Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kataarina

Samotne, wyksztalcone, dojrzale...szukajace Jego w sieci i nie tylko

Polecane posty

Zapraszam osoby samotne i te ktore zwiazki buduja do dzielenia sie swoimi przemysleniami, doswiadczeniami w szukaniu drugiej polowki i budowaniu zwiazku... Co do mnie, mam 35 lat...aktualnie sama...otwarta na spotkanie... Spotykam mezczyzn glownie za posrednictwem portali randkowych, poniewaz w zyciu codziennym nie mam mozliwosci nawiazywania nowych kontaktow. Poznalam rozne osoby, wciaz jednak nie ma tego prawdziwego, dojrzalego zwiazku. Szkoda... Mam nadzieje, ze jednak wkrotce...

Dotychczasowe moje doswiadczenia ze spotkan w sieci sa takie, ze spotkane przeze mnie osoby, mimo ze pod roznymi wzgledami interesujace, okazywaly sie miec jakies delikatne.... hmmm \"niezrownowazenia\" :) , ktore sprawialy, ze zwiazek nie mogl sie rozwinac i umieral juz przy samych narodzinach... Dlaczego tak jest?

Gość niestety.
bo wiekszosc ludzi tam szukających jest zdesperowana

nie szukam ani w sieci ani nigdzie indziej. co wiecej odcielam sie od przeszlosci-znaczy tak myslam ale dzis wrocila. ale jak sie dowiedzialm mam szukac pozytywow,bal,bla,bla mam 30 lat i nie jest mi zle samej tylko czasem zimno i smutno

Gość ojejku 324567
a co Ty robilas dotychczas ze teraz jestes sama..?

Gość tez samotna i dojrzała
witajcie ciekawy temat tez mam doswiadczenia w randkach netowych , muszę powiedziec ze rozowo nie jest, niby ludzie normalni a jednak zawsze cos im dolega, chodzi mi o strone psychiczną, moze rzeczywiscie tak jest ze w necie są ludzie z problemami, niezrownowazeni raz nawet facet przyznal sie ze leczy sie u psychiatry i wyciagal przy mnei leki na uspokojenie :D a i tez malo mezczyzn spotykam w realu, wiec zdecydowalam sie na taki sposob poznanania kogos ale nei jest to latwe

Witaj Tez samotna :) Wreszcie ktos z normalnym komentarzem sie odezwal :) Juz chcialam zostawic ten topik :o Tak, moje doswiadczenia sa niestety podobne...:o Nie poznalam co prawda wiele osob, ale te, ktore dla mnie byly interesujace z pewnych wzgledow...zreszta nie tylko dla mnie ;) okazywali sie psychicznie jakby niezdolni do stworzenia zwiazku... nie wiem czy gdybym poznawala ludzi w realu cos by to zmienilo. Niekoniecznie. Teraz wiekszosc spotyka ludzi przez net. To duzo prostsze.

Witajcie Kwiatek 🌻 ternal 🌻 no i Facet :):):) Zapraszam do szerszych wypowiedzi :) Przy okazji... Facet :), nie ulegajmy schematom :) Nie kazda kobieta wyksztalcona jest sama, nie kazda sama przedklada kariere nad zwiazek :)

podobno duzo osob sie poznaje w ten sposób, moze mają wiecej szczescia, ewentualnie na siłę mozna by kogos znalezć ale nie byłby to partner wymarzony, coz moze rzeczywiscie jestesmy juz za stare na to :) ja mieszkam w duzym miescie i są problemy z poznaniem kogos , a co dopiero mają mowic dziewczyny z małych miasteczek i ze wsi, ciezka sprawa:D

Samotna...a coz to za myslenie ? Za stare? W kwiecie wieku i za stare? :) Na milosc nie ma wieku

ja już nie jestem samotna, poznałam w necie faceta, ale przez przypadek i może dlatego nam się udało bo żadne z nas nie szukało nikogo na siłę. Pochodzę z prowincji więc musze przyznać, że tu trudniej jest znaleźć faceta. Gdy studiowałam to zawsze wydawało mi się, iż mam czas, wszystko przede mną. Potem pierwsza praca z przewagą kobiet, a po pracy nie zawsze chciało się gdzieś wyskoczyć. Potem zmiana pracy niby przewaga facetów, ale Ci ciekawsi zajęci. Próbowałam poznać kogoś w realu lecz trafiali mi się sami nieudacznicy. I tak to wygląda z wiekiem coraz ciężej.... I to wcale nie jest prawda jak ktoś napisał, że wybrzydzałam, czy też szukałam księcia z bajki. Jestem po prostu nieśmiała, a raczej byłam, bo teraz wszystko się zmieniło. Mojego partnera ja zaczepiłam, poderwałam, wyszłam z inicjatywą... I tego Wam dziewczynki życzę, odwagi w zdobywaniu oraz wytrwałości. Mam 29 lat

dziewczyny z malych miasteczek np.ja robia wszystko,zeby \"ciocie przyjemniaczki\" sie kolokwialnie moiwac odpieprzyly i zajely wlasnym zyciem:) i przez ten internet mozna czasem poznac kogos wartosciowego,nie musi to byc od razu milosc, mozna poznac kogos kto bedzie zwyczajnie kolega :) kolezanka

Gość mama - 17latka
Ja mam 46 lat i rozstałam się z facetem poznanym w necie, tyle, że poznaliśmy się ładnych kilka lat temu i wtedy panowały inne mody na randki przez net, a raczej gg. Wspaniale nam było tylko w pewnym momencie poróżnił nas stosunek do mojego dziecka, nagle mojemu konkubentowi odwidziało się, mimo iż miałam swój własny niezły dochód i dziecko moje rentę to moje dziecko stało się ciężarem, nie mieliśmy własnych dzieci - do dzisiaj nie umiem zrozumieć pobudek które kierowały moim partnerem. Nie szukam przez internet, nie szukam w realu, nie chcę sama się zestarzeć, ale też nie chcę za wszelką cenę wiązać się z kimś innym. Wyrabiam w sobie umiejętność bycia 3 razy S, bo nie mam innego wyjścia. Śmieszy mnie postawa niektórych osób samotnych, postawa hojractwa, że samemu jest lepiej i nigdy by nie zamienili swojej niezależności na jakikolwiek związek. Sądzę, że tak naprawdę nikt nie chce być w życiu sam, tylko nie każdemu udaje się stworzyć związek oparty na kompromisach - bo to jest chyba tajemnica wspólnego życia.

srutututu :-) jak widac ze niektorym sie uklada, ja wcale nie twierdze ze wszyscy w necie sa psycholami, tylko ze ja moze trafiam na nieciekawe okazy a powiedz gdzie swojego znalazlas? czat, portale, czy moze jakies fora tematyczne?

matko 17 latka zgadzam sie:) z tym co napisalas ja jestem sama i poki co dobrze miz tym, ale ja sie niedawno rozstalam i narazie nie chce nic nowego budowac

portal randkowy w gazecie. On już jakiś czas temu dał tam ogłoszenie, bo szukał partnerki na wesele. Ja wtedy spotykałam się z takim cwaniaczkiem , który prawdopodobnie też miał tam konto i ja napisałam wydawało mi się że do mojego absztyfikanta, bo większość danych się zgadzała, kolor włosów, oczu wzrost, wykształcenie. Chciałam wtedy go złapać na gorącym uczynku, zaprosić na spotkanie i miała być niespodzianka... Potem okazało się, iż to inny obcy facet. Mój partner dał ogłoszenie w lecie, a ja napisałam do niego we styczniu.

fajna historia :-) nie wiedzialam ze na gazecie jest taki portal czy chodzi o www.gazeta.pl?

a wiem, że mnie oszukiwał bo korzystał z mojego kompa i sprawdzał sobie konto w tym portalu, a ja go wtedy naszłam. Odpisałam wtedy na 2 ogłoszenia, jeden się odezwał, a drugi (prawdopodobnie ten oszust Mariuszek) nie. Teraz myśle, że on zauważył iż to mój anons.

Mamo 17- latka, witaj :) Tez wydaje mi sie dziwne, ze nie mogl zaakceptowac Twojego doroslego juz przeciez syna. On chyba musial miec jakis problem... Srutututu... Ciekawa, rzadko spotykana historia. niektorzy tak staraja sie, szukaja i nic, a ty znajdujesz w takich okolicznosciach. Od dawna juz razem?

rok będzie w styczniu. Ja szukałam w realu nie w sieci i spotykałam same życiowe łamagi. fajtłapy lub żonatych cwaniaków liczących na romans. za późno wzięłam się za poszukiwania. Czasem już miałam dość. I to nie jest taki idealny związek, on jest po przejściach, ja też miałam za sobą nieudany związek. Kiedy się sparzymy to potem jest trudno budować coś nowego.

Ja nie chcę szukać w sieci i nie mam skończonych nawet 30 lat (25), ale czy mogę się do Was dołączyć? Może i nie jestem dojrzała do końca, ale akurat tutaj chcę być poważna. Wpuścicie mnie do siebie? :)

Merigold :):):) Alez oczywiscie, pisz dziewcze, co ci na w sercu piszczy ❤️, pisz...wiek wgruncie rzeczy nie ma tu znaczenia :)