Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kataarina

Samotne, wyksztalcone, dojrzale...szukajace Jego w sieci i nie tylko

Polecane posty

_kwiatek Błedy taktycznie. Pośpiech. Ja tak niedawno miałem w realu. A szło dobrze, bo z przypadkiem spotkaną dziewczyną poszłem na kawę. No ale pośpiech i nachalność to wróg poznawania innych. Choć byłem ostrożny, ale łatwo o błąd. Życzę dobrze, trzymając kciuki. Ok, już mnie nie ma :-) 🖐️

kwiatek-->>dlaczego napisales ze tak myslales ze ma wlasnie tak na imie??/ facet78-->>zgadzam sie z Toba, pospiech to niedobra rzecz

Ignis_j -->> dziekuje:) _kwiatek -->>\"bardzo dziekuje\" za uznanie, ze Twoim zdaniem jestem w porzadku:))) :) ja jestem tylko normalna osoba:) nic dodac nic ujac.....tyle ze tutaj rzadko takich spotkac i to jest problem, albo sie nie ujawniaja

Gość mała78
cześć jesli można to i ja dołącze pozdrawiam gorąco z okolic Łodzi :)

Gość SamaAnia
Witam serdecznie. Weszłam tu przypadkiem.Topic w sam raz dla mnie:) Jestem sama, owdowiałam 6 lat temu, mam wykształcenie, świetna pracę, 36 lat , dwoje dzieci i....pecha do facetów. W necie ciezko znaleźć kogoś emocjonalnie dojrzałego i powaznie myslacego o zyciu. Trafiałam tu albo na nieudaczników , albo na bawidamków. Pozdrawiam.

Witaj Sama Ania :) Opowiedz cos wiecej o sobie, o swoich poszukiwaniach i doswiadczeniach z meskim rodem :) Chetnie posluchamy i moze cos poradzimy...

Bez złośliwości - facet78 - masz duże doświadczenie jeśli chodzi o spotkania kobiet w realu, świetne sa te twoje opowieści na różnych topikach. Pomyśl o zebraniu ich w jeden tomik. Ta ostatnia na forum grubasek chyba jest najcieplejsza.....

Kwiatek, usmiechnij sie - proszę Was o kontakt, mail jest w profilu. Pozdrawiam, moderr

Gość t-man
mi uroda i charakter kobiety nie przeszkadza :) tzn ostatnio spodobała mi się trudna z charakteru i niezbyt ładna dla innych kobieta, oczywiście mi się bardzo spodobała, nieoczekiwanie dla mnie zresztą. Przeszkodą okazało się to, że nie posiadam ustabilizowanej sytuacji życiowej, bdb pozycji społecznej i wykształcenia, takiego jak ona. Odpuściłem sobie, ale i tak serce tęskni... W tej chwili robi karierę, udziela się towarzysko i jest samotna, i to samotna kto wie czy nie od zawsze, a lata lecą... A chciałem być dla niej opoką, przyjacielem i kochankiem, kimś z kim mogłaby się zestarzeć, na kogo zawsze mogłaby liczyć, kto prawiłby jej komplementy, pieścił i uwielbiał... Teraz staram się znaleźć inną, młodszą, normalniejszą, mniej wymagającą, dla której bezinteresowne uczucie jest najważniejsze... Chociaż wiarę i siły na to jakbym miał mniejsze, trochę jestem przygaszony... ___ dum spiro, spero

Gość t menie a czy ona
powiedziala Ci ze nie chce Ciebie bo szuka kogos lepszego czy sam to wyczułes? Pytam sie bo mi ludzie zarzucają ze nie chce tego czy innego ale czasami sie nie da jezeli rzeczywiscie dysproporcje są za duze

znalazlam fajna mysl:)) Samotność... Samotne serce na rozdrożu stało... Czekało, płakało i czegoś szukało: drugiej połowy, miłości kruszynę... Czegoś pięknego, uczuć odrobinę. I stało samotnie lata, miesiące... Nad swoim losem ubolewające... I pewnego dnia słonecznego, Stało się coś niespodziewanego. Gdy wszyscy z dala je omijali, Jakby czegoś wyraźnie się bali. Że zimnem ich obdaruje... Bo na taką laskę pozuje... Lecz serce owo stopniało... Samotnie dłużej czekać nie chciało! Wędrowcze miły, wędrowcze z daleka... Dlaczego Pan nie ucieka? -Czy nie jest panu znane, że jestem serce niekochane?? -Ależ, czemu moja dziecino?? Tyś świata mego kruszynom, się stała, gdy tylko ma dusza do ciebie się wyrywała. I nie wróci do mnie strapionego... Bo pożądać chce tylko serca twego... I od lat tak się dzieje na świecie, myślisz, że los samotny pisany ci przecie. Lecz mylisz się wielce kochanie... Nie czekaj wyjdź sercu na spotkanie....!!!!

uśmiechnij się. To miło ze o mnie pytasz :-) Mama 17-latka Nie przesadzasz ? Dużo tego nie przytaczałem. Ale z biegiem czasu idzie inaczej. Jak super było w wieku akademickim. Ja zawsze wypatrzyłem te u których dostrzegałem \\\"zielone światło\\\" (zarówno świadome jak i te zdradzane przez cudzą kominikację niewerbalną). Postrzegawczosć empatyczna zawsze była moją bardzo silną stroną. No a teraz inaczej. Znaleźć gdzieś wolną dziewczynę powyżej 21 lat to sztuka. Starsze od takich mają chłopaków , a bliższe mi wiekiem mężów. Piszę o moim kilkunastotysięcznym miasteczku. Ostatni mój podryw był do 19-latki. Nieudany. Ps: choć ja bym nawet nie chciał takiej różnicy wieku. Czyli wcale sielankowo nie jest. A co do mojego \\\"najcieplejszego\\\" postu z tamtego topiku: czasem mam wrazenie że gdyby wszystkie plaże i baseny były naturystyczne, to ludzie zmieniliby spojrzenie na szereg spraw. Jak w powiedzeniu : \\\"czasami genialnosć tkwi w prostocie\\\" :-D (wiem, trochę uprościłem tamten wątek :-) ) Trzymajcie się dziewczyny :-) , ja jeszcze muszę zdązyć wpaść do gminy. Pozdrawiam 🖐️

T-man - a może to byłam ja? :D I podłączam się pod pytanie czy ona Ci to powiedziała? O mnie dużo ludzi myśli tak jak Ty pomyślałeś o tej kobiecie, a to nieprawda. Uśmiechnij się --> bardzo to ładne, ale czy prawdziwe? :) Oby tak:D

Gość Dorota111
no ja do tego wątku mogę się wpisać jak najbardziej. jestem samotna, wykształcona też, 40 lat prawie na karku i czuję ze nie bardzo mam po co żyć. od śmierci męża nie mogę sobie znaleźć miejsca, choć to już 7 lat. w sumie nauczyłam się żyć bez niego, ale nadal nie umiem żyć samotnie, zwyczajnie potrzebuję kogoś z kim będę mogła iść przez życie. teraz aktualnie szukam na mydwoje.pl, podoba mi się ten portal, jest inny niż te na których bywałam dotychczas. słyszeliście może o nim jakieś opinie?

Hej Dorota, ja tez tam mam konto. widzialem ten serwis w wersji amerykanskiej juz pare lat temu, teraz go skopiowali w Polsce. jego idea mi sie nawet podoba, nie jest w dodatku tak nachalnie reklamowany jak ten amerykanski. rozmawialem tam z jedna dziewczyna ktora konczy psychologie i mi powiedziala ze te testy osobowosciowe sa rzetelne. wiec kto wie co sie moze wydarzyc ;)