tak te偶 mi poradzili w cosmo. W sumie za cz臋sto lepiej ich nie my膰 bo si臋 zniszcz膮, a w sumie czapki te偶 nie pierze si臋 codziennie. Farbowa艂am je, prostuj臋 bardzo cz臋sto i daj膮 rad臋 ju偶 czwarty miesi膮c. Mysl臋, 偶e jak je umyjesz i roz艂ozysz delikatnie rozczesane na r臋czniku, to nic si臋 nie stanie. Umy膰 jednak co jaki艣 czas trzeba, zw艂aszcza jak przejd膮 jakim艣 nieciekawym zapachem. A jak farbowanie prze偶ywaj膮, to od mycia te偶 nic si臋 nie stanie. Mo偶e si臋 na tym s艂o艅cu po prostu spali艂y? Mam inne pytanie. Jak sobie wpinacie spinki, 偶eby zrobi膰 ko艅ski ogon? U mnie zawsze wtedy te spinki wida膰 po bokach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 figoli
wandaibanda ja tak sobie to tlumacze ze mi padly na sloncu, zazwyczaj po umyciu ich rozkladalam je na reczniku w domu i tak sobie schly dosc dlugo bo sa bardzo geste...a na sloncu po pol godzinie byly juz wyschniete:/ mam nadzieje,ze tym razem pociesze sie nimi do konca roku chociaz...poki co strasze i co 10 minut musze sie czesac...a moze byc tak ,ze one sa po prostu za geste,jest ich za duzo i sie koltunia....? eee....ale na poczatku ich noszenia nie bylo problemow wiec od gestosc nie ma tu nic do rzeczy- tak mysle...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goja84
Do dziewczyn o kr贸tkich w艂osach tzn takich do polowy szyi, co zrobi艂y艣cie 偶eby nie by艂o wida膰 tzw efektu czapki?? Czy mocno te clipy pocieniowalyscie i czy warto je tak obcina膰,nie chce 偶eby by艂y potem za krotkie,jak to jest u was;) clipy mam 45 cm z cosmo. I mam dylemat,bo ja widz臋 偶e to wida膰 no i w dzie艅 tak nie wyjd臋. Zastanawiam si臋 teraz czy je pocieniowa膰,czy po prostu schowa膰 i poczeka膰 a偶 w艂oski moje odrosn膮,b臋dzie przynajmniej motywacja by je wko艅cu zapu艣ci膰;) Jak je te偶 farbujecie? Bo ja mam jasny be偶owy blond,clipy by艂y zbyt 偶贸艂te to je pofarbowa艂am,ale nadal maj膮 inny odcie艅 i przez to ta "czapka" jeszcze bardziej si臋 rzuca w oczy. Czy jak farbujecie jasn膮 farb膮 to trzymacie tak samo d艂ugo jak na waszych w艂oskach?? Farbowa艂am t膮 sam膮 co moje a i tak wysz艂y inne. Z g贸ry dzi臋ki za info;)

Udost臋pnij ten post

Ja zamawia艂am dwa razy w艂oski z www.hairservice.pl , teraz zam贸wilam w艂oski z www.cosmoshop.pl ... Moja pierwsze wlosy z hairservice to byly wlosy coloru #350, a wi臋c rubinowo-rudy. Pofarbowa艂am je raz, my艂am dosy膰 rzadko no i troch臋 pos艂u偶y艂y ale zrobi艂a si臋 szczota. Drugie w艂osy r贸wnie偶 z hairservice, to by艂 kolor #22, be偶owy blond. Zestaw ma艂y a wi臋c 65gram, minus 15gram spinki, wi臋c 40 gram ale nie wygl膮da艂o to a偶 tak 藕le bowiem moje wlosy s膮 cienkie. Clipy te r贸wnie偶 pofarbowa艂am i tak samo jak rude, nie by艂y ju偶 "sypkie/lej膮ce" si臋, troszk臋 takie napuszone, ale 7 miesi臋cy przechodzi艂am w nich :). Moje obecne clipy z cosmoshop przyszly oko艂o 2 tyg temu, bylam u fryzjerki, pofarbowalam MOJE w艂osy na kolor jaki maj膮 clipy - i jest bosko, fryzjerka dopasowala mi idealnie kolor :). Zobaczymy jak si臋 wloski b臋d膮 "zachowywa膰" przez najbli偶sze miesi膮ce. Wrzucam zdj臋cia: clipy z cosmoshop http://imageshack.us/photo/my-images/820/img00691201207161525.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/812/img00698201207161544.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/819/img00690201207161525.jpg/ Por贸wnanie nowych w艂os贸w z cosmoshop i blond z hairservice [po 7 miesiac uzytkowania, kreceniu, farbowaniu etc] http://imageshack.us/photo/my-images/560/img00693201207161543.jpg/ ko艅c贸wki wlos贸w z hairservice: http://imageshack.us/photo/my-images/687/img00695201207161543.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/534/img00696201207161544.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/843/img00697201207161544.jpg/ A i jeden zestaw z hairservice, kt贸ry odes艂alam bowiem kolor mi nie pasowa艂: http://imageshack.us/photo/my-images/194/img00121201112161704.jpg/ Je艣li macie jakie艣 pytania etc piszcie, albo czy chcecie wi臋cej zdj臋膰 w艂osk贸w etc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wandaibanda
Lila91 a jak piel臋gnujesz swoje clipy? Cz臋sto ich uzywasz?

Udost臋pnij ten post

Nosz臋 je praktycznie codziennie. Je艣li chodzi o piel臋gnacj臋 to przede wszystkim jedwab, oraz od偶ywki w sprayu np Gliss Kurr [czarne opakowanie]. Moje blond clipy my艂am baaaaaaaaaaaaaaaaardzo rzadko, bo zauwa偶y艂am, 偶e to za bardzo im nie s艂u偶y... W og贸le clip贸w nie nale偶y my膰 cz臋sto :). Oraz nie 艣pi臋 w clipach, jak leje deszcz to albo w nich nie wychodz臋, albo po prostu chowam pod kapturem etc, aby nie zmok艂y :) Nie pryskam te偶 na nie lakieru do w艂os贸w. Najbardziej clipy niszczy艂 farbowanie, wi臋c zobacze jak si臋 b臋d膮 trzyma膰 moje nowe clipy, kt贸rych nie mam zamiaru farbowa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinowy soczek
Dziewczyny dopiero dzi艣 znalaz艂am to forum, a jako 偶e widz臋 i偶 wi臋kszo艣膰 Was jest dobrze zorientowanych w temacie prosz臋 o pomoc :) Mam do艣膰 cienkie i s艂abe w艂osy, d艂ugo艣膰 do ramion. Za 1,5 miesi膮ca mam 艣lub i chcia艂abym w tym dniu mie膰 fryzur臋, kt贸rej niestety nie uzyskam ze swoich w艂os贸w. Cos na wz贸r http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/odcienie-blondu/loki/fryzury-slubne/upiecia/damskie/asymetryczne/fryzura1391654.htm Zastanawiam si臋 na zakupem klip贸w. Prosz臋 pom贸偶cie z kt贸rej firmy w艂osy s膮 najlepsze, tzn. takie kt贸re b臋d臋 mog艂a ufarbowa膰 偶eby mie膰 identyczny kolor ze swoimi, no i takie kt贸re b臋d臋 pokr臋ci膰 troch臋? My艣l臋 偶e d艂ugo艣膰 dla mnie najlepsza by by艂a 55 cm. Przy takiej d艂ugo艣ci jaka powinna by膰 waga tych w艂os贸w aby nie by艂y za cienkie, ale te偶 nie za grube aby nie wygl膮da艂y na bardzo sztuczne? B艂agam Was o pomoc, bo czas leci a ja robi臋 si臋 coraz bardziej zdesperowana :)

Udost臋pnij ten post

Ja Ci polecam w艂osy z www.doczepiane.pl , albo www.cosmoshop.pl , w艂osy 100 gram :) par臋 post贸w wy偶ej wrzuci艂am zdj臋cia moich clip贸w w艂asnie 50cm, 100 gram , kolor ciemny blond :)

Udost臋pnij ten post

A na jaki kolor chcesz pofarbowa膰? Nie lepiej pofarbowa膰 swoje w艂osy pod kolor clip贸w? Farbowanie zniszczy je w pewnym stopniu... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinowy soczek
M贸j kolor w艂os贸w to ciemny br膮z i takie te偶 zamierzam kupi膰 w艂osy, ale chc臋 mie膰 jak膮艣 asekuracj臋 gdyby odcie艅 si臋 r贸偶ni艂.

Udost臋pnij ten post