Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klipsiara666

METODA CLIP ON....PLUSY I MINUSY

Polecane posty

Gość ejnochodz
hej:) przepraszam, ze tak od czasu do czasu, ale nie mam ostatnio sily i czasu by wchodzic na kompa.. a wiec sprawa z clipami wyglada tak, ze dzien w dzien wstaje z innym pomyslem.;| mysli kraza wokół clipów, peruki 200zł, peruki 650 zł ;o i wydania wsyztskich pieniedzy na odzywki... Coraz bardziej sklaniam sie ku tej najbardziej przerazajacej opcji czyli tej drozszej peruce z tego wzgledu, ze po glebszym zastanowieniu doszłam do wniosku , ze chce cos co pozwoli mi miec czesciej dlugie proste wlosy, nie niszczac swoich wlasnych. Majac clipy niszcze je tak czy siak bo musze prostowac; nie oplaca mi sie kupowac falowanych gdyz ja nie wygladam dobrze w kreconych wlosach,a chce cos co pozowli mi nadal zapuszczac sowje wlasne. Peruka za 650 ma mikroskore takze nie ma obaw ze ktos zobaczy.. na pewno bede cieszyc sie nia przez dlugie lata.. na imprezy jak ulal .. na codzien bede chodzila w swoich naturalnych co jest dla mnie i tak lepsza ocpja bo na codzien nie lubie jak mi cos lata przy oczach wole miecc zwiazane w jakiegos koka kucyka.. takze wydaje mi sie , ze opcja z peruka jest dosc dobrym rozwiazaniem:) a Ty jak tam madzik? ciesze sie bardzo,z e fryzjer pomogl:D jakiej dlugosci sa teraz TWoje wlosy? i jaki masz teraz kolorek na wlosach? nadal farbujesz? prostujesz? pozdrawiam serdecznie

Gość madziklol
dzis wlasnie pofarboalam i sa bardzo ciemny braz w niektorch miejscah lekko jasniejszych i jest ok,moje wlsoki sa teraz za szyje,ale wiesz nie moge sie z klipami rozstac teraz je przycielam sporo i nadal bede wpinac nie codziennie ale czasem ;p bo nie umiem z nich jakos zrezygnowac,a z ta pareuka masz racje to wydatek ale juz na pareee lat,szkoda ze az 600zl kupaaa kasy,ale moze znajdziesz gdzies cos tanszego i rownie dobrego,mi ten fryzjer pomogl bo wlosy po tyc farbowaniach byly fatalne,a teraz poprosu zyjaa:)wiec nadal bede je zapuszczac do sredniej jakiejs dlugosci zobacze co sie uda:)jak bedziesz widziec na alle cos fajnego dawaj linki,pozdrowka

Gość madziklol
no i lipa,teraz dopielam moje klipy podcielam je megaa duzo na takie pprzed cycki sporo,wpeilam i odrazu widac moje sie unosza jakies puszyste sie zrobily i chyba nie moge narazie dopinac :(

A ja zaluje wydalam 150zl n tego kita bez zastanowienia ,a stwierdzam,ze jest beznadziejny!Ciezki i wogole krabika widac ble!

Gość madziklol
no wlasnie po czasie wychodzi ze jednak te doczepki nie sa idealneee,ja dzis nic nie wpielam,swoje zwaiazalam i konec,bo klipy widaxc bardzo jak wepne ze cos nie tak,ja sie oszukiwalam prawie rok chodzac w kitce tylko ze wszystko ok,ale wcale nie,,,,

Gość Studio Urody
Witam, Dla mnie metoda świetna, polecam naprawde bo sama prowadze salon i tak dobrej metody jeszcze nie było do tej pory na rynku. Moge polecic allegrowicza od którego sama kupuje hurtowo towar ale sprzedaje tez detalicznie nick allegro: VICTORIA_HAIR świetny towar lepszy niż naturalne zestawy, POLECAM

Jak wepne te moje stare i zepne w kitek jest ok.Chyba sie skusze na peruke to najlepsze wyjscie.

Gość madziklol
dorcia tez masz klipy???no peruka jest najlepsza chyba ,bo nic sie nie odznacza itd

Gość madziklol
i z obu jestes niezadowlona??

Na poczatku te stare wydawaly mi sie ok.Teraz juz meczy mnie to kombinowanie zeby klipow nie bylo widac.Dlatego zakladalam je rzadko.

Gość Śliczna P
Samanta- dostałam w końcu swoje włoski, jednak postanowiłam je zwrócić , ponieważ przeraziło mnie codzienne wpinanie tych taśm, stanowczo za dużo , poza tym nie do końca to byl moj kolor włosów, a już nie chcę mi się kombinować z farbowaniem clipów.... Same włoski bardzo fajne , miłe w dotyku, dobra gęstość.. no i co najważniejsze dla mnie- nie świecące- na opakowaniu pisało że sprowadzone są z Chin :P...babka która sprzedawała bardzo miła i pomocna- też nie robiła problemów przy zwrocie clipów - no i czekać będę teraz na moje 239 zł :P Teraz chce kupić tą dopinkę HairDo Jessici - albo jej odpowiednik na allegro- tyle ze zjęcia jego mi nie odpowiadają bo są strasznie błyszczące .. znowu HairDo kosztuje w Mango 299 zł za syntetyki ...

Ja chyba na jakis czas dam se spokoj z włoskami.Mam tylko pytanko-miala ktoras peruke?Jak to sie nosi?A co ze swoimi jesli siegaja prawie cyckow?

Gość madziklol
ja widzialam ze jak sie peruke zaklada i swoje ma sie dlugie trzeba je zwiazac w koka najlepiej luznego,a te wlosy jessicy tez mnie ciekawiaaaa

te peruki "dla amatrów" ze tak to nazwijmy, nie dla prfoesjonalistów którzy je zakładają powiedzmy aktorkom czy modelkom i umieją to robić tak, że nic nie widać, pewnie mają grzywki dlatego, żeby się na czole nie odznaczało że to peruka. wcale nie jest tak łatwo założyć perukę na swoje włosy, ja kiedyś jak miałam jeszcze o połowę krótsze włosy, tak przed ramiona przymierzałam raz i czułam się jak w hełmie... są sklepy gdzie można poprzymierzać, może poszukajce takiego, nawet jak zapłacicie 10 czy 20zł za samo przymierzanie to da wam jakiś ogląd na to, jak się w tym wygląda i czuje - dla mnie to jest ok raz na pół roku, na sylwestra czy coś, częściej bym się chyba wściekła.. zamówiłam włoski u tych k8... - czekam teraz :) dzięki Sliczna P za opinię - mam nadzieję, ze mi się będą podobały, ja ich nie chcę na codzień, tylko powiedzmy na imprezkę etc (głównie ze względu na wesela na które teraz się wybieram je kupiłam hihi) - jeśli nie będę umiała wszystkich wpiąć, to nie będę wszystkich - zobaczymy :) zamówiłam ten najciemniejszy brąz - ja swoje farbuję castingiem ciemnym brązem to mam nadzieję, że się zleje w jedno albo coś w tym rodzaju :) z tymi włosami na klipach jest trochę tak, jak ze wszystkim upiększającym.. jak się raz wybieli zęby, to się potem będzie to robić co jakiś czas, żeby je mieć takie śliczniutko białe :) dlatego nie robię permanentnych rzęs, chociaż mi się podobają. raz na jakiś czas robię kępki tylko, wiem, że jakbym zaczełam permanentne robic, to bm skończyła dopiero, jakby mi moje na amen wypadły i nie byłoby do czego sztucznych przyklejać ;) i zapewne to samo jest z włoskami :) ale co tam, musze sprawdzić hihi :D

Gość agalala
hej dziewczyny nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat rzetelnych sprzedawców włosów na allegro. Na razie sama mogę dodać, że Wlosy clip on od SANDRITKA to na pewno nie są włosy naturalne, a tzw hybrydy, czyli mieszane. Przez pierwszy tydzień - rewelacja. Nie przeszkadza nawet to, że są troche rzadkie, że wyczesują się okropnie :) Aż przychodzi taki moment, że chce się je umyć i na tym kończy się ich urok....Niska cena to jednak zdecydowanie za mało... Zastanawiam się teraz nad tymi od k8...Prosze piście o swoich opiniach.

Gość karolina2222
agalala, ja też mam włosy od Sandritki i oprócz tego, że po ok.2 tygodniach zrobiły sie suche i sianowate, i co chwile musze nakładac jedwab żeby jakoś to wyglądało, to jeszcze zauważyłam że są krótsze! Normalnie, zaczęły sie kruszyć ... Zamawiałam 50 cm, a teraz jest ledwo 43... Też tak masz?

Gość karolina2222
Zobaczcie same, co stało sie po 2 miesiącach noszenia włosów od tej słynnej Sandritki z Allegro (teraz sprzedaje pod nickiem CLIP-IN) : włosy zaraz po kupieniu: http://i28.tinypic.com/6qkt4y.jpg .... a tu po 2 miesiącach noszenia : http://i25.tinypic.com/9jj7yx.jpg Nie wiem czy to wina złej pielęgnacji, czy zbyt częstego prostowania:/

Gość madziklol
karolina ale one az tak zle wcale nie wygladaja,a prostownica napewno niszczy:(a te wloski sa bardzoo delikatne,a sluchaj ile tasm wpinasz??????pozdrawiam

Gość madziklol
chociaz widze teraz z bliska je,fakt jakies ciensze sa na dole i mniej ich co,mysle ze wina moze byc w prostownicy ale napewno i we wlosach ze nie byly najlepszej jakosci

Gość karolina2222
Wpinam 3 taśmy z tyłu i dwie małe przy skroniach, razem 5... Myślałam, że jak naturalne to będa dobrze wyglądały nawet i przez kilka miesięcy noszenia.. Pochodze w nich jeszcze troche, a jak kupie nowe to postaram sie ich wogóle nie prostować, albo jak już to rzadko i niską temperaturą. A wam sie też tak robi z klipami? I po jakim czasie ?

Gość madziklol
ja juz swoich 2 tydzien nie nosze ;p,al pewno za jakis czas sie skusze,ubiore i znow sie zawiode ze cos widac ehhhh,,dawaj im duzo odzywek karolina ale tez nie za duzo,pewno ta prostownica troszke zawinila