Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klipsiara666

METODA CLIP ON....PLUSY I MINUSY

Polecane posty

Gość INNA @25
No domyślam się,że nie bedzie to mega wileki efekt..:/ A proponujesz jakieś włosy? O takie gramaturze do ceny 150zł? Czy to nie realne kupić w miare dobre włosy o takiej gramaturze?

Gość kasiaclip
lepiej dolozyc i kupic 100g conajmniej wlosy musza miec odpowiednia wage, nie ma czegos takiego jak 75g i geste wlosy :) kiedys popelnilam ten blad wszyscy i kupilam "geste" wlosy jak si eokazalo waga cos 60 gram, to byla porazka, dlatego teraz wole dozbierac dwa razy wiecej i kupic konkretny zestaw zreszta porownaj filmiki z doczepiane.pl z 75g i np 220g niebo a ziemia cenowo tez.. ale jak mowila moja babcia, kto tanio kupuje ten kupuje dwa razy :)

Gość kasiaclip
syntetyki to szajs widze ze koniecznie chcesz cos kupic "za stowke", efektu z tego nie bedzie zapamietasz moje slowa ale nie martw sie wszystkie takz aczynalysmy :) ja teraz zbieram na 220g ze strony o ktora pytalas, celowo nie pisze jaka bo znowu jakas debilka wyskoczy ze robie reklame !!! jzu wiem ze tylko taka ilosc wlosow mnie zadowoli i taka jest prawda a na syntetyki to nawet nie spogladam

Gość Inna@25
Bo głównie chodzi o to,że mam krótkie włosy i nie mam pojęcia jak bedę wyglądać w długich a nie chce kupić włosów za 250zł i będą leżeć.. Zamówię włosy 40 cm i 75 gr na próbę..Jak mi się spodoba dokupie najwyżej jeszcze dwa pasma z innej firmy.Albo pokombinuję. Kupie te 7 pasm i miedzy nie wepchne sztuczne..;) Wkoncu kazdy uczy sie na bledach.:)) A teraz masz włosy z tej firmy i jestes zadowolona?

Gość kasiaclip
nie kombinowalam w ten sposob zeby mieszac z syntetykami ale kto wie, ale to juz chyba lepiej kupic 2 zestawy naturalne odpruc klipsy z jednego zestawu i zszyc tasmy ze soba bo jak zszyjesz z syntetykami a te sie rozpadna to moze byc problem no ale kombinuj kombinuj z firmy na D jestem zadowolona nie kupowalabym 220 w ciemno :)

Gość siosterek
Hej dziewczyny!! Co do zestawow clip in to moge sie rowniez wypowiedziec. Mam wloski naturalne dlugosc do 55cm od hairservice. Szczerze polecam. Nie ma z nimi zadnego problemu. Wbrew pozorom mozna w nich spac :)) Rowniez po farbowaniu z wloskami nic sie nie stalo. Mialam kiedys wlosy syntetyczne i byly straaaaszne!! Wygladaly sztucznie i nieestetycznie ale nie ma sie co dziwic jak na pare groszy kupione... Jezeli ktoras z Was naprawde chce miec sliczne wloski ktore nie beda roznily sie od waszych naturalnych to warto wydac troche wiecej i cieszyc sie wlosami przez dluuuugi czas! :)) PS. Inna@25 nie kombinowalabym jednak z mieszaniem naturalnych ze sztucznymi. Jak juz, to zdecyduj sie na jeden rodzaj, bedzie duzo ladniej wygladac bo niestety roznica miedzy nimi jest spora i dosc widoczna ;)

Gość inna@25
No właśnie wyżej koleżanka też mi pisala,że nie mam kombinowac :) Na internecie syntetyczne wyglądają nie najgorzej(chociaż wiem,że to gówna).. Nawet jak wcisnę dwa pasma syntetyczne pomiędzy naturalne to bedzie wyglądać tragicznie? Kombinuję w ten sposób,bo nie wiem jak będę wyglądać w długich włosach no i spodziewam się dzidzi.:) :) :)Więc mam też inne wydatki :) Już nie będę wam marudzić :) Dziękuję dziewczyny ;)

Oj uwierz ze bedzie widac tymbardziej ze ciezko bedzie dobrac dwa identyczne kolory :) a nawet jesli zle bedziesz sie czula w dlugich to mozesz je skrocic do dlugosci jaka chcesz i nadac jakas nowa fryzurke ;) Gratuluje i wiadomo ze dzidzia teraz najwazniejsza ;) ja za swoje naturalne dalam 190zl. Pozdrawiam! ;)

Gość inna@25
Dziekuje;) A jaka grubosc maja wloski? Bo ja patrzalam na ta stronke i przyblizona cene wlosow to wychodzi na to ze masz 60 g? Albo zle patzre :)

Tak dobrze patrzysz ;) ja mam ten mniejszy zestaw 6 tresek bo zestaw mega wydal mi sie zbyt mega (w sensie za duzo wlosow jak dla mnie) no i cena tez juz inna ;)

Gość kittena
kupilam sobie wlosy od doczepiane.pl i jestem bardzo niezadowolona nie sa miekkie, tylko nieprzyjemne w dotyku, kiepsko sie ukladaja i do tego kolor (613) jakis taki zolty. oddalabym je, ale juz wyciagnelam z opakowania i przymierzylam. nic juz wiecej przez internet nie kupie. znacie moze jakies sklepy stacjonarne w warszawie?

Gość kamka245
ja kupowałam w cosmo dzisiaj doszły rzadkie strasznie chyba będę zwracać bo tragedia mysie ogonki wiszą:(

Gość olga254
ja dzisiaj też dostałam z doczepiane.pl ciemny brąz póki co są śliczne nawet je kręciłam i dobrze chwyciły skręt ale będę pisać w trakcie jak użytkowanie ,ponieważ dostałam kiedys z innej firmy i po miesiacu były do wyrzucenia..obym z tych była zadowolona na dłuższy czas

Gość kwadratuszka
kamka, TY tez dostalas takiej fatalnej jakosci te wlosy?:O A jakie zamawialas? To bardzo dziwne, ze tak pogorszyla sie jakosc cosmo... troche sie boje gdzie ja kupie swoje nowe wlosy jak te obecne nie beda sie juz nadawaly do uzytku...:( bo widze, ze teraz kupic w cosmo to loteria i ryzyko.

Gość kasiaclip
no sorry ale 95 gram dla wlosow 55 cm to czego ty sie spodziewalas ? szkoda ze nie wzielas 50 gram 60 cm :D same jestescie sobie winne kupujac takie "gestosci" a to ze takich zestawow w ogole sie nie powinno sprzedawac to juz inna bajka

Gość Inna@25
Przewaznie zestawy maja po ok 60 gram.. Jestem ciekawa czy w takim razie na glowie zmieszcza sie np po 14 tasm??

Gość venus kleopatra
Dziewczyny jak Wy kupujecie wlosy co maja 80g i 55 cm, to nie ma co się dziwić że są rzadkie. Ta waga to jest raczej taka do zagęszczenia. Do wyraźnego przedłużenia moim zdaniem to minimum te 120g trzebaby kupića jeszcze lepiej to dwa zestawy po 80g i pozeszywać, . Więc w sumie to nie wina sklepu, bo 80g to 80g i nie ma siły, żeby były gęste.

Gość kamka245
tak ale jeżeli pisze że służą do zagęszczania/przedłużania włosów i nie wystarczają na włosy nawet rzadkie to jaki jest sens sprzedaży taki zestawów?zeby bawić się w przyszywanie spinek i taśm?i kupować następny zestaw?no tak to wtedy to na korzyść sprzedającego jedynie nie mój

Gość kamka245
uważam że to okłamywanie klienta i bazowanie na czyjejś niewiedzy ot co

Gość kasiaclip
akurat na tej aukcji cosmoshopu jest dopisek GĘSTE czyli ewidentne wprowadzanie w blad klienta wiec to zdecydowanie nie jest OK ale sa i lepsi co opisuja tak wlosy po 60 gram :D z drugiej strony mamy "kamke" czyli naiwna klientke ktora w to uwierzyla, sprzedawcy nie mozna wierzyc we wszystko ale jak juz pisalam wiekszosc z nas to przechodzila, z clip in ami to chyba jest jak z domem, pierwszy dla wroga drugi na sprzedaz a dopiero trzeci dla siebie ;)

Gość venus kleopatra
No nie wiem w sumie na tej aukcji piszą, że "DLA UZYSKANIA EFEKTU PRZEDŁUŻENIA GĘSTYCH WŁOSÓW ZALECAMY ZAKUP DWÓCH ZESTAWÓW" Moja koleżanka ma rzadkie, mocno pocieniowane włosy za ramiona i jej te 80g wystarczyło- nie ma co prawda lwiej grzywy, ale dość naturalny efekt. Ja nie mam jakiś super gęstych, ale do przedłużenia to minimum 120g musiałabym mieć.

Gość Olkopedka
Cześć dziewczyny! Od roku przedłużam włosy - wpierw metodą kreatynową później na ringach. Jeśli chodzi o tą pierwszą to przez pierwszy miesiąc efekt był niezły. Niestety zachwyt mój długo nie potrwał. Włosy zaczęły drastycznie wypadać, lekki dotyk szczotki zabierał ze sobą garści pasemek. Ponadto zrobiły się masakryczne kołtuny, wręcz dredy. Musiałam ściąć sporą cześć własnych włosów gdyż tamtej kreatyny nic nie było już w stanie rozpuścić. Po miesiącu regeneracji i męczenia się z łysymi elementami na głowie postanowiłam przedłożyć włosy metodą na ringach. Efekt przez pierwsze dwa miesiące był świetny! Włosy co prawda wypadały ale doczepienie paru pasemek z powrotem nie było drogie. Lecz w ciągu trzeciego miesiąca włosy również zaczęły wypadać, ze 120 pasemek zostało mi zaledwie 50 gdyż reszta się rozwaliła (złącza kreatynowe po prostu uległy rozpadowi). Włosy mam cienkie i do ramion. Straciły na zdrowiu poprzez utlenianie. Odżywek jak i farb używałam dobrych, nie tłustych by nie uszkadzały złącz, ponadto były one nakładane z daleka od kreatyny. Teraz mam do Was pytanie - czy dokupić kolejne pasma i zostać przy metodzie na ringach czy zainwestować w zestaw clip-on? Powiem szczerze, że używałabym go do 4 razy w tygodniu. Czy byłby widoczny? Włosy mam proste, kolor jasny brąz, bez grzywki, cienkie. Zależałoby mi na naturalnym efekcie czyli około 40cm, ile powinny ważyć by były gęste? Wiem, że powinnam kupić włosy naturalne. Pozdrawiam serdecznie :)

Uhuhu... No to powiem Ci ze dziwie sie ze zastanawiasz sie nadal nad ringami skoro wiesz ze strasznie niszcza Ci wloski.. Ja nadal polecam clip-op : nosisz kiedy chcesz i nie ma z nimi takiego problemu a przede wszystkim nie oslabiaja wlosow :) ja jestem bardzo zadowolona bo byly warte swojej ceny :) tez mam cienkie wlosy i jak sie dobrze zalozy to nie bedzie ich widac :) Pozdrawiam.

Gość kwadratuszka
byc moze to zalezy od wlosow czy jakichs sklonnosci... ja juz pisalam, ze w 2 miejscach jakby wytarly mi sie wlosy od klipow... z tylu glowy, w dolnej czesci, tam gdzie przypominam pierwsza tasme... wsmarowuje teraz w to miejsce rozne specyfiki... cos tam odrasta... ale lyse placki nie sa takie male..na pewno wielkosci spinek... przy cienkich wlosach spinek nie widac... ja mam wlosy cienkie i rzadkie i spinek nie widac, wiec nie musisz sie martwic, naprawde... ja tez sie obawialam, ze z tego wzgledu klipy nie bede dla mnie ... ale jest OK!

Gość Olkopedka
Słyszałam że spinki często spadają, nie trzymają się głowy, czy to prawda? Czy to zależy od spinek czy włosa? Pozdrawiam :)

Gość kwadratuszka
ja przypinam klipy nawet nie tapirujac pasma wlosow, ani tez nie uzywam lakieru. wszystko sie trzyma, nic sie nie zsuwa, niczego nie widac, nie czuc (jedynie kiedy dotkniesz glowy reka -dziwne wrazenie, do ktorego mozna przywyknac). spinki maja pasek silikonowy i pewnoe dlatego dobrze trzymaja sie.

Gość magila
jeśli włosy sa krótkie to zestaw clip in polecam mocno wycieniować wypróbowałam mam swoje włosy za szyje po wycieniowaniu nie widać wogóle róznicy

Gość w_TT_a
dziewczyny, Doradzcie mi, ktora oferta jest korzystniejsza? Chce przedluzyc sobie wlosy na slub i nie moge sie zdecydowac.. chciałabym, zeby były to włosy naturalne (przyjemne w dotyku, a nie takie jak u lalki).. znalazłam 2 aukcje, ktore wydaja sa dla mnie do zaakceptowania cenowo i nei wiem co wybrac: http://www.doczepiane.pl/przedluzanie-wlosow-wlosy-naturalne/14-doczepiane-wlosy-clip-in-55-cm-220-gram.html kolor naturalny brąz czy http://cliphair.otwarte24.pl/32,ZESTAW-CLIP-IN-WLOSY-NATURALNE-EXLUSIVE-REMY-HAIR-50-55-CM-12-TASM-MEGA-DUZY-ZESTAW kolor ciemny rudy brąz (moim zdaniem może być ciekawszy ten kolor).. doradzcie