Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 klipsiara666

METODA CLIP ON....PLUSY I MINUSY

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
je艣li chcesz w艂osy tylko zag臋艣ci膰 bierz w艂osy z STAR MY HAIR d艂ugo艣膰 50 cm ten kt贸ry ja kupi艂am 3 tasmy 40 g wystarczy.link:http://allegro.pl/clip-in-on-100-naturalne-wlosy-treski-3-tasmy-hit-i4469142466.html ;) Ewentualnie 6 ta艣m 75 gram zale偶y jakiego efektu oczekujesz?W艂osy sa bardzo fajne nie odcinaj膮 si臋 s膮 mi臋kkie,nie pusz膮 si臋 i nie pl膮cz膮.Ewentualnie masz jeszcze to http://sklep.racoon.pl/treski-clip-in-standard te偶 dobre jako艣ciowo w艂osy.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Blondynka123
Dzieki za podpowiedz. Juz zamowilam i czekam na przesylke. Jak tylko przyjdzie - dam znac jak wyszlo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A kt贸ry zestaw wzi臋艂a艣 ? Mam nadziej臋 偶e b臋dziesz zadowolona.Jak dostaniesz napisz co i jak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Blondynka123
Zamowiem volume set Star my hair. Clipy przyszly w ekspresowym tempie- dzien po zamowieniu byly juz u mnie. Udalo mi sie trafic z kolorem, a tego obawialam sie najbardzej. Co do ostatecznego efektu - jest bardzo naturalny, moze nawet za bardzo ;) Naogladam sie wczesniej na youtube wlosow foxylocks i mialam nadzieje na podobna objetosc tych w艂osk贸w. Mimo to jestem zadowolona z moich Starow, bo nikt sie nie domysli, ze cos kombinowalam na g艂owie a ja bardzo dobrze sie czuje z tym delikatnym efektem push up. Ale wydaje mi sie, ze nastepnym razem odzaluje tych kilka dodatkowych stowek i wyprobuje cos bardziej ekstremalnego. Podsumowujac - Star My Hair polecam wszyskim, ktorzy rozpoczynaja swoja zabawe z clipami i chca za niewielka cene zorienowac sie, czy jest to patent dla nich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szukaj膮c w艂os贸w w innych firmach zwr贸膰 uwag臋 na gramatur臋 .Ja szuka艂am i powiem 偶e nic nie znalaz艂am lepszego .Bo po przeliczeniu gramatura wychodzi taka sama jak w My Hair albo jak jest 10 gram wi臋cej to s膮 w艂osy gorsze jako艣ciowo.Nic sensownego nie wykombinowa艂am.Gdyby tobie uda艂o si臋 znale藕膰 tak膮 ta艣m臋 pojedynczo szyt膮 z w艂osami indyjskimi z wi臋ksz膮 gramatur膮 daj zna膰 :)

Udost臋pnij ten post

hej :) kupi艂am kiedys w艂osy w Star My Hair na allegro, na poczatku cudowne <3 z czasem zaczely sie okropnie lamac a naprawde o nie dbalam, kupilam nawetb specjalna szczotke. i z czasem koncowki byly taki postrzepione. zamowilam czarne a duzo wloskow bylo w kolorze czerownym i blond. gdy probowalam rozjasnic czesc rozjasnila sie a czesc zostala taka jaka byla ( 2 razy rozjasnione) . nie wiem co o tym myslec. po za tym cieniutkie:/ w sumie ja mam cieniuskie wlosy ale przykladowo namowilam kolezanke na wloski, przy jej grubych wlosach potrzebne jej sa min 2 opakowania. teraz szukam w艂os贸w s艂owianskich, czytalam ze sa najlepszej jakosci ale poszpera艂am troche na allegro i ciezko znalezc w 100 % naturalne:( moze ktoras z was zamowila kiedys w艂oski s艂owianskie i jest w stanie cos polecic?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moje w艂osy my star s膮 stosunkowo nowe ale w艂a艣nie niedawno te偶 gdzie艣 kto艣 pisa艂 偶e one z czasem 艂ami膮 si臋 .Co do w艂os贸w s艂owia艅skich mia艂am je ale zak艂adane metod膮 na keratyn臋 firmy racoon sza艂u nie by艂o.Osobi艣cie uwa偶am 偶e szkoda za nie przep艂aca膰 ale to tylko moja opinia :) Takie w艂osy mo偶esz kupi膰 na tasmie i spinki sama wszy膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam w艂osy z Tukka Hair House w艂a艣nie, s膮 dobre, u偶ywam na codzie艅 2-3 ta艣m jedynie, troch臋 za du偶y zestaw kupi艂am ale nadwy偶k臋, ze tak powiem;) chyba ufarbuje i bede mia艂a ombre kucyka lub warkocza:))) co Wy na to?;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te wszystkie w艂osy bez konkretnego pochodzenia maj膮 to do siebie 偶e po kilku myciach gdy zejdzie z nich silikon ko艂tuni膮 si臋 i nadaj膮 jedynie na 艣mietnik.Dlatego jestem na nie dla firmy o kt贸rej piszesz ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prawda jest taka 偶e te w艂osy wszystkie maj膮 takie same pochodzenie i jako艣膰 we wszystkich sklepach jest bardzo podobna jak nie taka sama...dlatego nie ma co pisa膰 jakie艣 pierdo艂y ze w艂osy z tego sklepu sa lepsze niz tamte bo wszystkie maja tego samego dostawce...pracowa艂am w jednym sklepie z w艂osami i wiem co pisze..laski nie op艂aca si臋 przep艂aca膰 wsz臋dzie jest to samo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja te偶 jestem takiego samego zdania wszystkie w艂osy na allegro maj膮 bardzo podobn膮 jako艣膰 tylko si臋 cen膮 r贸偶ni膮....:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
absolutnie si臋 z tym nie zgadzam je艣li sprzedawca pisze 偶e s膮 to w艂osy Indyjskie,s艂owia艅skie b臋d膮 to w艂osy gatunkowo lepsze od tych gdzie nie ma podanego pochodzenia i zaczyna si臋 mydlenie ocz贸w sloganami typu w艂osy naturalne remy .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja absolutnie sie zgadzam, Remy to Remy czyli dobre jakosciowo, w jednym kierunku luska, nie wazne czy malezyjskie, indyjskie, slowianskie. I tak wszystkie sa obrabiane chemicznie i pewnie od efektu koncowego zalezy "jakiego pochodzenia" nabieraja;) i ceny;) a czy wiecie, ze wlosy te z luxyhair.com sa chinskie i te siostry tego absolutnie nie ukrywaja? Po prostu jako martwe sa dobrze obrobione.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e dla ciebie to nie jest wa偶ne dla mnie to bardzo wa偶ne czy nosze 3 sortu azjatycki bubel powlekany silikonem czy naturalne w艂osy indyjskie,s艂owia艅skie czy rosyjskie ,dobre w艂osy to takie gdzie maj膮 udokumentowane pochodzenie a nie jaki艣 3 sort z nie wiadomo sk膮d...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja jestem takiego zdania 偶e najwa偶niejsze s膮 ko艅c贸wki bo one najdaja fryzurze ostatniego efektu...ko艅c贸wki nie mog膮 by膰 mocno wycieniowane bo wtedy sa jak pi贸ra... dlatego nie wa偶ne czy kupie drogie w艂osy s艂owia艅skie jezeli oka偶e si臋 偶e maja konc贸wki co drugi w艂os... ale jezeli chodzi o w艂osy z allegro to polecam bo prawie wsztystkie maj膮 tak膮 sam膮 jako艣c czyli dobr膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kupi艂am w艂osy w sklepie clipinwlosy.pl straszny badziew po 1) spinki ko艅skich rozmiar贸w 2) za rzadko s膮 spinki na ta艣mie 3) strasznie ma艂o w艂os贸w na ta艣mie. Sama jako艣膰 w艂osa to za ma艂o.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiiaaaaa
hej ja tak samo zakupi艂am w艂osy od w艂osyclipin i si臋 zrazi艂am strasznie spinki mega wielkie, rzadko rozstawione, ta艣ma szeroka a w艂osy cieniutkie, nie trzyma艂o si臋 to co艣 nijak na g艂owie, przeswitywa艂o kupi艂am w艂osy w star my hair i jestem mega zadowolona, super ma艂e spinki z g臋stymi z臋bami, g臋ste w艂osy mam swoj***ardzo cienkie a mimo to zestaw ze star my hair trzyma si臋 idealnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Remy? 艂uski w jedn膮 stron臋? chyba ktos tu kpi.....wi臋kszos膰 w艂os贸w z allegro to byle co, buble, odrzuty... wida膰 to po w艂osie, kiedy czasem na ko艅cu s膮 cebulki!!!!!!!! a w艂osy pl膮cz膮 si臋 po jednym myciu, w艂osy pochodz膮ce z wyczesek czy ze szczotek, w艂osy zbierane ze smietnik贸w Dla mnie dobre w艂osy to: 1. So cap ( ta艣my trzeba samemu poci膮膰 pod clip ) 2. Racoon w艂osy sa ekstra jako艣ciowo, azjatyckie g臋ste niepl膮cz膮ce, niestety ja mam naturalnie cienki w艂os wi臋c wol臋 inne, bardziej zblizone do moich 3.Star my hair, bardzo dobre, lekkie, delikatne bardzo podobne do moich w艂os贸w, z gotowymi clipami, dobra cena.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zgadzam si臋 z powy偶sz膮 opini膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja polecam zakupy na allegro jezcze nigdy si臋 nie zrazi艂am ...dlatego dziwi膮 mnie wasze opinie...:) ja zakupi艂am w艂osy indyjskie i jestem bardzo zadowolona nosz臋 je codziennie od 3 miesi臋cy i s膮 w bardzo dobrej kondycji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kto艣 si臋 tutaj strasznie nachalnie reklamuje...pora偶ka...mo偶e jakie艣 plusy i minusy w艂os贸w clip in a nie reklamowanie swoich sklep贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nikt tutaj nikogo nie reklamuje.Ka偶dy kto nosi艂 w艂osy r贸偶nych firm clip in, wie o czym mowa.Co do plus贸w i minus贸w jest na kafe taki w膮tek po co go dublowa膰.?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chyba czyta膰 si臋 jeszcze nie nauczy艂a艣...to jest w艂a艣nie w膮tek plusy i minusy metody clip in ...kafeteria to nie panorama firm wi臋c si臋 przesta艅 tak nachalnie reklamowa膰 ...pani w艂a艣cicielko sklepu star my hair...DZIEWCZYNY NIE DAJCIE SI臉 NABRA膯 NA TAK膭 PSEUDO REKLAME....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oj tak w艂a艣ciciel sklepu star my hair non stop manipuluje swoimi klientkami... a偶 偶al!!!! przecie偶 na to si臋 nikt nie nabierze...troch臋 wiary w inteligencje potencjalnych klientek :) oj nie艂adnie!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie mam zamiaru nikomu udowadnia膰 偶e nie jestem wielb艂膮dem.Nikt si臋 nabiera膰 nie musi bo ka偶dy kto wypr贸buje te w艂osy wyrobi sobie zdanie.A ty jak jeste艣 taka m膮dra to podaj mi linki do clip贸w z takimi samymi spinkami jak star my hair w艂osy indyjskie najch臋tniej 3 ta艣my 1 tasma z 5 spinkami o wi臋kszej gramaturze.Bo ja szukam od 1,5 roku i znale藕膰 nie mog臋.(szyte pojedynczo)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hahahaha ale si臋 u艣mia艂am....:) ja nie b臋d臋 tutaj podawa膰 偶adnych link贸w bo to jest kafeteria PLUSY I MINUSY METODY CLIP IN !!!! a nie informacja o sklepach z w艂osami...dziewczyno zajmij si臋 prac膮 a nie podst臋pem nagabujesz ludzi do swojego sklepu... daj sobie spok贸j bo przedstawisz marny poziom...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie podasz bo nie ma ,wiec przesta艅 bredzi膰 farmazony i zajmij si臋 jakim艣 po偶ytecznym zaj臋ciem np: szyde艂kowaniem.Dyskusja z tob膮 jest jak gra w szachy z go艂臋biem.Niewa偶ne jak dobrze grasz, go艂膮b i tak przewr贸ci wszystkie figury, nasra na szachownice i b臋dzie dumny z wygranej. A jak chcesz pozna膰 plusy i minusy to nazbieraj z艂omu kup sobie w艂osy i sprawd藕 na w艂asnej g艂owie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie b臋d臋 si臋 zni偶a膰 do Pani poziomu...i ucinam pogaw臋dk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kupi艂am w艂osy u Pani na allegro star my hair i by艂y bardzo drogie (dro偶sze ni偶 maja inni) i pomy艣la艂am sobie 偶e kupi臋 dro偶sze to b臋d膮 na d艂u偶ej ale nic mylnego ...w艂osy masowo wypada艂y z ta艣my po miesi臋cznym noszeniu...

Udost臋pnij ten post