Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kataarina

Samotne, wyksztalcone, dojrzale...szukajace Jego w sieci i nie tylko

Polecane posty

t man 🖐️ :):):) To moze dolacz sie do nas rowniez. Ladne jest to, co napisales... Chciales byc dla niej opoka.... Kazda kobieta marzy o takim mezczyznie...

Ignis_j 🌻 Madrze napisane... Coraz mniej czasu mamy na prawdziwe uczucia. Swiat gdzies pedzi...czy raczej my pedzimy i spychamy to, co najwazniejsze na ostatni plan. Dlaczego wiecej czasu poswiecamy swojemu samochodowi, zakupom, zarabianiu pieniedzy, a tak malo rozwijaniu relacji z ludzmi... Bez nich zyciu brakuje smaku przeciez. Jest pustka. I zimno.

usmiechnij sie 🖐️ Madry ten tekst :) Podobal mi sie. Cos w tym jest... Moze zamiast CZEKAC powinismy tez zrobic jakis gest w kierunku drugiej osoby :)

Merigold 🖐️ No i jak tam sprwy z plcia \"brzydka\"? Facet 🖐️ Na pewno znajdziesz...Moze niekoniecznie w swoim wlasnym miescie...

Gość a ja jestem mikolajka
witajcie w dniu mojego swieta:)

Widzę Roma31 że na pewnym topiku poprawiłem ocenę mojej osoby :-D Miło.

Gość Dorota111
Hej Dorota, ja tez tam mam konto. widzialem ten serwis w wersji amerykanskiej juz pare lat temu, teraz go skopiowali w Polsce. jego idea mi sie nawet podoba, nie jest w dodatku tak nachalnie reklamowany jak ten amerykanski. rozmawialem tam z jedna dziewczyna ktora konczy psychologie i mi powiedziala ze te testy osobowosciowe sa rzetelne. wiec kto wie co sie moze wydarzyc Hej Kwiatek, cieszy mnie Twoja opinia :) ja też mam wrażenie że ten portal jest rzetelny, jeśli chodzi o sam test osobowości to dobrze że jest coś takiego bo IMO bardzo to pomaga we wstępnym "oszacowaniu" rozmówcy, od razu wiadomo, z kim będzie się raczej ciężko dogadać, a z kim łatwiej. nie nastawiam się na jakieś wielkie fajerwerki, ale kto wie, może poznam osobę z którą będzie mi się dobrze rozmawiało, którą ja będę rozumieć i która zrozumie mnie? tyle się słyszy o netowych miłościach, dlatego czemu mnie miałoby się nie udać? :)

ano po sąsiedzku:D facet, ja nie wiem czy poprawiłes jakoś swój obraz przed sobą:P:P:P wesoło piszesz:D

Mam obsesje na punkcie tego sylwestra - wiem, że muszę go spędzić gdzieś, gdzie będę mogła kogoś nowego poznać. Ale jednocześnie coś mi mówi, że chciałabym wrócić do dziecięcych czasów i przesiedzieć go przed Sylwestrową Jedynką z mamusią, tak mi jej teraz brakuje. Zwłaszcza, że do niej przyjeżdża nasza wspólna przyjaciółka, więc nie byłoby mi jakoś specjalnie źle. No ale z drugiej strony warto by było wybrać się na imprezę, gdzie nikogo nie znam i mogę poznać wiele ciekawych, nowych osób, no nie? Jedno wiem na pewno - nie będę się tego jedynego wieczoru bawić z tymi, z którymi bawię się codziennie. A co Wy robicie 31 grudnia?:)

hehe ja tez chyba zasne w sylwestra juz, chodze normalnie wczesnie spac i nie wytrzymam do 24 pewnie :)

a ja mam zamiar gdzies zaszalec, w koncu trzeba poczekac jak pokaze sie ten nowy zawsze \"lepszy\" rok